Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #90 -: Юли 24, 2010, 19:18:35 » |
Нагоре
|
Привет отново, пиша ви с едно предложение свързано с рекламните обяви които валят непрекъснато и преливат от пусто в празно-"Днес съм рожденичка".. "Днес черпя" .."В настроение съм .."Да ли няма да е по удачно когато се публикува подобна обява с рекламна цел тя да не излиза на първа страница, а да се влива в потока от отдел Промоции-както са направени обявите които се публикуват като -Купувам.Който се интересува от намаленията , ще може да ги намери в подходящият отдел, а не да се изпреварваме с публикуване на подобни обяви само за да ни видят на на първа страница. Успешен ден на екипа и всички потребители, Галя. По принцип при сегашната организация, не мога да го направя така. Мислим със жената за тези промоции, но ни трябва време, пък и ние сме хора и ни трябва малко почивка за плаж
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maeva0959
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСА МИ !!! Бъдете коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #91 -: Юли 25, 2010, 17:38:44 » |
Нагоре
|
И аз да попитам.. След като една обява е маркирана като ПРОДАДЕНА,колко време ще стои наред с другите,при положение,че нямам право да си трия обявите? Мен лично ме дразни ,когато преглеждам нечии обяви,а аз също имам вече няколко такива.. ;D Благодаря
|
|
|
Активен
|
1. Пращам след банков превод като МПП! - ДСК 2.Куриерски р-ди НЕ поемам без уговорка! 3.Пощенските са за сметка на купувача! 4.Ред не пазя,който е сериозен-ЛС! 5.Оценявам винаги! 6. ***ОЦЕНКИ!***
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #92 -: Юли 25, 2010, 17:58:26 » |
Нагоре
|
И аз да попитам.. След като една обява е маркирана като ПРОДАДЕНА,колко време ще стои наред с другите,при положение,че нямам право да си трия обявите? Мен лично ме дразни ,когато преглеждам нечии обяви,а аз също имам вече няколко такива.. ;D Благодаря Първо имате право да триете обявите. Второ, продадена обява стои 5 дни и се скрива за потребителите (вижда се само от администратори). Добре е да я оставите като продадена за да могат хората да се ориентират
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #93 -: Юли 25, 2010, 18:03:03 » |
Нагоре
|
след като даденото нещо е получено и сравнено,може да изтриете,но все паке добре да се изчака 2-3 ако възникне спор
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maeva0959
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСА МИ !!! Бъдете коректни!!!
|
|
« Отговор #94 -: Юли 25, 2010, 18:09:09 » |
Нагоре
|
след като даденото нещо е получено и сравнено,може да изтриете,но все паке добре да се изчака 2-3 ако възникне спор
И аз да попитам.. След като една обява е маркирана като ПРОДАДЕНА,колко време ще стои наред с другите,при положение,че нямам право да си трия обявите? Мен лично ме дразни ,когато преглеждам нечии обяви,а аз също имам вече няколко такива.. ;D Благодаря Първо имате право да триете обявите. Второ, продадена обява стои 5 дни и се скрива за потребителите (вижда се само от администратори). Добре е да я оставите като продадена за да могат хората да се ориентират Ок,мерси .Явно аз нещо не съм разбрала за триенето... Значи вече мога да си ги изтрия
|
|
|
Активен
|
1. Пращам след банков превод като МПП! - ДСК 2.Куриерски р-ди НЕ поемам без уговорка! 3.Пощенските са за сметка на купувача! 4.Ред не пазя,който е сериозен-ЛС! 5.Оценявам винаги! 6. ***ОЦЕНКИ!***
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #95 -: Юли 26, 2010, 14:36:35 » |
Нагоре
|
Извинявам се за въпроса, но обявите маркирани като "ПРОДАДЕНО"-мога ли да си ги изтрия или се трият автоматично, защото имам две такива и така си и стоят от известно време?! Уж четох, но не открих отговора, но тя и малката ме ръчка постоянно и може би съм пропуснала. Ако е така предварително се изинявам!
