Виж сега - аз прочетох и по-надолу и по-нагоре, но явно ти не прочете въпросът ми - как да скрия само една от продадените от мен обяви , а другата да остане видима
Използвайки опцията "Скрий продадено" се скриват всички обяви маркирани като продадени, не мога да избирам кои от тях да се скрият, а и още нещо супер неудобно - ако човекът който е закупил нещо и не го получи до 5 дни , а го получи на 6-тия няма да може да види дали отговоря изцяло на описанието на обявата - просто защото обявата вече е невидима за него.
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ , вие хора направо ме убивате , честно , може ли така да издребнявате , това вече на нищо не мяза , сериозно ви казвам , една да се вижда , друга да не се , ама това ама онова , ааааааааааааа , хората станахме криви в опитите си да угодим на всички и да няма сърдити , ама вие го обърнахте от свобода на СЛОБОДИЯ !!!
Така малко обобщение
НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ САМО ЕДНА ОБЯВА ИЛИ ВСИЧКИ ИЛИ НИЩО
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТРИЕ ОБЯВА ПРЕДИ ДА СА ИЗТЕКЛИ 30 ДНИ
ПРОДАВАЧА МОЖЕ ДА ПРЕДОСТАВИ ЛИНК КЪМ ОБЯВАТА КОЯТО Е ПРОДАДЕНА И Е НЕВИДИМА ЗА ДРУГИТЕ И ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ЩЕ ВИДЯТ ОБЯВАТА КЛИКАЙКИ НА ЛИНКА
П.С. И като заключение , наистина хора , помислете малко и за админите и модовете , аз са себе си мога да кажа че последния месец не съм особено дейна , но Отнесената от вихъра и Фло , станаха криви да дебнат и следят обявите , къде за размери къде за латиница къде за повдигане и препубликуване , ако поне една от вас си беше направила труда да прочете правилника и предните страници , тази тема нямаше да е дълга 4 страници ,
А за админите. Само ще кажа , че вместо да се радвате че имаме такива собственици на сайта , които не захвърлят сайта на произвола на съдбата вясвайки се там веднъж на високосна , а комуникират и помагат на потребителите си , търсят и в повечето случаи намират решение и начин да изпълнят желанията Ви!!!