miron77
new user
Неактивен
Публикации: 341
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #165 -: Септември 05, 2010, 11:38:53 » |
Нагоре
|
мозила,а сега се сетих,че като бян на експлоуър-можех да публикувам
|
|
|
Активен
|
1/НЕ ПРИЕМАМ РАЗМЯНА 2/С ПРЕДИМСТВО Е ТОЗИ,КОЙТО Е ОСТАВИЛ АДРЕС НА ЛС
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #166 -: Септември 05, 2010, 14:02:55 » |
Нагоре
|
успя ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miron77
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #167 -: Септември 06, 2010, 12:07:27 » |
Нагоре
|
вчера с триста зора качих една снимка само от обявите ви и до там...днес пак пробвам и не става.поне успях да публикувам обявите,но са без снимка и сега от редактиране пробвам да кача снимка,но уви...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #168 -: Септември 06, 2010, 12:15:45 » |
Нагоре
|
вчера с триста зора качих една снимка само от обявите ви и до там...днес пак пробвам и не става.поне успях да публикувам обявите,но са без снимка и сега от редактиране пробвам да кача снимка,но уви... Към момента си единствената, така че проблема е някъде при теб. Пробвай с друг браузър, от друг компютър ... Съжелявам, но наистина няма какво да направя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miron77
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #169 -: Септември 06, 2010, 12:27:34 » |
Нагоре
|
благодаря все пак за отзивчивостта приятен ден
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ds.tonova
Всичко, което правиш има значение!
new user
Неактивен
Публикации: 14
|
|
« Отговор #170 -: Септември 07, 2010, 07:37:54 » |
Нагоре
|
Какво значи това? Появи ми се след като исках да добавя нов артикул със снимки към стара обява. Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 3264 bytes) in /var/www/bgdomakinq/image-inc.php on line 128 Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви! Изгодни цени и много подаръци! При някои поемам пощата. Коректна съм, бъдете и вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #171 -: Септември 07, 2010, 07:42:45 » |
Нагоре
|
Какво значи това? Появи ми се след като исках да добавя нов артикул със снимки към стара обява. Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 3264 bytes) in /var/www/bgdomakinq/image-inc.php on line 128 Благодаря!
Снимката Ви е по-голяма от 2 мегабайта! Има ограничение в големината на снимките (максимум 2 мегабайта)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #172 -: Септември 11, 2010, 14:15:25 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам как да видя коментарите на дадена обява Примерно харесвам нещо-виждам обаче че има 7-8коментара по дадената обява КАК ДА ГИ ВИДЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #173 -: Септември 11, 2010, 14:20:00 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам как да видя коментарите на дадена обява Примерно харесвам нещо-виждам обаче че има 7-8коментара по дадената обява КАК ДА ГИ ВИДЯ
Влизаш в обявата и най- отдолу на страницата са коментарите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #174 -: Септември 11, 2010, 23:29:09 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #175 -: Септември 12, 2010, 08:11:34 » |
Нагоре
|
току що забелязах,че имам обява в която имам коментар от друга мама,но в КОМЕНТАРИ ПО МОИТЕ ОБЯВИ не се вижда.защо ли?всъщност колко коментара се показват на 1 стр, и как мога да си видя 2 стр ако има такава.благодаря и хубав ден
|
|
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 08:15:12 от mi_ma »
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #176 -: Септември 12, 2010, 09:11:10 » |
Нагоре
|
току що забелязах,че имам обява в която имам коментар от друга мама,но в КОМЕНТАРИ ПО МОИТЕ ОБЯВИ не се вижда.защо ли?всъщност колко коментара се показват на 1 стр, и как мога да си видя 2 стр ако има такава.благодаря и хубав ден В коментари по мой обяви се показват последните 10 коментара които са направени по ваша обява. Не виждам как няма да го има даден коментар. Пратете ми линк на обявата на лични.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #177 -: Септември 17, 2010, 21:41:56 » |
Нагоре
|
Имам следния логически въпрос, защо се трият обявите без точни размери? Какво толкова срашно има, ако една работеща жена е пуснала обява за 1-5лв. само с размера по етикет със състояние от добро надолу и е преценила, че ако седне да мери-примерно стелките на детските обувки, за които въобще не се знае дали някой ще прояви интерес, то тя ще загуби значително ценно време . По принцип към стоки с такова състояние обикновенно почти няма купувачи и ми се струва напълно безмислен подобен педантизам. От това, че няма да и се продаде нещото, губи само тя, не сайта : Мисля, че правилата трябва да бъдат значително по гъвкави ! С Поздрав!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #178 -: Септември 17, 2010, 21:45:47 » |
Нагоре
|
Имам следния логически въпрос, защо се трият обявите без точни размери? Какво толкова срашно има, ако една работеща жена е пуснала обява за 1-5лв. само с размера по етикет със състояние от добро надолу и е преценила, че ако седне да мери-примерно стелките на детските обувки, за които въобще не се знае дали някой ще прояви интерес, то тя ще загуби значително ценно време . По принцип към стоки с такова състояние обикновенно почти няма купувачи и ми се струва напълно безмислен подобен педантизам. От това, че няма да и се продаде нещото, губи само тя, не сайта : Мисля, че правилата трябва да бъдат значително по гъвкави ! С Поздрав! Според мен трябва да има точни размери за да няма недорозумения. Все пак не сме в реален магазин да мерим!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #179 -: Септември 17, 2010, 22:26:34 » |
Нагоре
|
От това, че няма да и се продаде нещото, губи само тя, не сайта : всъщност губи купувача,нали? А и като не се даде точен размер на стелка,а само номер,може да има разминаване в номерата! Например синът ми има обувки със стелка 15 см,а на обувката пише номер 16 ?!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|