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #96 -: Юли 26, 2010, 14:38:44 » |
Нагоре
|
Боже, то ще ми извади очите...малко по-нагоре е коментирано...отговорих си на въпроса...извинявам се...
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Юли 26, 2010, 14:53:43 » |
Нагоре
|
и все пак-можеш да ги изтиеш след като тещото е получено от купувача. Обявите,маркирани като солд,след 5-я ден се виодаат само потребителя,за другите са скрити
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #98 -: Юли 26, 2010, 14:58:36 » |
Нагоре
|
и все пак-можеш да ги изтиеш след като тещото е получено от купувача. Обявите,маркирани като солд,след 5-я ден се виодаат само потребителя,за другите са скрити Деси не бъркай хората. Обявите трябва да се маркират като ПРОДАДЕНИ. Това е правилото. Изтриването не е препоръчително.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #99 -: Юли 26, 2010, 15:25:11 » |
Нагоре
|
Аз икам да попитам може ли да се препубликуват обяви и на какъв период? И като изтекат 3 месеца от както е публикувана обявата, трие ли се автоматично или има възможност да е преподновим?
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #100 -: Юли 26, 2010, 15:30:04 » |
Нагоре
|
Аз икам да попитам може ли да се препубликуват обяви и на какъв период? И като изтекат 3 месеца от както е публикувана обявата, трие ли се автоматично или има възможност да е преподновим?
Опцията за дните не работи и обявите остават след периода за който са пуснати. Ако обявата не е актуална (продадена другаде, подарено на приятелка и др.), можете да я изтриете, ако е продадена - да я маркирате като Продадена. Това са вариантите. Защо ви е да препубликувате обяви?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #101 -: Юли 26, 2010, 15:39:01 » |
Нагоре
|
и все пак-можеш да ги изтиеш след като тещото е получено от купувача. Обявите,маркирани като солд,след 5-я ден се виодаат само потребителя,за другите са скрити Деси не бъркай хората. Обявите трябва да се маркират като ПРОДАДЕНИ. Това е правилото. Изтриването не е препоръчително. е да де,но след 1-2 седмици даречем?Пак ли да се оставят със солд?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #102 -: Юли 26, 2010, 15:43:42 » |
Нагоре
|
и все пак-можеш да ги изтиеш след като тещото е получено от купувача. Обявите,маркирани като солд,след 5-я ден се виодаат само потребителя,за другите са скрити Деси не бъркай хората. Обявите трябва да се маркират като ПРОДАДЕНИ. Това е правилото. Изтриването не е препоръчително. е да де,но след 1-2 седмици даречем?Пак ли да се оставят със солд? Обява маркирана като Продадена, изчезва 5 дни след като е маркирана като такава!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #103 -: Юли 26, 2010, 15:59:14 » |
Нагоре
|
Опцията за дните не работи и обявите остават след периода за който са пуснати. Ако обявата не е актуална (продадена другаде, подарено на приятелка и др.), можете да я изтриете, ако е продадена - да я маркирате като Продадена. Това са вариантите. Защо ви е да препубликувате обяви? За да излиза на по преден план. Например ако може да се препубликува веднъж на 3 месеца е ок. Ако страниците в една категория станат 100, а обявата ми е публикувана съвсем в началото, едва ли много хора ще стигнат до последната страница. Мерси за отговора
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #104 -: Юли 26, 2010, 16:09:07 » |
Нагоре
|
Опцията за дните не работи и обявите остават след периода за който са пуснати. Ако обявата не е актуална (продадена другаде, подарено на приятелка и др.), можете да я изтриете, ако е продадена - да я маркирате като Продадена. Това са вариантите. Защо ви е да препубликувате обяви? За да излиза на по преден план. Например ако може да се препубликува веднъж на 3 месеца е ок. Ако страниците в една категория станат 100, а обявата ми е публикувана съвсем в началото, едва ли много хора ще стигнат до последната страница. Мерси за отговора Добре, препубликуване на 3 месеца съм съгласен. Ще коригирам правилата на сайта. Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|