Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #345 -: Ноември 03, 2010, 19:52:47 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47706ВНИМАНИЕ!!! Некоректен потребител!!! това админ ли го слага, или самата потребителка...? едва ли е тя... та да питам, така ли ще се разпознава, че някой е наказан... и това постоянно ли ще е под името му, или само докато е наказан?
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #347 -: Ноември 03, 2010, 20:16:00 » |
Нагоре
|
Много странно...защо ще си го сложи?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #348 -: Ноември 03, 2010, 20:26:04 » |
Нагоре
|
Сама си го е написала като лична титла Много странно! : : :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #349 -: Ноември 03, 2010, 20:30:44 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47706ВНИМАНИЕ!!! Некоректен потребител!!! това админ ли го слага, или самата потребителка...? едва ли е тя... та да питам, така ли ще се разпознава, че някой е наказан... и това постоянно ли ще е под името му, или само докато е наказан? Потребителката е наказана като некоректна от мен. Не искам да и трия обявите по други съобръжения. За това съм сложил на профила и този надпис, за да знаят хората, че обявите не са актуални в момента.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #350 -: Ноември 03, 2010, 21:11:06 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47706ВНИМАНИЕ!!! Некоректен потребител!!! това админ ли го слага, или самата потребителка...? едва ли е тя... та да питам, така ли ще се разпознава, че някой е наказан... и това постоянно ли ще е под името му, или само докато е наказан? Потребителката е наказана като некоректна от мен. Не искам да и трия обявите по други съобръжения. За това съм сложил на профила и този надпис, за да знаят хората, че обявите не са актуални в момента. а това определение за всякакво наказание ли ще се пише...? в смисъл, ако съм наказана защото не съм писала на кирилица... ще ми се лепне ли този етикет? нека е само за неплащащите...
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #352 -: Ноември 03, 2010, 22:28:23 » |
Нагоре
|
Аз днес видях още един потребител с такъв "надпис",а пък не е в черния списък.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #353 -: Ноември 03, 2010, 23:21:04 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47706ВНИМАНИЕ!!! Некоректен потребител!!! това админ ли го слага, или самата потребителка...? едва ли е тя... та да питам, така ли ще се разпознава, че някой е наказан... и това постоянно ли ще е под името му, или само докато е наказан? Потребителката е наказана като некоректна от мен. Не искам да и трия обявите по други съобръжения. За това съм сложил на профила и този надпис, за да знаят хората, че обявите не са актуални в момента. а това определение за всякакво наказание ли ще се пише...? в смисъл, ако съм наказана защото не съм писала на кирилица... ще ми се лепне ли този етикет? нека е само за неплащащите... Няма да е за всеки. За сега е само в много крайни конкретни случай, най-вече за неплащащи!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #354 -: Ноември 03, 2010, 23:24:36 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47706ВНИМАНИЕ!!! Некоректен потребител!!! това админ ли го слага, или самата потребителка...? едва ли е тя... та да питам, така ли ще се разпознава, че някой е наказан... и това постоянно ли ще е под името му, или само докато е наказан? Потребителката е наказана като некоректна от мен. Не искам да и трия обявите по други съобръжения. За това съм сложил на профила и този надпис, за да знаят хората, че обявите не са актуални в момента. а това определение за всякакво наказание ли ще се пише...? в смисъл, ако съм наказана защото не съм писала на кирилица... ще ми се лепне ли този етикет? нека е само за неплащащите... Няма да е за всеки. За сега е само в много крайни конкретни случай, най-вече за неплащащи! Супер! Мн добре измислено!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #355 -: Ноември 04, 2010, 19:46:40 » |
Нагоре
|
здравейте днес публикувах едни маратонки които получих но се разбрахме с момичето и тя ще ми върне парите може ли да е изтриете благодаря ви предварително за тази обява става въпрос http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=78959&cat=500
|
|
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 19:51:03 от krem21 »
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #357 -: Ноември 04, 2010, 20:00:48 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ
|
|
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 20:23:09 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #358 -: Ноември 04, 2010, 23:40:31 » |
Нагоре
|
Как мога да преместя дадена обява от "За продаване" в "За подаряване"?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #359 -: Ноември 04, 2010, 23:46:46 » |
Нагоре
|
Как мога да преместя дадена обява от "За продаване" в "За подаряване"?
Не може.Трябва да я качиш наново направо в "За подаряване".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|