amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #180 -: Септември 17, 2010, 22:40:59 » |
Нагоре
|
Админа го е казал точно: "Все пак не сме в реален магазин да мерим!" В магазините можеш да пробваш, тук няма как освен да видиш мерките и да ги провериш, за да прецениш.А когато не са дадени е досадно да пишеш и да искаш да ти измерят нещо. Трябва да са си задължителни според мен.Така разглеждането на обявите е по лесно и бързо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #181 -: Септември 18, 2010, 21:31:15 » |
Нагоре
|
Добре, разбрах за меренето Въпросът ми е сега могат ли след като обявите са били изтрити за липса на мерки, да ги пусна пак вече с мерки? :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #182 -: Септември 18, 2010, 21:42:16 » |
Нагоре
|
Добре, разбрах за меренето Въпросът ми е сега могат ли след като обявите са били изтрити за липса на мерки, да ги пусна пак вече с мерки? : Не виждам причина да не може Щом обява(и) отговарят на правилата - няма проблеми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #183 -: Септември 18, 2010, 22:22:19 » |
Нагоре
|
Админ, мисля, че трябва да въведете правило да се дават мерки на абсолютно всички стоки, не само на дрехите и обувките. Играчките например - виждаш снимка на плюшена играчка и ти се вижда голяма, но няма мерки в см. и следователно трябва да молиш продавача да мери за да разбереш каква е големината на играчката.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #184 -: Септември 20, 2010, 15:34:28 » |
Нагоре
|
Извинявам се предварително ако въпроса е коментиран, а той е-когато вляза да публикувам обява, се вижда, че мога да публикувам 5 снимки, но днес попаднах на обява със 7 или 8 снимки...Аз ли пропускам нещо или допълнително могат да се качат по някакъв начин! . Извън темата-тези допълнителни емотикончета са страхотни. Поздравления. Винаги ми повдигат настоението!
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #185 -: Септември 20, 2010, 15:35:30 » |
Нагоре
|
Извинявам се предварително ако въпроса е коментиран, а той е-когато вляза да публикувам обява, се вижда, че мога да публикувам 5 снимки, но днес попаднах на обява със 7 или 8 снимки...Аз ли пропускам нещо или допълнително могат да се качат по някакъв начин! . Извън темата-тези допълнителни емотикончета са страхотни. Поздравления. Винаги ми повдигат настоението! Пробвай с редактиране
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #186 -: Септември 20, 2010, 15:47:58 » |
Нагоре
|
Благодаря ви за бързия отговор! Сега погледнах-могат да се добавят още четири обяви! Голям съм "недоскив", ама то с това забързано ежедневие и "мултифункционалност", може да откачи човек! Успехи и лека вечер!
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
6u6i
new user
Неактивен
Публикации: 274
|
|
« Отговор #187 -: Септември 21, 2010, 21:19:52 » |
Нагоре
|
И от мен въпрос - след като са маркирани като продадени обявите автоматично ли се изтриват след определено време или това е наше задължение? Някъде бях чела по въпроса, но вече не помня къде.
|
|
|
Активен
|
Държа на точността и коректността! С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача. За нови и непознати потребители - предварително запис! Поставяйте оценки - и аз го правя!
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #188 -: Септември 21, 2010, 21:21:39 » |
Нагоре
|
Здравейте отново, аз ли нещо недовиждам или наистина липсва "Коментари по мои обяви"
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
ellyy07
new user
Неактивен
Публикации: 101
Всичко е по лична преценка!!!!
|
|
« Отговор #189 -: Септември 21, 2010, 21:25:25 » |
Нагоре
|
От менюто нещо изчезна опцията "Коментар по моите обяви",Сега от къде мога най бързо да видя най новите коментари в обявите си без да преглеждам страница по страница,благодаря!
|
|
|
Активен
|
Всичко е по лична преценка!
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #191 -: Септември 21, 2010, 22:11:33 » |
Нагоре
|
И от мен въпрос - след като са маркирани като продадени обявите автоматично ли се изтриват след определено време или това е наше задължение? Някъде бях чела по въпроса, но вече не помня къде.
ДО ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ Когато една обява бъде маркирана като "продадена" тя автоматично ще се скрие след 5 дни за всички потребители, но не и за продавача. За по сигурно маркирайте обявите си след като всичко приключи (т.е. куповача си получи продукта, а продавача паричките). Това не значи, че не трябва да се напише в коментарите под обявата, че е продадена на "еди кой си". Обява маркирана като "продадена" за момента не се изтрива автоматично.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
6u6i
new user
Неактивен
Публикации: 274
|
|
« Отговор #192 -: Септември 22, 2010, 12:31:16 » |
Нагоре
|
ДО ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ Когато една обява бъде маркирана като "продадена" тя автоматично ще се скрие след 5 дни за всички потребители, но не и за продавача. За по сигурно маркирайте обявите си след като всичко приключи (т.е. куповача си получи продукта, а продавача паричките). Това не значи, че не трябва да се напише в коментарите под обявата, че е продадена на "еди кой си". Обява маркирана като "продадена" за момента не се изтрива автоматично. Благодаря! Знам, че някъде съм го чела, но не си спомнях подробностите. А защо след като си изтрия обявата ми се намалява броя на мненията?
|
|
|
Активен
|
Държа на точността и коректността! С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача. За нови и непознати потребители - предварително запис! Поставяйте оценки - и аз го правя!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #193 -: Септември 22, 2010, 12:45:57 » |
Нагоре
|
ДО ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ Когато една обява бъде маркирана като "продадена" тя автоматично ще се скрие след 5 дни за всички потребители, но не и за продавача. За по сигурно маркирайте обявите си след като всичко приключи (т.е. куповача си получи продукта, а продавача паричките). Това не значи, че не трябва да се напише в коментарите под обявата, че е продадена на "еди кой си". Обява маркирана като "продадена" за момента не се изтрива автоматично. Благодаря! Знам, че някъде съм го чела, но не си спомнях подробностите. А защо след като си изтрия обявата ми се намалява броя на мненията? В броя на мненията са включени всички мнения от форума и обявите. При изтриване на обява се изтриват и мненията към нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sherii
sherii
new user
Неактивен
Публикации: 426
БЪДЕТЕ ДОБРИ, ОБИЧАЙТЕ, БЪДЕТЕ ХОРА!
|
|
« Отговор #194 -: Септември 22, 2010, 14:04:51 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам едно въпросче относно обявите,а именно:искам да кача обява ,от сутринта се пробвам,но не се получава.Много на брой обяви ли имам или някакво спиране за момента? Благодаря !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|