Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Септември 22, 2010, 15:14:25 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам едно въпросче относно обявите,а именно:искам да кача обява ,от сутринта се пробвам,но не се получава.Много на брой обяви ли имам или някакво спиране за момента? Благодаря !
Има накакъв проблем от няколко дена,и аз писах и др.мамчета,може би скоро ще го оправят.Качи само обявата без снимки и като се публикува тогава отиди на редактирай и качи снимките.Така при мен се получава
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #196 -: Септември 22, 2010, 15:25:09 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам едно въпросче относно обявите,а именно:искам да кача обява ,от сутринта се пробвам,но не се получава.Много на брой обяви ли имам или някакво спиране за момента? Благодаря !
Има накакъв проблем от няколко дена,и аз писах и др.мамчета,може би скоро ще го оправят.Качи само обявата без снимки и като се публикува тогава отиди на редактирай и качи снимките.Така при мен се получава Какво ви изписва? Снимките трябва да са под 2 мегабайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sherii
sherii
new user
Неактивен
Публикации: 426
БЪДЕТЕ ДОБРИ, ОБИЧАЙТЕ, БЪДЕТЕ ХОРА!
|
|
« Отговор #197 -: Септември 22, 2010, 16:57:17 » |
Нагоре
|
Лошото е ,че въобще не ми запаметява обявата,само примигва когато дам потвърди и така си остава,но без снимка ,просто си стои на едно и също положение.
|
|
« Последна редакция: Септември 22, 2010, 18:33:57 от sherii »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #198 -: Септември 22, 2010, 17:07:58 » |
Нагоре
|
Лошото е ,че въобще не ми запаметява обявата,само примигва когато дам потвърди итака си остава,но без снимка ,просто си стои на едно и също положение.
Може да пробваш и с друг браузер иначе не знам от къде идва проблема
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #199 -: Септември 23, 2010, 16:17:02 » |
Нагоре
|
Проблема е в снимките, има и друга темичка по въпроса. Първо трябва да са под 2 МБ, и второ да са с минимална резолюция 600х600! И аз имам същия проблем от няколко дни. Първоначално намалях всички снимки за да са под 2 МБ, но явно съм се престарала и сега са и под 600х600 резолюция...лошо
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #200 -: Септември 23, 2010, 16:18:27 » |
Нагоре
|
Проблема е в снимките, има и друга темичка по въпроса. Първо трябва да са под 2 МБ, и второ да са с минимална резолюция 600х600! И аз имам същия проблем от няколко дни. Първоначално намалях всички снимки за да са под 2 МБ, но явно съм се престарала и сега са и под 600х600 резолюция...лошо Погледнете ТУК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #201 -: Септември 23, 2010, 16:21:32 » |
Нагоре
|
Мерси, ще се пробвам!
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
rosinauzunova
new user
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #202 -: Октомври 06, 2010, 16:19:16 » |
Нагоре
|
Здравейте! Публикувах обяви,но не мога да се ориентирам със шрифта на текста.Къде точно е иконката .... Аз ли не я виждам,не мога да разбера.Някои от обявите ми са с нормален шрифт,а други с дребен.Пробвах няколко пъти да ги коригирам,но не успявам.Ще бъда благодарна,ако ми посочите начина!Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Това е линк с оценките ми от този сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=574541.Пращам и получавам като МПП! 2.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 3.При по-големи суми изпращам с наложен платеж или предварително заплащане. 4.Коректна съм,поставям оценки,надявам се и вие.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #203 -: Октомври 06, 2010, 17:09:22 » |
Нагоре
|
Здравейте! Публикувах обяви,но не мога да се ориентирам със шрифта на текста.Къде точно е иконката .... Аз ли не я виждам,не мога да разбера.Някои от обявите ми са с нормален шрифт,а други с дребен.Пробвах няколко пъти да ги коригирам,но не успявам.Ще бъда благодарна,ако ми посочите начина!Благодаря! След като вече си ги публикувала влез на Редактиране на обяви и под прозореца с описанието ти има прозорче на което пише Heading1 от там със стрелката ще си избереш шрифт или може да използваш има едно одебелено B с него също може дано съм се изразила разбираемо ако не пак ще се опитам да обесня ако не е ясно нещо.Опитай и пиши дали е станало
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
rosinauzunova
new user
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #204 -: Октомври 06, 2010, 21:33:26 » |
Нагоре
|
Пробвах и по двата начина,но само ми се удебеляват буквите без да става шрифта по-голям,както искам.Нищо,като не става ще ги оставя с по-удебелени букви.Тук в тия постове над прозореца има иконка за уголемяване на шрифта,а там не видях. Благодаря все пак за съдействието!
|
|
|
Активен
|
Това е линк с оценките ми от този сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=574541.Пращам и получавам като МПП! 2.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 3.При по-големи суми изпращам с наложен платеж или предварително заплащане. 4.Коректна съм,поставям оценки,надявам се и вие.
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #205 -: Октомври 07, 2010, 08:51:18 » |
Нагоре
|
Вчера коригирах някои от обявите по новите критерии за категории "Ново", "Отлично" и т.н. сега видях, че някои са станали от ново -отлично и опцията "ново" въобще липсва :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #206 -: Октомври 07, 2010, 15:10:50 » |
Нагоре
|
Предварително да се извиня, ако задавам въпрос, на който вече е отговаряно, ама "от много глава не боли, както казват" Знам, че трябва да има размери на дрехите, обаче това важи ли и за дрешки за бебета в категорията 0-3 месеца. Питам понеже имам някои обяви в тази категория и без размери, които (още) не са изтрити, та да спестя на модераторите труд (пък и на себе си да ги качвам пак). Много ви благодаря за времето.
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #207 -: Октомври 07, 2010, 15:12:26 » |
Нагоре
|
Вчера коригирах някои от обявите по новите критерии за категории "Ново", "Отлично" и т.н. сега видях, че някои са станали от ново -отлично и опцията "ново" въобще липсва : Това щеше да е другият ми въпрос, тъкмо търсех къде е подходящо да го задам
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #208 -: Октомври 07, 2010, 15:13:55 » |
Нагоре
|
Вчера коригирах някои от обявите по новите критерии за категории "Ново", "Отлично" и т.н. сега видях, че някои са станали от ново -отлично и опцията "ново" въобще липсва : Това щеше да е другият ми въпрос, тъкмо търсех къде е подходящо да го задам Довечера ще оправя проблема!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
|
|
« Отговор #209 -: Октомври 10, 2010, 15:49:27 » |
Нагоре
|
имам проблем в тази моя обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47054 ,първата снимка с втете розови шапчици не е моя,опитах се да я премахна,като преименувах моята снимка,качих я наново,но като се публикува обявата ,пак се показва грешната,иначе,като вляза да я редактирам си ми се показа моята снимка какво се случва не мога да разбера
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|