Зелено
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Никога не е късно човек да срещне някого.
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Юни 10, 2010, 13:17:07 » |
Нагоре
|
как да изтрия, обявата ми?
|
|
|
Активен
|
Изпращам по ЕКОНТ.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #16 -: Юни 10, 2010, 14:15:55 » |
Нагоре
|
как да изтрия, обявата ми?
Като влезеш в обявата -> горе дясно "Опции" -> Редактиране на обява -> най-долу слагаш чофката и натискаш бутона "промени"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #17 -: Юли 06, 2010, 11:20:26 » |
Нагоре
|
Искам да благодаря и в същото време да се извиня на модовете, които са преместили обявите ми в определените категории. Като за сефте бая се бях омотала. Ще внимавам повече при публикуването
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Юли 06, 2010, 11:23:20 » |
Нагоре
|
Искам да благодаря и в същото време да се извиня на модовете, които са преместили обявите ми в определените категории. Като за сефте бая се бях омотала. Ще внимавам повече при публикуването О не мисля, че трябва да търсиш вина в себе си Новите раздели бяха създадени вчера и модовете поетапно почнаха да местят обявите. Пожелавам ти успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Юли 06, 2010, 13:25:41 » |
Нагоре
|
Да, сега като гледам наистина са подобрени и конкретизирани. Благодаря Успех и на вашия сайт!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #21 -: Юли 07, 2010, 13:11:55 » |
Нагоре
|
Като натиснеш на полето "Коментари по мой обяви" там ти излизат хронологично всички коментари по обявите ти , като кликнеш на снимката те прехвърля към обявата , сямятя обява като ти се отвори , като дадеш надолу най най отдолу са коментарите , прбвай и ми кажи дали ти се е получило
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elf4e
power user
Неактивен
Публикации: 426
|
|
« Отговор #22 -: Юли 08, 2010, 09:03:41 » |
Нагоре
|
И аз да задам един тъп въпрос: Защо, влизайки в дадена обява не мога да видя коментарите по нея? Пробвах с доста /произволни/ обяви и навсякъде е едно и също, надали има съвпадение всички те да са без коментари по тях? Мерси предварително!
|
|
|
Активен
|
*Имам 225 положителни оценки от 'другият' сайт! *Пазя ред 6 часа,след това-на първия дал адрес.Предимство при покупка на повече неща или без проба,също и за познати потребители. *Връщам стока, неотговаряща на описанието *Не плащам опаковки
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Юли 08, 2010, 09:05:41 » |
Нагоре
|
И аз да задам един тъп въпрос: Защо, влизайки в дадена обява не мога да видя коментарите по нея? Пробвах с доста /произволни/ обяви и навсякъде е едно и също, надали има съвпадение всички те да са без коментари по тях? Мерси предварително! Коментарите излизат най-долу в обявите. Подаднали сте на обяви без коментари!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elf4e
power user
Неактивен
Публикации: 426
|
|
« Отговор #24 -: Юли 08, 2010, 09:13:50 » |
Нагоре
|
да, колкото и да е странно, наистина са били без коментари:) Току-що попаднах на такава със. Благодаря за бързият отговор
|
|
|
Активен
|
*Имам 225 положителни оценки от 'другият' сайт! *Пазя ред 6 часа,след това-на първия дал адрес.Предимство при покупка на повече неща или без проба,също и за познати потребители. *Връщам стока, неотговаряща на описанието *Не плащам опаковки
|
|
|
tanq_vg
power user
Неактивен
Публикации: 599
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #25 -: Юли 08, 2010, 15:15:05 » |
Нагоре
|
Не успях да направя нищо. Искам да попитам коментари и мнения едно и също ли е? Като вляза в моя обява и пише, че имам 7 мнения искам да ги видя но не ми позволява защо? Ако може да ми обясните тези неща за да знам да не ги бъркам нещата. Благодаря ви предварително.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #26 -: Юли 08, 2010, 15:23:29 » |
Нагоре
|
Това са броя на постовете ти във форума ако не се лъжа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Юли 08, 2010, 16:05:43 » |
Нагоре
|
Това и аз го забелязох. Направи ми впечатление, че в броя на коментарите ти се включват и тези, при публикуването на обявите ти. Тоест всяко едно публикуване, всяка една обява се смята като коментар. Ако не се лъжа ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Юли 08, 2010, 16:31:40 » |
Нагоре
|
Това и аз го забелязох. Направи ми впечатление, че в броя на коментарите ти се включват и тези, при публикуването на обявите ти. Тоест всяко едно публикуване, всяка една обява се смята като коментар. Ако не се лъжа ...
Абсолютно вярно. В тази бройка се включва и самите обяви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tanq_vg
power user
Неактивен
Публикации: 599
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #29 -: Юли 08, 2010, 16:34:41 » |
Нагоре
|
Ясно значи щом като чукна на виж коментарите не се отваря нищо значи наистина нямам коментари по обявите. Благодаря ви за изясняването.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|