dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #615 -: Април 15, 2011, 16:14:42 » |
Нагоре
|
Готови сте
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #616 -: Април 15, 2011, 16:39:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #617 -: Април 18, 2011, 10:14:44 » |
Нагоре
|
Интересува ме когато някой се запише за моя обява , аз ли трябва да го попитам за адрес,защото има клиенти които чакат и са дали адрес след записания. И втори въпрос- когато става дума за по-скъпи и маркови неща как е най-удачно да стават сделките за да няма проблеми.Посъветвайте ме.Благодаря предварително.Лека и спорна седмица!
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #618 -: Април 18, 2011, 10:32:03 » |
Нагоре
|
и аз имам молба,да ми изтриете тази обява, http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=147943&cat=90 продаедена е,но и аз вместо да я изтрия я препубликувах.мерси!
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #620 -: Април 18, 2011, 10:43:52 » |
Нагоре
|
много благодаря
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
titkata
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #621 -: Април 18, 2011, 17:48:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Спазвам реда в обявата и пазя ред 3 часа,след което пращам на първият дал адрес на лични! За нови потребители и такива с отрицателни оценки-моля предварително плащане! Давам предимство при покупка на няколко от обявите ми! Не плащам опаковки! Коректна съм,очаквам същото и от вас!
|
|
|
du6eme
power user
Неактивен
Публикации: 336
Коректна съм ,за да сте коректни и вие към мен!
|
|
« Отговор #622 -: Май 02, 2011, 08:17:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
toemito
new user
Неактивен
Публикации: 53
|
|
« Отговор #624 -: Май 04, 2011, 13:13:17 » |
Нагоре
|
Здравейте От известно време имам проблем при публикуването на обявите. Описанието не ми излиза в самата обява, а трябва да го пиша като коментар отдолу. В мен ли е проблема?! Защо се получава така. Напоследък при всички обяви не ми излиза описанието, колкото и пъти и да редактирам. Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Предпочитам с пощата като МПП, не приемам наложен платеж. Опаковките за сметка на продавача, пощенските-за купувача, всичко друго с уговорка! Лс е с предимство, не пазя ред!!! От значение е личната преценка! При две обяви, поемам пощата!!! Понякога разменям! Коректна съм, очаквам същото!
Нека да бъдем ХОРА!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #625 -: Май 04, 2011, 14:38:30 » |
Нагоре
|
Здравейте От известно време имам проблем при публикуването на обявите. Описанието не ми излиза в самата обява, а трябва да го пиша като коментар отдолу. В мен ли е проблема?! Защо се получава така. Напоследък при всички обяви не ми излиза описанието, колкото и пъти и да редактирам. Благодаря!
Изтриите кеша на браузъра и ще се оправи или пробвайте с друг браузър.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #626 -: Май 04, 2011, 17:23:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #627 -: Май 05, 2011, 17:32:46 » |
Нагоре
|
Здравейте,моля за вашето съдействие да изтриете обявата http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?lqtna+pijama&product=166798&cat=18 публикувала съм я втори път.Благодаря!
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
i4kata757
new user
Неактивен
Публикации: 196
|
|
« Отговор #628 -: Май 14, 2011, 07:54:48 » |
Нагоре
|
От няколко дни ми дава грешка като публикувам обява и немога да кача снимките,при мен лие проблема?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от вас Поставям оценки,моля правете го и вие При избор на повече от една обява,ПРЕДИМСВО За нови потребители,такива без оценки първо парите и тогава пакета,НИЩО ЛИЧНО
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #629 -: Май 14, 2011, 08:17:35 » |
Нагоре
|
От няколко дни ми дава грешка като публикувам обява и немога да кача снимките,при мен лие проблема?
намали малко големината на снимките, да видим дали ще стане.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|