{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как да изтрия продадените стоки???  (Прочетена 24060 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #15 -: Октомври 14, 2010, 06:44:11 »
Раздели ТемаНагоре

И аз  не мога да изтрия обява по същата причина, но пък искам да я изтрия защото като се опитвам да кача снимки ми изписва -
Error creating resized original!

Command:

"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/93/large/DSC032275.jpg'

Error code: 1
И сега нито имам обява (няма снимки) нито мога да я изтрия.
Това съобщение защо е?

Снимката ви не по размери минимум 600х600. Ето една тема по въпроса:
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
Когато коригирате снимката, влезте в редакция на обявата и ги прикачете. Няма да има проблем.
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #16 -: Октомври 14, 2010, 08:22:23 »
Раздели ТемаНагоре

Ама аз изобщо нямам човка с такава опция! Какво става - до вчера триех нормално!?

Трябва да е минал 30 дневен срок от публикуването и за да ви излезе опция за триене!
Уф, това не е добре измислено..  Huh?
Не мога да разбера какъв е проблема и то определено при теб?1-воТази опция се направи с цел да не се препубликуват всеки ден обяви,понеже доста потребители започнаха да го правят въпреки че е забранено.
2-роИмаш филтър с който може да не ги виждаш тези обяви
3-топогледнах ОЦЕНКИТЕ ТИ в подписа и там в профила видях че имаш обяви SOLD които можеш да изтриеш но пък те си стоят. Shocked
Няма причина в случая това за теб да е проблем и за това ще помоля за напред да не пишем просто ей така да си чешем езиците  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
scorpia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 506

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #17 -: Октомври 14, 2010, 10:19:27 »
Раздели ТемаНагоре

Ама аз изобщо нямам човка с такава опция! Какво става - до вчера триех нормално!?

Трябва да е минал 30 дневен срок от публикуването и за да ви излезе опция за триене!

Защо?

Е как защо? Според вас нормално ли е обявата да престоява 30 дни преди да може да бъде изтрита. Къде е смисъла на това, че аз не го намирам? Това само води до препълване в личния бокс на потребителя, да не говорим за утежняване на отделните категории, в които "висят" 30 дни продадени обяви..
Активен

Към недобросъвестните и тарикатите - не се записвайте в обявите ми, а ако аз се запиша във ваша, моля - игнорирайте ме доброволно! Не ми се занимава с луди хора! Не ми се оспорват незаслужени оценки.. НЕМАМ ВРЕМЕ! 
Боклуци връщам моментално!
Изчаквам не повече от 8 часа, не подсещам на ЛС!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Октомври 14, 2010, 10:29:37 »
Раздели ТемаНагоре

Защо?

Е как защо? Според вас нормално ли е обявата да престоява 30 дни преди да може да бъде изтрита. Къде е смисъла на това, че аз не го намирам? Това само води до препълване в личния бокс на потребителя, да не говорим за утежняване на отделните категории, в които "висят" 30 дни продадени обяви..

Така, за да бъда ясен ще ви го обясня подробно!
1. Продадените обяви се трият като всички други обяви след 30 дни, за да не се злоупотребява като ръчно се препубликуват обяви. Т.е. можеш да обявиш една обява като продадена, след това да я изтриеш и да я препублуикуваш като нова. По този начин прескачаш 30 дневния срок за препубликуване.
2. Когато една обява е маркирана като продадена, тя се вижда в следващите 5 дни от всички, след което се скрива и може да я вижда само собственика на обявата, т.е. не се вижда в разделите с обяви. Плюс това има филтър "Скрии ПРОДАДЕНИ". Може да ползвате и него.
3. Бих се радвал продадените обяви да стоят толкова като доказателство срещу некоректни потребители.

Надявам се ме разбрахте Smiley Ако имате конкретни предложения, бих ви изслушал с удоволствие!

С уважение
Администратор
Активен

NLD
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 152

Профил WWW
« Отговор #19 -: Октомври 14, 2010, 10:36:01 »
Раздели ТемаНагоре

Много молим да възстановите функцията за "изтриване" преди 30-тия ден.
Санкционирайте потребителите, които злоупотребяват с препубликуването на обявите. Вярвам, че много от хората тук са на моето мнение. Вие сте модератори и преценявате дали това да стане - ние само казваме как е по-удобно за нас.
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Октомври 14, 2010, 10:39:36 »
Раздели ТемаНагоре

Много молим да възстановите функцията за "изтриване" преди 30-тия ден.
Санкционирайте потребителите, които злоупотребяват с препубликуването на обявите. Вярвам, че много от хората тук са на моето мнение. Вие сте модератори и преценявате дали това да стане - ние само казваме как е по-удобно за нас.

NLD Модераторите се превърнаха в разследващи полицай! Какво да ти кажа. Знаеш ли колко е трудно да се следят 33 000 обяви и 3000 потребителя. Сега като е автоматизирано няма и нарушения. Кажи ми една причина да премахна това правило!?
Активен

scorpia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 506

Профил
« Отговор #21 -: Октомври 14, 2010, 10:52:15 »
Раздели ТемаНагоре

Не мога да разбера какъв е проблема и то определено при теб?1-воТази опция се направи с цел да не се препубликуват всеки ден обяви,понеже доста потребители започнаха да го правят въпреки че е забранено.
3-топогледнах ОЦЕНКИТЕ ТИ в подписа и там в профила видях че имаш обяви SOLD които можеш да изтриеш но пък те си стоят. Shocked
Няма причина в случая това за теб да е проблем и за това ще помоля за напред да не пишем просто ей така да си чешем езиците  Smiley
Първо, нека си говорим на "Вие"..  Wink
Второ - не целя препубликуване на обявите си - искам да премахна продадените. Логично е, не мислите ли!? И точно защото за мен е проблем си позволих да ви занимая.. И това е логично, нали!?  Wink
Активен

