sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #645 -: Юли 16, 2011, 12:31:21 » |
Нагоре
|
При опит за публикация на обява ми излиза това : Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 100 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/92/large/sweet_girl71_1.jpg'
Error code: 1
Някакъв проблем със снимките ли е?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #646 -: Юли 16, 2011, 13:32:47 » |
Нагоре
|
При опит за публикация на обява ми излиза това : Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 100 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/92/large/sweet_girl71_1.jpg'
Снимките ти трябва да са минимум 600 пиксела. Ето тема по случая: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #647 -: Юли 16, 2011, 13:41:32 » |
Нагоре
|
Command:
Снимките ти трябва да са минимум 600 пиксела. Ето тема по случая: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0Мерси ,предположих ,че е проблем със снимките ,но не знаех точно какъв.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Бубе
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #648 -: Юли 21, 2011, 11:38:47 » |
Нагоре
|
И на мен не ми позволява да публикувам обява. Излиза ми същото пано с грешка. Проверих си програмата, нямам опция да сменя размера на снимките-липсва в падащото меню. На пропъртиз на снимката излиза, че е 14,3 KB. Откакто е сменен вида на сайта не съм публикувала и си мисля, че може да има връзка с тази промяна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #649 -: Юли 21, 2011, 12:10:52 » |
Нагоре
|
И на мен не ми позволява да публикувам обява. Излиза ми същото пано с грешка. Проверих си програмата, нямам опция да сменя размера на снимките-липсва в падащото меню. На пропъртиз на снимката излиза, че е 14,3 KB. Откакто е сменен вида на сайта не съм публикувала и си мисля, че може да има връзка с тази промяна.
Здравей Бубе, Ето един линк за изискванията за снимки: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0Размера на снимките трябва да е минимум 600 пиксела и по ширина и по дължина.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Бубе
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #650 -: Юли 21, 2011, 16:01:13 » |
Нагоре
|
Аь първо прочетох преди да напиша поста си. Отидох на тази тема и от там видях как се прави. Имам офис пакет, но в падащото меню (както е показано в темата) нямам опция за смяна размера на снимките. Затова и написах поста си.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #651 -: Юли 21, 2011, 17:28:06 » |
Нагоре
|
Аь първо прочетох преди да напиша поста си. Отидох на тази тема и от там видях как се прави. Имам офис пакет, но в падащото меню (както е показано в темата) нямам опция за смяна размера на снимките. Затова и написах поста си. Трябва да си изтеглиш програмката която пише в темата. Тя е добавка към Офис пакета и ти дава това меню.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Бубе
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #652 -: Юли 21, 2011, 18:52:52 » |
Нагоре
|
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 100 -geometry 500x333 '/var/www/bgdomakinq/data/114/large/higgies_1.jpg'
Това ми излиза при опит да публикувам обявата. Свалих програмата и избрах малък размер на снимките. И пак не мога да публикувам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #653 -: Юли 21, 2011, 19:31:18 » |
Нагоре
|
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 100 -geometry 500x333 '/var/www/bgdomakinq/data/114/large/higgies_1.jpg'
Това ми излиза при опит да публикувам обявата. Свалих програмата и избрах малък размер на снимките. И пак не мога да публикувам. Снимките ви са с размери 500x333, а трябва да са минимум 600х600. С програмата ги направете 800х600 или 1024х768. След това пробвайте пак Мисля, че няма да имате проблеми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Бубе
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #654 -: Юли 22, 2011, 16:17:55 » |
Нагоре
|
Това ми излиза при опит да публикувам обявата. Свалих програмата и избрах малък размер на снимките. И пак не мога да публикувам.
Снимките ви са с размери 500x333, а трябва да са минимум 600х600. С програмата ги направете 800х600 или 1024х768. След това пробвайте пак Мисля, че няма да имате проблеми [/quote] Божеее, все си мислех, че са големи . Сега пък малки. Ще пробвам. Дано улуча размера.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Бубе
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #655 -: Юли 22, 2011, 17:12:30 » |
Нагоре
|
Не става и толкова! Честно, почвам да се дразня. Отказвам се да публикувам тук.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #656 -: Юли 24, 2011, 10:25:46 » |
Нагоре
|
Бубе и при мен не става,намалявам снимките и пак не се публикуват,аз отдавна спрях да публикувам обяви тук,стоят ми само старите -нямам нерви да се занимавам
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #657 -: Юли 24, 2011, 13:00:23 » |
Нагоре
|
Бубе и при мен не става,намалявам снимките и пак не се публикуват,аз отдавна спрях да публикувам обяви тук,стоят ми само старите -нямам нерви да се занимавам Дами казах ви как да го направите, но не ме слушате. Всички други могат само вие не. Хубава работа. Пратете ми снимките си на deki@abv.bg ще ви ги оправя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #658 -: Юли 27, 2011, 15:50:24 » |
Нагоре
|
Здравейте,публикувах от недоглеждане втори път една моя обява.Ще помоля да изтриете тази http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?nejna+bluza+s+d.r.&product=184024&cat=89Благодаря!
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
|
|
|