velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #390 -: Ноември 25, 2010, 15:35:48 » |
Нагоре
|
Здравейте,искам да попитам сайта от 2-3 дни много бавно ми се отваря,а днес още повече и ми изписва нещо(явно някаква грешка) само при мен ли е така?Благодаря Ви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #391 -: Ноември 25, 2010, 15:40:51 » |
Нагоре
|
Здравейте,искам да попитам сайта от 2-3 дни много бавно ми се отваря,а днес още повече и ми изписва нещо(явно някаква грешка) само при мен ли е така?Благодаря Ви каква грешка ти изписва?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #392 -: Ноември 25, 2010, 15:42:14 » |
Нагоре
|
Здравейте,искам да попитам сайта от 2-3 дни много бавно ми се отваря,а днес още повече и ми изписва нещо(явно някаква грешка) само при мен ли е така?Благодаря Ви При повечето от нас се получава,защото явно сега активността е най голяма.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #393 -: Ноември 25, 2010, 15:43:10 » |
Нагоре
|
каква грешка ти изписва? Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #394 -: Ноември 25, 2010, 15:44:27 » |
Нагоре
|
каква грешка ти изписва? Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. ето я Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196 I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg] все това излиза
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #395 -: Ноември 25, 2010, 15:51:42 » |
Нагоре
|
каква грешка ти изписва? Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. ето я Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196 I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg] все това излиза Проблема е в сървърните настройки, ще ги погледнем, но малко по-късно днес.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #396 -: Ноември 25, 2010, 15:52:50 » |
Нагоре
|
каква грешка ти изписва? Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. ето я Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196 I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg] все това излиза Проблема е в сървърните настройки, ще ги погледнем, но малко по-късно днес. ок
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalinaivdo
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #397 -: Ноември 25, 2010, 20:45:04 » |
Нагоре
|
здравейте , пиша защото в една от моите обяви като влеза да я редактирам ми липсва полето за изтриване, а отдавна е продадена стоката. моля ви ако можете вие да я премахнете или да ми кажете какво да направя. това е обявата http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=78034&cat=500
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #398 -: Ноември 25, 2010, 20:46:19 » |
Нагоре
|
На 03.12 ще можеш спокойно да я изтриеш обявите се трият 30 дни след публикуването им .
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #401 -: Ноември 26, 2010, 15:42:59 » |
Нагоре
|
Здравейте реших да пусна обява в раздел Промоции на едно мое палтенце, и го направих ,обаче после се замислих , че така има един и същи артикул, в две мой обяви ако това е в разрез с правилата ,моля изтриите обявата в промоции и извинете Благодаря
|
|
« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 18:30:03 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #402 -: Ноември 26, 2010, 20:36:09 » |
Нагоре
|
Здравейте реших да пусна обява в раздел Промоции на едно мое палтенце, и го направих ,обаче после се замислих , че така има един и същи артикул, в две мой обяви ако това е в разрез с правилата ,моля изтриите обявата в промоции и извинете Благодаря Писах ти на ЛС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #403 -: Ноември 26, 2010, 20:40:02 » |
Нагоре
|
Извинявам се, но да попитам -защо на "моите съобщения" пише, че имам 1 непрочетено, като са прочетени и не ще да се махне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #404 -: Ноември 26, 2010, 20:44:11 » |
Нагоре
|
Извинявам се, но да попитам -защо на "моите съобщения" пише, че имам 1 непрочетено, като са прочетени и не ще да се махне
Явно не си отворила едно от ЛС. Тоест не си (цъкнала) натиснала в/у него, а си го прочела като си скролвала надолу, в страницата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|