Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #150 -: Септември 03, 2010, 20:09:24 » |
Нагоре
|
Здравейте, ето че дойде и моето време да задам въпросче Днес публикувах две обяви и след многократни опити да кача снимки нещо не ми се получава - до сега не съм имала проблеми! Бихте ли ми дали напътствия. БЛАГОДАРЯ Ви предварително.... Смимките трябва да са под 2 мегабайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #151 -: Септември 03, 2010, 20:12:38 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ ще погледна. Извинявайте за безпокойството. Лека вечер
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
alekaivanova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #152 -: Септември 03, 2010, 21:53:10 » |
Нагоре
|
мила,искам да ти помогна има една програмка за намаляне размера на сниките,казва се graphic-converter.exe
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм,бъдете и вие,моля 2.Пощенските са за сметка на купувача,ако не съм посочила" с пощенските" 3.Пращам след получаване на запис или копие от него на е-майл. 4.Пиша оценки,правете го и вие,моля 5.Пазя ред 24 часа,предимство на писалите на лични БЕЗ РАЗМЯНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #153 -: Септември 04, 2010, 08:32:59 » |
Нагоре
|
мила,искам да ти помогна има една програмка за намаляне размера на сниките,казва се graphic-converter.exe
Благодаря ти мила за вниманието, но оправих нещата. Видях, че по-напред е писано относно намаляне размера на снимките и изгледах клипчето, което ми помогна много.
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #154 -: Септември 04, 2010, 22:44:59 » |
Нагоре
|
Много се извинявам, но дали е възможно да се обясни на някои потребители, че рекламните оферти не трябва да се пускат на всеки 5 минути. Почти всеки ден, една и съща потребителка, нон стоп пуска рекламни обяви. Тази вечер попаднах на 3-4 такива на първа страница, едно след друго. Има си няколко обяви, които си изтрива и подновява отново. Отвратително е това "навиране" на обяви и предложения. .
|
|
« Последна редакция: Септември 04, 2010, 22:48:38 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #155 -: Септември 04, 2010, 23:28:23 » |
Нагоре
|
Много се извинявам, но дали е възможно да се обясни на някои потребители, че рекламните оферти не трябва да се пускат на всеки 5 минути. Почти всеки ден, една и съща потребителка, нон стоп пуска рекламни обяви. Тази вечер попаднах на 3-4 такива на първа страница, едно след друго. Има си няколко обяви, които си изтрива и подновява отново. Отвратително е това "навиране" на обяви и предложения. .
Ще те помоля когато забележиш такива потребители да пишеш на някой от нас за да вземем мерки с предупреждение към тези потребители или евентуална санкция ако продължават
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #156 -: Септември 05, 2010, 08:00:59 » |
Нагоре
|
Прати ми и на мен линк!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miron77
new user
Неактивен
Публикации: 341
|
|
« Отговор #157 -: Септември 05, 2010, 08:29:06 » |
Нагоре
|
здравейте от вчера се опитвам да публикувам обява,но не успявам.минава повече от 30 мин и нищо...а нета си е бурз помогнете благодаря
|
|
|
Активен
|
1/НЕ ПРИЕМАМ РАЗМЯНА 2/С ПРЕДИМСТВО Е ТОЗИ,КОЙТО Е ОСТАВИЛ АДРЕС НА ЛС
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #158 -: Септември 05, 2010, 08:43:52 » |
Нагоре
|
здравейте от вчера се опитвам да публикувам обява,но не успявам.минава повече от 30 мин и нищо...а нета си е бурз помогнете благодаря
Снимките трябва да са под 2 мегабайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miron77
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #159 -: Септември 05, 2010, 08:55:29 » |
Нагоре
|
проверих,че всичките ми снимки са под 1 мб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #160 -: Септември 05, 2010, 09:00:02 » |
Нагоре
|
проверих,че всичките ми снимки са под 1 мб
Хъмм. Пробвай да публикуваш обявата само с 1 снимка и после с редакция да добавиш другите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miron77
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #161 -: Септември 05, 2010, 09:15:48 » |
Нагоре
|
ами аз точно така пробвам-само с 1 снимка,дайе пробжах и без снимка и пак не става
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
miron77
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #163 -: Септември 05, 2010, 11:02:34 » |
Нагоре
|
а щте ми помогнете ли как да пробвам на друг браузър
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #164 -: Септември 05, 2010, 11:10:14 » |
Нагоре
|
ти с какъв си в момента?Експлорър,мозила,опера...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|