maeva0959
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСА МИ !!! Бъдете коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #540 -: Февруари 20, 2011, 18:09:54 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 18:12:10 от maeva0959 »
|
Активен
|
1. Пращам след банков превод като МПП! - ДСК 2.Куриерски р-ди НЕ поемам без уговорка! 3.Пощенските са за сметка на купувача! 4.Ред не пазя,който е сериозен-ЛС! 5.Оценявам винаги! 6. ***ОЦЕНКИ!***
|
|
|
stan
new user
Неактивен
Публикации: 26
|
|
« Отговор #541 -: Февруари 23, 2011, 10:12:29 » |
Нагоре
|
Не мога да се ориентирам в това как да препубликувам стара обява. Още е актуална, но е слязла много надолу в спикъка. Помощ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #542 -: Февруари 23, 2011, 10:34:11 » |
Нагоре
|
Не мога да се ориентирам в това как да препубликувам стара обява. Още е актуална, но е слязла много надолу в спикъка. Помощ 30 дни след публикуването и.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #543 -: Февруари 25, 2011, 20:51:23 » |
Нагоре
|
Защо не мога да публикувам обява? Снимката ли е голяма? Взех я от една дама,понеже обявата е,че тьрся.Давами това Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/45/large/img_1_large25.jpg' Error code: 1
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #544 -: Февруари 25, 2011, 20:52:46 » |
Нагоре
|
Видях по-горе.Явно снимката е малка
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #545 -: Февруари 27, 2011, 14:28:48 » |
Нагоре
|
Когато публикуваш обява за обувки в полето, където се посочва стелката не приема числа с десетична запетая. Пример - стелката е 28.5см, а в полето автоматично излиза като 29см.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #546 -: Февруари 27, 2011, 14:36:42 » |
Нагоре
|
Когато публикуваш обява за обувки в полето, където се посочва стелката не приема числа с десетична запетая. Пример - стелката е 28.5см, а в полето автоматично излиза като 29см.
Запознат съм с този проблем. За момента пишете цяло число в стелката, а в описание опишете точното. Ще го коригирам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #547 -: Февруари 27, 2011, 14:47:35 » |
Нагоре
|
Благодаря.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
avava
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #548 -: Февруари 28, 2011, 21:37:14 » |
Нагоре
|
Здравейте, въпросът ми е - кога мога да препубликувам обявите си от 30-ти януари?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
stella_ema
new user
Неактивен
Публикации: 3
сладката Ема
|
|
« Отговор #550 -: Март 02, 2011, 16:03:03 » |
Нагоре
|
имам обяви публикувани на 2 февруари,а днес е 2 март,а не мога да ги препубликувам,нали на 30 дни може или аз нещо бъркам?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #551 -: Март 02, 2011, 16:12:00 » |
Нагоре
|
имам обяви публикувани на 2 февруари,а днес е 2 март,а не мога да ги препубликувам,нали на 30 дни може или аз нещо бъркам?
месец февруари е само от 28 дни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikita
new user
Неактивен
Публикации: 53
|
|
« Отговор #552 -: Март 03, 2011, 00:04:04 » |
Нагоре
|
Имам въпрос - няма ли все пак някакво минимално изискване за грамотно написана обява?!? Разбирам, допускат се понякога правописни грешки, къде от бързина( рядко), къде от неграмотност ( по-често), но някои обяви са пълно безумие!Мисля си, че ако държите сайтът да е на някакво прилично ниво, би трябвало да не се допускат неграмотно написани обяви. Не знам дали е редно да цитирам, но ще го направя, за да се разбере какво имам предвид. Аз лично не бих си купила нещо, което е описано по такъв начин, колкото и да ми харесва.
"забележката съм я снимала 1то желесце е паднало но неличи толкова много са удомни,неспарват,носелисми ги само 4-5месеца в градината и сега са ни малки,но са като нови ".
Лошото е, че все по-често попадам на такива бисери и не мога да повярвам, че може да има толкова неграмотни хора.Все пак деца възпитаваме. Също така и за обяви, написани на латиница - разрешено ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #553 -: Март 03, 2011, 08:08:23 » |
Нагоре
|
Имам въпрос - няма ли все пак някакво минимално изискване за грамотно написана обява?!? Разбирам, допускат се понякога правописни грешки, къде от бързина( рядко), къде от неграмотност ( по-често), но някои обяви са пълно безумие!Мисля си, че ако държите сайтът да е на някакво прилично ниво, би трябвало да не се допускат неграмотно написани обяви. Не знам дали е редно да цитирам, но ще го направя, за да се разбере какво имам предвид. Аз лично не бих си купила нещо, което е описано по такъв начин, колкото и да ми харесва.
"забележката съм я снимала 1то желесце е паднало но неличи толкова много са удомни,неспарват,носелисми ги само 4-5месеца в градината и сега са ни малки,но са като нови ".
Лошото е, че все по-често попадам на такива бисери и не мога да повярвам, че може да има толкова неграмотни хора.Все пак деца възпитаваме. Също така и за обяви, написани на латиница - разрешено ли е?
Обяви написани на латиница са забранени. За останолото Ви отговорих в Предложения за развитие.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #554 -: Март 03, 2011, 08:11:37 » |
Нагоре
|
февруари има 28 дни. ще можеш да ги препубликуваш на 4 март
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
|