desito
new user
Неактивен
Публикации: 37
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #420 -: Ноември 29, 2010, 19:19:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ksara
power user
Неактивен
Публикации: 434
|
|
« Отговор #421 -: Ноември 30, 2010, 18:19:46 » |
Нагоре
|
Много се извинявам преди малко вместо да изтрия една продадена обява я препубликивах.Ще помоля ако е възможно да я изтриете http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=51124&cat=500Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Моля mimen4eto да не се записва в обявите ми!От обявите по 1лев предпочитам да изпращам поне по 3 артукула 1.Коректен потребител съм и очаквам да комуникирам с такива.2. Пощенските са за сметка на купувача .3. Изисквам предварително плащане за суми над 10лв. 4.За потребители с по-малко оценки - предварително плащане. 5. При покупка на няколко неща правя отстъпка. 6. Отделяйте внимание на оценките и поставяйте такива.
|
|
|
giurenceto
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #422 -: Декември 01, 2010, 16:01:54 » |
Нагоре
|
как да редактирам обявата си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
giurenceto
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #423 -: Декември 01, 2010, 16:08:59 » |
Нагоре
|
открих го,благодаря все пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
|
|
« Отговор #424 -: Декември 01, 2010, 16:19:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
ronialex
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #425 -: Декември 01, 2010, 20:26:12 » |
Нагоре
|
Здравейте!Малко съм нова тук и искам да попитам как се трият обявите, които са продадени?Мисля, че няма нужда да стоят и да натоварват сайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #426 -: Декември 01, 2010, 20:53:52 » |
Нагоре
|
Здравейте!Малко съм нова тук и искам да попитам как се трият обявите, които са продадени?Мисля, че няма нужда да стоят и да натоварват сайта!
Ето тук: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=400.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ronialex
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #427 -: Декември 01, 2010, 22:01:26 » |
Нагоре
|
Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
birliban
slavex5213
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #428 -: Декември 02, 2010, 10:27:57 » |
Нагоре
|
Здравейте, имам следния проблем - днес се опитах да изтрия обяви, които съм публикувала на 02.11, но опцията не е активна??!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #429 -: Декември 02, 2010, 11:12:05 » |
Нагоре
|
И аз да попитам,не е ли активна вече опцията за изтриване и препубликуване на обявите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #430 -: Декември 02, 2010, 14:14:19 » |
Нагоре
|
Здравейте, имам следния проблем - днес се опитах да изтрия обяви, които съм публикувала на 02.11, но опцията не е активна??! Виж в колко часа си ги публикувала на 2,11 и отметката днес ще ти излезе пак в същия час!
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #431 -: Декември 03, 2010, 17:55:46 » |
Нагоре
|
какво става?Имате ли проблеми?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #432 -: Декември 03, 2010, 19:26:56 » |
Нагоре
|
Здравейте,аз искам да попитам как дьрпате даден линк на обява.В смисьл когато си харесм обява вместо да обяснявам коя то4но- дьрпам линка на обявата и го показва на собственика за коя то4но обява говоря.Незнам дали обясних какво питам или дали сте ме разбрали,но пишете как става.
когато си в обявата,горе УРЛ-то го маркираш с десен бутон мишката и даваш-копиране отиваш на ЛС и отгоре на втория ред,3-тата иконка натискаш.Появява ти се [url][url] вътре слагаш копирания линк,тоест вътре в кода натискаш с десен бутон мишката и даваш пейст или постави
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #433 -: Декември 03, 2010, 19:33:31 » |
Нагоре
|
Здравейте,аз искам да попитам как дьрпате даден линк на обява.В смисьл когато си харесм обява вместо да обяснявам коя то4но- дьрпам линка на обявата и го показва на собственика за коя то4но обява говоря.Незнам дали обясних какво питам или дали сте ме разбрали,но пишете как става.
когато си в обявата,горе УРЛ-то го маркираш с десен бутон мишката и даваш-копиране отиваш на ЛС и отгоре на втория ред,3-тата иконка натискаш.Появява ти се [url][url] вътре слагаш копирания линк,тоест вътре в кода натискаш с десен бутон мишката и даваш пейст или постави При мен става само с копи-пейст, без да използвам иконите и линка е активен и на ЛС и като коментар в обява.
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #434 -: Декември 04, 2010, 08:47:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|