Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #555 -: Март 04, 2011, 05:37:11 » |
Нагоре
|
Здравейте,от вчера имам проблем - немога да правя коментари нито по моите обяви,нито по други обяви.Въобще полето не ми е активно,немога да започна да пиша.Пробвах дали може да се корегира даден мой коментар също не се получава.Какъв е проблема? Предварително ви благодаря!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
val_gadj
new user
Неактивен
Публикации: 46
Нека бъдем коректни
|
|
« Отговор #556 -: Март 04, 2011, 07:48:31 » |
Нагоре
|
февруари има 28 дни. ще можеш да ги препубликуваш на 4 март
Аз имам обяви от 3 януари,днес е 4 март и опцията ми за триене и препубликуване не е активна.Моля помогнете,ако има някой такъв проблем да мипише,как да го отстраня. Предварително благодаря
|
|
|
Активен
|
Изпращането е с договаряне!
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #558 -: Март 04, 2011, 09:11:04 » |
Нагоре
|
Здравейте,от вчера имам проблем - немога да правя коментари нито по моите обяви,нито по други обяви.Въобще полето не ми е активно,немога да започна да пиша.Пробвах дали може да се корегира даден мой коментар също не се получава.Какъв е проблема? Предварително ви благодаря!
Това само по 1 обява или по всички? С какъв браузър си? Новата версия на Мозила 3.6.14 има проблем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #559 -: Март 04, 2011, 09:35:59 » |
Нагоре
|
Това само по 1 обява или по всички? С какъв браузър си? Новата версия на Мозила 3.6.14 има проблем И аз съм с новата Мозила и аз имам този проблем, мислех че е от това, че февруари беше по-малък и датите се разминаха Сега ще пробвам с експлорера. ------------------------------------------------- Ами не, с него също не става.
|
|
« Последна редакция: Март 04, 2011, 09:39:09 от everything »
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
katnik
new user
Неактивен
Публикации: 66
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедн
|
|
« Отговор #560 -: Март 04, 2011, 09:45:28 » |
Нагоре
|
Това само по 1 обява или по всички? С какъв браузър си? Новата версия на Мозила 3.6.14 има проблем И аз съм с новата Мозила и аз имам този проблем, мислех че е от това, че февруари беше по-малък и датите се разминаха Сега ще пробвам с експлорера. ------------------------------------------------- С никой не става.Пробвах и с хроме ,и с експлорер
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #561 -: Март 04, 2011, 09:52:26 » |
Нагоре
|
Дайте една обява на която не става. Въобще полето за коментар ли не излиза или дава грешка?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #564 -: Март 04, 2011, 09:59:05 » |
Нагоре
|
Пак го няма. Нищо не е фатално, когато имате възможност и време сигурна съм ще разрешите проблема. Може би е заради краткия февруари.
|
|
« Последна редакция: Март 04, 2011, 10:01:26 от everything »
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #565 -: Март 04, 2011, 10:04:56 » |
Нагоре
|
Пак го няма. Нищо не е фатално, когато имате възможност и време сигурна съм ще разрешите проблема. Може би е заради краткия февруари. Лошото е, че не е заради него. От кога е така?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #566 -: Март 04, 2011, 10:09:17 » |
Нагоре
|
Просто въпрос. Правили ли сте ъпдейт на Мозила или нещо по компютъра си? Опитвам се да открия общото между вас! Опитайте да поставите коментар като натиснете на обява - Опции - Публикувай коментар
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katnik
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #567 -: Март 04, 2011, 10:35:02 » |
Нагоре
|
Просто въпрос. Правили ли сте ъпдейт на Мозила или нещо по компютъра си? Опитвам се да открия общото между вас! Опитайте да поставите коментар като натиснете на обява - Опции - Публикувай коментар
аз с правя коментари без проблеми,не съм правла ъпдейти или нещо конкретно по обявите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #568 -: Март 04, 2011, 10:54:23 » |
Нагоре
|
аз с правя коментари без проблеми,не съм правла ъпдейти или нещо конкретно по обявите Става ли през Опции - Публикувай коментар
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katnik
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #569 -: Март 04, 2011, 10:57:34 » |
Нагоре
|
аз с правя коментари без проблеми,не съм правла ъпдейти или нещо конкретно по обявите Става ли през Опции - Публикувай коментар да
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|