emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #300 -: Октомври 23, 2010, 19:49:05 » |
Нагоре
|
Искам и аз синя звездичкааааааа. Колко положителни оценки ми трябват ?
40 мила ,пожелавам ти ги Благодаря. И аз си ги пожелавам, ама ако продължават да ми ги спестяват няма да стане..... Пък и сега се боря за две звездички
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #301 -: Октомври 23, 2010, 19:55:33 » |
Нагоре
|
Искам и аз синя звездичкааааааа. Колко положителни оценки ми трябват ?
40 мила ,пожелавам ти ги Благодаря. И аз си ги пожелавам, ама ако продължават да ми ги спестяват няма да стане..... Пък и сега се боря за две звездички Е, ами това със спестяването е отделен въпрос.Аз адски много се дразня,че точно тези към които си бил търпелив ,толерантен ги забравят или спестяват ,ама хора всякакви,няма да се моля,въпреки че винаги се радвам на поставена оценка.Преди много се дразнех,когато някой ми пишеше,би ли ми оценила(разбира се след покупко продажба),ама сега ги разбирам.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #302 -: Октомври 24, 2010, 07:31:27 » |
Нагоре
|
Видях 1 раздел кошче..... може ли да си метна и аз там продадените обяви , на които още не им е минал 30 дневния период ?
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #303 -: Октомври 24, 2010, 07:45:37 » |
Нагоре
|
Видях 1 раздел кошче..... може ли да си метна и аз там продадените обяви , на които още не им е минал 30 дневния период ? Раздела го направих за да се види замисъла за опциите за начин на доставка и плащане? По принцип не е видим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #304 -: Октомври 24, 2010, 07:54:57 » |
Нагоре
|
Благодаря за бързия отговор! И още нещо в раздела "търся" по точно за децата има обяви от преди 2 и повече месеца коити, вероятно не са актуални...ако на за друго то децата са пораснали. Има ли начин да се почистят или е въпрос на лична преценка? Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #305 -: Октомври 24, 2010, 08:20:20 » |
Нагоре
|
Благодаря за бързия отговор! И още нещо в раздела "търся" по точно за децата има обяви от преди 2 и повече месеца коити, вероятно не са актуални...ако на за друго то децата са пораснали. Има ли начин да се почистят или е въпрос на лична преценка? Благодаря!
Ами ако още са актуални ? Ще работя и по този въпрос
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #306 -: Октомври 24, 2010, 10:53:23 » |
Нагоре
|
Ами ако още са актуални ? Ще работя и по този въпрос Има ли начин след изтичане на 2 месеца от публикуване на обявата или може и 3 месеца тя да се трие автоматично? Мисля, че всички, които си следим обявите си чакаме изтичането на 30-дневния срок и си ги препубликуваме! Ако стоят стари обяви значи, който ги е пуснал не е заинтересован от продажбата им или е спрял да влиза тук или .... и аз незнам какво е станало, но мисля, че 3 месеца е предостатъчно да "виси" една обява И наистена ако може в "промоции" обявите да не стоят 30 дни Пускам нови обяви, за които има интерес в момента, а ми виси една, която пуснах когато ми бяха останали обави по които няма движение и гласи, че подарявам третото нещо. Еми сега от новите обяви не искам да подарявам и искам да изтрия промоцията. предполагам и други, които пускат промоции ще ме подкрепят
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #307 -: Октомври 24, 2010, 11:02:02 » |
Нагоре
|
Ами ако още са актуални ? Ще работя и по този въпрос Има ли начин след изтичане на 2 месеца от публикуване на обявата или може и 3 месеца тя да се трие автоматично? Мисля, че всички, които си следим обявите си чакаме изтичането на 30-дневния срок и си ги препубликуваме! Ако стоят стари обяви значи, който ги е пуснал не е заинтересован от продажбата им или е спрял да влиза тук или .... и аз незнам какво е станало, но мисля, че 3 месеца е предостатъчно да "виси" една обява И наистена ако може в "промоции" обявите да не стоят 30 дни Пускам нови обяви, за които има интерес в момента, а ми виси една, която пуснах когато ми бяха останали обави по които няма движение и гласи, че подарявам третото нещо. Еми сега от новите обяви не искам да подарявам и искам да изтрия промоцията. предполагам и други, които пускат промоции ще ме подкрепят Има възможност и ще го направя на малко по-късен етап
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #308 -: Октомври 24, 2010, 12:16:29 » |
Нагоре
|
Има ли начин след изтичане на 2 месеца от публикуване на обявата или може и 3 месеца тя да се трие автоматично? Мисля, че всички, които си следим обявите си чакаме изтичането на 30-дневния срок и си ги препубликуваме! Ако стоят стари обяви значи, който ги е пуснал не е заинтересован от продажбата им или е спрял да влиза тук или .... и аз незнам какво е станало, но мисля, че 3 месеца е предостатъчно да "виси" една обява когато няма активност в обявите ги трием
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #309 -: Октомври 25, 2010, 15:57:18 » |
Нагоре
|
Защо когато си препубликувам обявата и същевременно искам и да я редактирам/например заглавието или цената/обявата се препубликува,но не е с новата редакция.след което пак я търся,защото ме връща в началото,а не в обявите и отново я отварям и отново я редактирам.не знам дали е само при мен така,но ми се струва доста неудобно.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #310 -: Октомври 25, 2010, 17:43:03 » |
Нагоре
|
Защо когато си препубликувам обявата и същевременно искам и да я редактирам/например заглавието или цената/обявата се препубликува,но не е с новата редакция.след което пак я търся,защото ме връща в началото,а не в обявите и отново я отварям и отново я редактирам.не знам дали е само при мен така,но ми се струва доста неудобно.
Все още не е донаправено Ще го оправя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #311 -: Октомври 25, 2010, 18:57:51 » |
Нагоре
|
Все още не е донаправено Ще го оправя ааа,няма проблем разбира се.не се съмнявам изобщо ,знам че ще го оправите
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #312 -: Октомври 25, 2010, 19:18:49 » |
Нагоре
|
Emi9 в разрез с темата,с удоволствие ще ти сложа още една звездичка ,искаш ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #314 -: Октомври 25, 2010, 19:56:36 » |
Нагоре
|
Emi9 в разрез с темата,с удоволствие ще ти сложа още една звездичка ,искаш ли? Няма да е честно. Иначе скоро ще се добера до втора, ама искам и да са сини. Айде народе - пазарувай и пиши оценки
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|