BENDJANITA
new user
Неактивен
Публикации: 333
винаги заедно!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Август 28, 2010, 08:10:56 » |
Нагоре
|
Здравейте, може ли някой да ми помогне. Немога да открия от къде да изтрия продадените от мен стоки!
|
|
|
Активен
|
1.Запазвам правото си да върна пратка, ако не отговаря на описанието. 2.Спазвам реда в обявата само,ако кажете до кога да чакам,след това е за 1вия дал адрес. 3.Връщане на купеното-с изрична договорка! 4.Не плащам опаковки. 5.Пощенските са за сметка на купувача. 6.наложен платеж с уговорка.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #1 -: Август 28, 2010, 08:19:32 » |
Нагоре
|
Здравейте, може ли някой да ми помогне. Немога да открия от къде да изтрия продадените от мен стоки!
Влизаш в Продадената обява. Горе в дясно - Опции - Редактирай обявата - Най-долу има човка за изтриване Ако има проблеми пиши
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BENDJANITA
new user
Неактивен
Публикации: 333
винаги заедно!!!
|
|
« Отговор #2 -: Август 30, 2010, 07:09:22 » |
Нагоре
|
Много Благодаря
|
|
|
Активен
|
1.Запазвам правото си да върна пратка, ако не отговаря на описанието. 2.Спазвам реда в обявата само,ако кажете до кога да чакам,след това е за 1вия дал адрес. 3.Връщане на купеното-с изрична договорка! 4.Не плащам опаковки. 5.Пощенските са за сметка на купувача. 6.наложен платеж с уговорка.
|
|
|
milqna
new user
Неактивен
Публикации: 8
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2010, 16:54:08 » |
Нагоре
|
здравеите не мога да си изтрия обявата.......
|
|
|
Активен
|
запис",който е потвърден на ЛС, считам за сериозна заявка за покупка!эа сума над 10 лв паричките предварително.коректна съм и очаквам същото и от вас.С предимство са купувачите на 2 и повече обяви.пазя ред 12 4аса
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2010, 16:55:55 » |
Нагоре
|
здравеите не мога да си изтрия обявата.......
виж отговор № 1
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
scorpia
new user
Неактивен
Публикации: 506
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2010, 18:16:20 » |
Нагоре
|
Ама аз изобщо нямам човка с такава опция! Какво става - до вчера триех нормално!?
|
|
|
Активен
|
Към недобросъвестните и тарикатите - не се записвайте в обявите ми, а ако аз се запиша във ваша, моля - игнорирайте ме доброволно! Не ми се занимава с луди хора! Не ми се оспорват незаслужени оценки.. НЕМАМ ВРЕМЕ! Боклуци връщам моментално! Изчаквам не повече от 8 часа, не подсещам на ЛС!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2010, 18:39:48 » |
Нагоре
|
Ама аз изобщо нямам човка с такава опция! Какво става - до вчера триех нормално!?
Трябва да е минал 30 дневен срок от публикуването и за да ви излезе опция за триене!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NLD
new user
Неактивен
Публикации: 152
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 13, 2010, 19:49:22 » |
Нагоре
|
И аз можех да трия обявите преди да е изтекъл 30 дневния срок. Сега тази функция не е активна. Дали не е удачно да се възстанови, за да не стоят излишно приключените продажби? Предварително благодаря на Администраторите за отговора.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
Публикации: 759
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 13, 2010, 20:44:28 » |
Нагоре
|
и при мен е така,немога да изтрия вече продадена обява
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО Спазвам ред 3 часа,после давам напред
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 13, 2010, 21:10:12 » |
Нагоре
|
Милички това масово съобщение не ви ли отговаря на въпроса :
administrator Администратор Старши потребител
Неактивен
Публикации: 1204
(Без заглавие) « Изпратени до: administrator -: Вчера в 23:48:02 » Цитат Отговор Премахни
Това съобщение е масово. Не е предназначено за никого конкретно.
Здравейте, Тази вечер екипа добави 2 нови функции в секция "Обяви" 1. Опцията за "Изтриване" на обява (в Редактиране на обява) се активира след 30-тия ден от публикуването на обявата. По този начин се избягва препубликуването на обяви от някой потребители с цел Повдигане. 2. Въведена е нова опция за "Автоматично препубликуване на обяви". Тя също се активира при редакция на обявата след като е изтекъл 30 дневен срок от публикуването и. По този начин с един клик ще препубликувате обявите си с текуща дата.
С уважение Администраторите на БгДомакиня.com
Мисля че точка 1 е отговора 1. Опцията за "Изтриване" на обява (в Редактиране на обява) се активира след 30-тия ден от публикуването на обявата.
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 13, 2010, 21:11:56 » |
Нагоре
|
и при мен е така,немога да изтрия вече продадена обява
мила, виж какво четох днес във форума по твоят въпрос-дано съм ти била полезна Старши потребител ***** Активен Активен Публикации: 889 Моята Мими -04.12.2009 Skype Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен) Re:Въпрос към администратора « Отговор #10 -: Днес в 21:12:14 » Отговори с цитатЦитат Раздели ТемаНагоре Цитат на: NLD в Днес в 20:53:26 Smiley и тук да се включа, моля да ме извините, ако мислите, че е излишен коментара ми, но функцията за скриване на продадените не е със същата функционалност, като тази да изтрием обявата, защото лично аз трия когато знам, че пратката ми е получена и аз съм получила плащането. Просто е по-удобно. Извинена си !С опция - филтър "Скрии ПРОДАДЕНИ" няма да ги виждаш и след месец време ще си ги изтриеш Smiley
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
Публикации: 759
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 13, 2010, 22:00:04 » |
Нагоре
|
благодаря мила
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО Спазвам ред 3 часа,после давам напред
|
|
|
scorpia
new user
Неактивен
Публикации: 506
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 14, 2010, 04:05:23 » |
Нагоре
|
Трябва да е минал 30 дневен срок от публикуването и за да ви излезе опция за триене! Уф, това не е добре измислено..
|
|
|
Активен
|
Към недобросъвестните и тарикатите - не се записвайте в обявите ми, а ако аз се запиша във ваша, моля - игнорирайте ме доброволно! Не ми се занимава с луди хора! Не ми се оспорват незаслужени оценки.. НЕМАМ ВРЕМЕ! Боклуци връщам моментално! Изчаквам не повече от 8 часа, не подсещам на ЛС!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 14, 2010, 05:13:39 » |
Нагоре
|
Трябва да е минал 30 дневен срок от публикуването и за да ви излезе опция за триене! Уф, това не е добре измислено.. Защо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 14, 2010, 06:32:34 » |
Нагоре
|
И аз не мога да изтрия обява по същата причина, но пък искам да я изтрия защото като се опитвам да кача снимки ми изписва - Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/93/large/DSC032275.jpg'
Error code: 1 И сега нито имам обява (няма снимки) нито мога да я изтрия. Това съобщение защо е?
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
|