Към недобросъвестните и тарикатите - не се записвайте в обявите ми, а ако аз се запиша във ваша, моля - игнорирайте ме доброволно! Не ми се занимава с луди хора! Не ми се оспорват незаслужени оценки.. НЕМАМ ВРЕМЕ! 
Боклуци връщам моментално!
Изчаквам не повече от 8 часа, не подсещам на ЛС!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Октомври 14, 2010, 11:00:39 »
Раздели ТемаНагоре

Да, лошо няма да ги премахвате, но след 30-тия ден.
Иначе ще се злоупотреби с функцията изтриване. Така поне всички са равнопоставени.
Мога да ви изкарам логове за някой потребители да видите тарикатлък. Как се трият обяви всеки ден и се препубликуват за да бъдат на предни позиции. Стига толкова. Нещата поне сега са програмно изгладени и никой няма да злоупотребява.
Активен

Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #23 -: Октомври 14, 2010, 11:18:28 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък не мога да разбера какво толкова ви пречи това че не можете да си изтриете обявите. Създадена е възможност да се скриват тези обяви и общия брой на обявите е увеличен. Какъв е проблемът толкова ако си изчакате 30-те дни?
Иначе постоянно се оплакват всички, че някои потребители си препубликуват обявите постоянно и само те стоят на първа страница, пък като се вземат някакви мерки- пак всички недоволни Huh?
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Октомври 14, 2010, 12:30:53 »
Раздели ТемаНагоре

Уф, това не е добре измислено..  Huh?
Няма причина в случая това за теб да е проблем и за това ще помоля за напред да не пишем просто ей така да си чешем езиците  Smiley
Първо, нека си говорим на "Вие"..  Wink
Второ - не целя препубликуване на обявите си - искам да премахна продадените. Логично е, не мислите ли!? И точно защото за мен е проблем си позволих да ви занимая.. И това е логично, нали!?  Wink
Аз пък останах с впечатление ,че не четеш когато ти отговарят иначе нямаше да питаш във всеки пост едно и също.Въпроса е приключен .Мисля ,че бяхме достатъчно ясни за причините поради които е взета тази мярка  Smiley
Активен

rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #25 -: Октомври 14, 2010, 13:16:11 »
Раздели ТемаНагоре

Ей хора,какво ви става бе-аман от претенции Shocked
Екипа гледа да ни улесни живота както се казва,вие все сте недоволни.
Мисля,че с добрината тук взе да се злоупотребява-все се мрънка,все нещо не е така и т.н.
Дали имате и такива претенции в другият сайт :Smiley или си натискате нервите и не мрънкате,че да не ви БАННАТ/ питам понеже да не кажа всички ама близо 80% сме и в двата сайта/.
Извинявам се,че се включвам,ама вече ми омръзна да чета едно и също.
Лек ден желая на  всички и укротете нервите-има такива по важни неща за които да се ядосвате.
Радвайте се на живота и децата си Kiss
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
Jivka-Jirova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 327

Профил
« Отговор #26 -: Октомври 14, 2010, 14:39:04 »
Раздели ТемаНагоре

Ами те ще могат да се трият обявите след 30 дни от публикуването й, но сайта ще се задръсти от продадени вече неща и ще има прелистваме цели страници и да се прескачаме през неизтрити обяви. Неможе ли някак си да се направи само тези обяви, които са маркирани с "ПРОДАДЕНО" да могат да се трият или да се изпращат линкове на администратор и той да ги трие? Знам ли?...
Активен

Нямам изисквания! Всичко е по лична преценка!:)
Продавам на ПЪРВИЯ ДАЛ АДРЕС НА ЛС!
С предимство е този, който купи повече неща.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: Октомври 14, 2010, 14:46:24 »
Раздели ТемаНагоре

Ами те ще могат да се трият обявите след 30 дни от публикуването й, но сайта ще се задръсти от продадени вече неща и ще има прелистваме цели страници и да се прескачаме през неизтрити обяви. Неможе ли някак си да се направи само тези обяви, които са маркирани с "ПРОДАДЕНО" да могат да се трият или да се изпращат линкове на администратор и той да ги трие? Знам ли?...
Вероятно за 100-ен път ще се отговори на подобен въпрос:
След 5-ия ден тези обяви не се виждат от потребителите а си я вижда само собственика на обявата ,има също филтър който ако използваш също няма да ги виждаш.
Моля четете поне малко в темата за да не отговаряме на всеки едно и също  Smiley
Активен

Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #28 -: Октомври 14, 2010, 14:48:04 »
Раздели ТемаНагоре

Обявите, маркирани като Продадени ще изчезват след 5 дни и ще са видими само за продавачите. Отделно има опция да се скрият продадените и така няма да пречат на никой при разглеждане на страниците с обявите
Всичко това е писано от администратор поне в 2 теми, освен в официалните съобщения Wink
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Октомври 14, 2010, 14:50:14 »
Раздели ТемаНагоре

Обявите, маркирани като Продадени ще изчезват след 5 дни и ще са видими само за продавачите. Отделно има опция да се скрият продадените и така няма да пречат на никой при разглеждане на страниците с обявите
Всичко това е писано от администратор поне в 2 теми, освен в официалните съобщения Wink
Да така е мила ОПИСАНО е но няма кой да чете  Cheesy Cheesy
Активен

Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: