sherii
sherii
new user
Неактивен
Публикации: 426
БЪДЕТЕ ДОБРИ, ОБИЧАЙТЕ, БЪДЕТЕ ХОРА!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Август 10, 2010, 14:01:59 » |
Нагоре
|
Благодаря много за отговора,видях го...чак се смея на себе си,къде гледам....то е толкова ясно,но..както и да е.Благодаря ,всичко е ок.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kama4e
мама на Ками и Коце
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
моите дечица!
|
|
« Отговор #121 -: Август 11, 2010, 00:11:46 » |
Нагоре
|
Здравейте!Имам и аз въпрос. Как мога да публикувам повече от определения брой снимки? Забелязах при някои потребители,че могат да публикуват 9снимки,а в обявите има 5 полета. Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
*коректна съм! *СПАЗВАМ РЕД *предимство при покупка на 2 "неща" или лично *изпращам веднага,очаквам и вие да сте бързи
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #122 -: Август 11, 2010, 07:01:43 » |
Нагоре
|
Здравейте!Имам и аз въпрос. Как мога да публикувам повече от определения брой снимки? Забелязах при някои потребители,че могат да публикуват 9снимки,а в обявите има 5 полета. Благодаря предварително! Пробвай с редактиране на обява
|
|
|
Активен
|
|
|
|
*****megatony*****
new user
Неактивен
Публикации: 359
|
|
« Отговор #123 -: Август 11, 2010, 12:28:16 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙТЕ! ИСКАМ ДА ПОПИТАМ,СЛЕД КАТО НЯМА РАЗДЕЛ ПРОМОЦИИ ВИЖДАМ,ЧЕ СЕ ПУЛИКУВАТ ОБЯВИ С ТАКЪВ ПОДТЕКСТ И АЗ ПУСНАХ ТАКАВА ОБЯВА,НО САМО МОЯТА СЕ ИЗТРИВА,А ДРУГИТЕ СИ СТОЯТ ОТ НЯКОЛКО ДНИ. НЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ПРАВИЛНО И КОРЕКТНО > БЛАГОДАРЯ!
|
|
|
Активен
|
*Връщам стоки не отговарящи на описанието! *Изпращам само по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж! *Коректна съм,очаквам същото и от Вас ! *Пощенските разходи за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! * За проба не пращам ! *Нямам нищо против размените! *Винаги съм склонна на коментар по цената,но в рамките на нормалното!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #124 -: Август 11, 2010, 12:32:47 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙТЕ! ИСКАМ ДА ПОПИТАМ,СЛЕД КАТО НЯМА РАЗДЕЛ ПРОМОЦИИ ВИЖДАМ,ЧЕ СЕ ПУЛИКУВАТ ОБЯВИ С ТАКЪВ ПОДТЕКСТ И АЗ ПУСНАХ ТАКАВА ОБЯВА,НО САМО МОЯТА СЕ ИЗТРИВА,А ДРУГИТЕ СИ СТОЯТ ОТ НЯКОЛКО ДНИ. НЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ПРАВИЛНО И КОРЕКТНО > БЛАГОДАРЯ! Прати ми линкове на такива обяви и ще ги изтрия и ще наложа санкция.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #125 -: Август 11, 2010, 12:37:26 » |
Нагоре
|
И много ме е яд когато някой се прави на по-велик от другите. Виждате, че няма такъв раздел и пак пускате обяви. Ако мине номера. Ако ме хванат - хванат. Някой обяви виждам, други - не. Така, че ако има и други обяви ми пишете на лс.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #126 -: Август 12, 2010, 10:09:22 » |
Нагоре
|
В описанието към обявата си за проходилка, реших да дам линк към албум със снимки, за да се разгледа по-детайлно, а и от намаляването на снимките, за да се качат в сайта, качеството им се променя... Линкът обаче не се отваря...да не би да има забрана за пускане на такива и системата автоматично да крашва линка?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #127 -: Август 12, 2010, 10:13:13 » |
Нагоре
|
В описанието към обявата си за проходилка, реших да дам линк към албум със снимки, за да се разгледа по-детайлно, а и от намаляването на снимките, за да се качат в сайта, качеството им се променя... Линкът обаче не се отваря...да не би да има забрана за пускане на такива и системата автоматично да крашва линка?
Няма забрана нещо ти не си копирала както трябва дай ми линка да погледна или ако искаш ми го прати на скайпа
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #129 -: Август 12, 2010, 13:07:38 » |
Нагоре
|
Да, първоначално така бях направила линка, но като се кликне, горе в url излиза </p> след адреса и се отваря празна страница. Сега пак е така, няма да стане явно...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #130 -: Август 12, 2010, 13:13:41 » |
Нагоре
|
Пипнах ти по обявата , сега се отваря безпроблемно , виж ако не ти харесва така , ще го променя ,
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #131 -: Август 12, 2010, 14:24:14 » |
Нагоре
|
Ееее, идеално е сега! Много благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hera_orsa
new user
Неактивен
Публикации: 353
регистрирана съм в социалната мрежа „Мама БГ.еконт
|
|
« Отговор #132 -: Август 20, 2010, 16:57:39 » |
Нагоре
|
Здравейте въпросът ми е към админа или модеаторите ПРеглеждох си обявите и за мое учудване виждам моя обява с някаква чужда снимка/наистина е чужда нямам такова нещо в къщи-камо ли да съм го снимала аз/ http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=1309&cat=80 Бихте ли ми казали как се е озовала там тази снимка аот мойте липсват 2-3 снимки ?
|
|
|
Активен
|
НП само с предв.уговорка 2.спазвам реда в обявите 3.пари предв. не пращам 4.стоки неотговарящи на описанието връщам 5.не бавя с парите/записа/ 6.игнорирам по мое усмотрение 7.Суми над 15лв пращам с НП или предв.пл-не
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ /syzi съм от др.сайт/
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #133 -: Август 20, 2010, 17:24:22 » |
Нагоре
|
Здравейте въпросът ми е към админа или модеаторите ПРеглеждох си обявите и за мое учудване виждам моя обява с някаква чужда снимка/наистина е чужда нямам такова нещо в къщи-камо ли да съм го снимала аз/ http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=1309&cat=80 Бихте ли ми казали как се е озовала там тази снимка аот мойте липсват 2-3 снимки ? Това е малък бъг в сисстемата за съжаление. Преименувай си снимките на компютъра, след което редактирай обявата и ги публикувай пак.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merylin
new user
Неактивен
Публикации: 115
|
|
« Отговор #134 -: Август 21, 2010, 14:26:57 » |
Нагоре
|
Да попитам защо в раздела на обявите от Ла Редут не видях нито една снимка на фактура. А още първият ден аз като публикувах обява ме информираха, че ще я премахнат. И съответно спазих правилата. Дали пък тези правила не са отпаднали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|