daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #330 -: Октомври 28, 2010, 12:47:14 » |
Нагоре
|
Здравейте!Искам да питам мога ли да прочета и къде всички коментари направени към дадена обява/не моя/?
Влизаш в обявата и най- отдолу под обявата са коментарите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monka84
new user
Неактивен
Публикации: 104
|
|
« Отговор #331 -: Октомври 28, 2010, 12:55:35 » |
Нагоре
|
Здравейте,нещо ми блокира сървара,докато публикувах обява,сега я има 4 пъти и не мога да изтрия доблираните готово. Вече е само 1. Благодаря
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Поставям оценки,правете го и вие!Стоки над 20лв. със наложен платеж или предварително плащане!Предпочитам плащане по банков път!Сметката ми е :BG29CECB97901061715101 CECBBGSF във ЦКб
|
|
|
maxim007
не копирам
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #332 -: Октомври 31, 2010, 11:55:58 » |
Нагоре
|
Можли да помоля да ми бъде изтрита тази обява: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=50732&cat=500Вместо да я изтрия,тъи като е продадена я релистнах,а яма смисъл още месец да виси просто така Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
мъжа ми не цака карти с друга Килим вкъщи нямам
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #333 -: Октомври 31, 2010, 12:02:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tanita 18
new user
Неактивен
Публикации: 157
|
|
« Отговор #334 -: Октомври 31, 2010, 14:00:24 » |
Нагоре
|
Моля ви, кажете ми защо не мога да публикувам нови обяви. Имах 3 стари за продадени вече стоки и ги изтрих,но пак не се получава. Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
1. Коректна съм и очаквам същото и от вас; 2. Пощенските са за сметка на купувача; 3. Купувач на две и повече обяви е с предимство; 4. Пращам и получавам като МПП;
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #335 -: Октомври 31, 2010, 14:46:36 » |
Нагоре
|
Моля ви, кажете ми защо не мога да публикувам нови обяви. Имах 3 стари за продадени вече стоки и ги изтрих,но пак не се получава. Благодаря предварително!
Няма причина да не можете да публикувате! Какво ви изписва?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dessiko
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #336 -: Октомври 31, 2010, 18:00:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
ИЗПРАЩАМ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ. Коректна съм, очаквам същото от вас; Пощенските за сметка на купувача, ако не сме се рабрали друго; Пращам на първи дал адрес на ЛС, не пазя ред; Повече от 1 обява -предимство; Пращам като МП, предпочитам плащане по сметка; ОЦЕНКИТЕ МИ - http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65340&profile_type=feedback
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #337 -: Октомври 31, 2010, 18:10:46 » |
Нагоре
|
Обяви се трият след 30-тия ден от публикуването им! Четете правилата моля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Femme
new user
Неактивен
Публикации: 166
|
|
« Отговор #338 -: Ноември 02, 2010, 10:04:37 » |
Нагоре
|
Здравейте, Публикувала съм обява в грешната категория: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=66591&cat=500Публикувах си дънките, където трябва, но може ли тази обява да се изтрие или да изчакам да изтече месеца и да си я изтрия сама. Благодаря предварително.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред до края на деня, а при размяна не спазвам ред. Връщам стоки, които не отговарят на описанието. Разменям с удоволствие.
|
|
|
|
LORA
new user
Неактивен
Публикации: 124
|
|
« Отговор #340 -: Ноември 02, 2010, 10:44:08 » |
Нагоре
|
Здравейте бях си харесала страшно много един шал публикуван от потребител barbi 70, но сутринта шала ми го нямаше в набдлюдавани обяви и самия потребител го няма в членове? Защо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #341 -: Ноември 02, 2010, 11:06:32 » |
Нагоре
|
Здравейте бях си харесала страшно много един шал публикуван от потребител barbi 70, но сутринта шала ми го нямаше в набдлюдавани обяви и самия потребител го няма в членове? Защо?
Потребителката го е маркирала като продаден. В наблюдавани не се виждат продадените стоки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vili777
power user
Неактивен
Публикации: 649
|
|
« Отговор #342 -: Ноември 03, 2010, 14:31:36 » |
Нагоре
|
Искам да попитам, след като някой напише "запис" на някоя от обявите ми, как трябва да реагирам и какво следва? Напоследък много често ми се случва "запис" и след това.........нищо
|
|
|
Активен
|
скайп alvisa77 Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно! Купувача плаща пощенските! Коректна съм и искам коректност!
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #343 -: Ноември 03, 2010, 15:03:43 » |
Нагоре
|
Искам да попитам, след като някой напише "запис" на някоя от обявите ми, как трябва да реагирам и какво следва? Напоследък много често ми се случва "запис" и след това.........нищо Ами може да си напишеш в подписа,колко време изчакваш записалите се(т.е след запис) да решат,да измерят и т.н.Примерно,ако си писала 6 часа,ако до тогава нямаш потвърждение на л.с,че го искат и са дали адрес минаваш нататък(ако разбира се има др.записали се) В много случаи някой си пише ,,запис'' и после въобще не се интересува какво става с тая обява,не я е добавил в наблюдавани ,а ти чакаш ли чакаш.Ако имаш нерви може да го подсещаш на лични,като им пратиш линк към обявата да пишат решението си.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
vili777
power user
Неактивен
Публикации: 649
|
|
« Отговор #344 -: Ноември 03, 2010, 17:12:13 » |
Нагоре
|
Благодаря!
|
|
|
Активен
|
скайп alvisa77 Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно! Купувача плаща пощенските! Коректна съм и искам коректност!
|
|
|
|
|