plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #405 -: Ноември 26, 2010, 20:47:51 » |
Нагоре
|
ама даже и отговорих, нещо не разбирам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #406 -: Ноември 26, 2010, 20:50:57 » |
Нагоре
|
ама даже и отговорих, нещо не разбирам
изпрати си ЛС сам на себеси и ще се оправи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #407 -: Ноември 27, 2010, 15:13:19 » |
Нагоре
|
имам две еднакви обяви публикувани, бихте ли изтрили едната http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=48666благодаря
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #409 -: Ноември 27, 2010, 16:02:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
коколче
new user
Неактивен
Публикации: 413
|
|
« Отговор #410 -: Ноември 27, 2010, 20:33:16 » |
Нагоре
|
Бихте ли я преместили, в сектор За подаряване, там мисля, че трябва да бъде, но не мога! http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=74641
|
|
|
Активен
|
Пазя ред не повече от 6 часа! По принцип пращам на първият дал адрес на ЛС. За две обяви - отстъпки! Понякога забравям, моля подсещайте ме да поставям оценки!
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #412 -: Ноември 27, 2010, 20:44:44 » |
Нагоре
|
Готово Шефе,тази обява е с условие за покупка.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Pebals
new user
Неактивен
Публикации: 99
|
|
« Отговор #413 -: Ноември 28, 2010, 19:35:36 » |
Нагоре
|
Здравейте! За втори път ми се случва да ми бъде сменена снимка от моя обява с нечия друга снимка(но не от мен) Защо се получава така? Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред-ако някой желае нещо, моля на лс! Не съм привърженик на размяната! Държа на комуникацията! "Запис" и после какво? Пиша отрицателни оценки за спестени пощенски. НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТДА ВЛИЗАМ ЧЕСТО В САЙТА,МОЛЯ ЗА РАЗБИРАНЕ ПРИ ЕВЕНТУАЛНО ЗАБАВЯНЕ НА ОТГОВОР!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #414 -: Ноември 28, 2010, 19:37:28 » |
Нагоре
|
Здравейте! За втори път ми се случва да ми бъде сменена снимка от моя обява с нечия друга снимка(но не от мен) Защо се получава така? Благодаря! Дублират се имената на снимки. Слагайте уникални имена на снимките си. Примерно Pebals001.jpg Така няма да се бъркат и всичко ще е ок. Сложете уникално име и публикувайте снимката с редакция на обявата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monabonbona
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #415 -: Ноември 28, 2010, 21:01:44 » |
Нагоре
|
МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ И ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА ИЗТРИЯ ОБЯВА? ВЛИЗАМ В РЕД. НА ОБЯВА И ТАМ НИКЪДЕ НЯМА ИЗТРИВАНЕ НА ОБЯВАТА!
|
|
|
Активен
|
ЗДравейте на всички потребители влезли в профила ми. Желая Ви приятно разглеждане и разумно пазаруване! НАЛИЧНИТЕ АРТИКУЛИ СА ПОСОЧЕНИ В ОБЯВИТЕ МИ! Всички артикули са нови и опаковани но без ЕТИКЕТИ! Нека бъдем хора , коректни и 4естни едни спрямо други! Благодаря Ви предварително! МОЛЯ пишете и следете страницата ми във http://www.facebook.com/pages/Simon-SHOP/410096152396305за актуални поръчки, доставки, различни оферти и налични артикули! Скайп : SimonBonBon
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #416 -: Ноември 28, 2010, 21:16:18 » |
Нагоре
|
МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ И ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА ИЗТРИЯ ОБЯВА? ВЛИЗАМ В РЕД. НА ОБЯВА И ТАМ НИКЪДЕ НЯМА ИЗТРИВАНЕ НА ОБЯВАТА!
Обяви се трият след 30-тия ден от публикуването им
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pebals
new user
Неактивен
Публикации: 99
|
|
« Отговор #417 -: Ноември 29, 2010, 15:42:06 » |
Нагоре
|
Благодаря
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред-ако някой желае нещо, моля на лс! Не съм привърженик на размяната! Държа на комуникацията! "Запис" и после какво? Пиша отрицателни оценки за спестени пощенски. НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТДА ВЛИЗАМ ЧЕСТО В САЙТА,МОЛЯ ЗА РАЗБИРАНЕ ПРИ ЕВЕНТУАЛНО ЗАБАВЯНЕ НА ОТГОВОР!
|
|
|
desito
new user
Неактивен
Публикации: 37
|
|
« Отговор #418 -: Ноември 29, 2010, 19:09:41 » |
Нагоре
|
Имам едно въпросче, сега разлеждам обявите и виждам една обява с мои снимки. Продукта е купуван от Ларедут и съм показвала снимките в един форум и явно от там са копирани. Потребителката нито ме е питала нито е описала в обявата, че снимките не са нейни. Позволено ли е това?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #419 -: Ноември 29, 2010, 19:15:35 » |
Нагоре
|
Имам едно въпросче, сега разлеждам обявите и виждам една обява с мои снимки. Продукта е купуван от Ларедут и съм показвала снимките в един форум и явно от там са копирани. Потребителката нито ме е питала нито е описала в обявата, че снимките не са нейни. Позволено ли е това?
не разбира се. дай линк
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|