Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #210 -: Октомври 10, 2010, 15:54:56 » |
Нагоре
|
имам проблем в тази моя обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47054 ,първата снимка с втете розови шапчици не е моя,опитах се да я премахна,като преименувах моята снимка,качих я наново,но като се публикува обявата ,пак се показва грешната,иначе,като вляза да я редактирам си ми се показа моята снимка какво се случва не мога да разбера рефрешни страницата с F5. при мен всичко се вижда добре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
otmiana
new user
Неактивен
Публикации: 1
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #211 -: Октомври 10, 2010, 17:35:07 » |
Нагоре
|
Нещо не мога да се ориентирам къде да видя коментарите по дадена обява.Виждам къде пише брой коментари,но как да ги прочета?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #212 -: Октомври 10, 2010, 17:36:17 » |
Нагоре
|
Нещо не мога да се ориентирам къде да видя коментарите по дадена обява.Виждам къде пише брой коментари,но как да ги прочета?
Влез в съответната обява и листвай надолу!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
betty
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 724
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
|
|
« Отговор #213 -: Октомври 10, 2010, 20:46:01 » |
Нагоре
|
ИМА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ СЪС СНИМКИТЕ! ДНЕС КАЧВАХ ОТНОВО 3-4 СНИМКИ НА МОИ ОБЯВИ, А В МОИТЕ ОБЯВИ ИМАМ ЧУЖДИ СНИМКИ НА ДРЕШКИ КОИТО НЕ СА МОИ, ТАКА ЕДНА МАМА ПОЖЕЛА ДА КУПИ МОЯ ОБЯВА С ЧУЖДА ДРЕШКА В НЕЯ И НАКРАЯ АЗ ЩЕ ИЗЛЕЗНА НЕКОРЕКТНА........КАКВО СЕ СЛУЧВА...?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #214 -: Октомври 10, 2010, 21:35:28 » |
Нагоре
|
ИМА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ СЪС СНИМКИТЕ! ДНЕС КАЧВАХ ОТНОВО 3-4 СНИМКИ НА МОИ ОБЯВИ, А В МОИТЕ ОБЯВИ ИМАМ ЧУЖДИ СНИМКИ НА ДРЕШКИ КОИТО НЕ СА МОИ, ТАКА ЕДНА МАМА ПОЖЕЛА ДА КУПИ МОЯ ОБЯВА С ЧУЖДА ДРЕШКА В НЕЯ И НАКРАЯ АЗ ЩЕ ИЗЛЕЗНА НЕКОРЕКТНА........КАКВО СЕ СЛУЧВА...?
Слагайте уникални имена на снимките си (примерно betty001.jpg). Получава се преплитане на снимките понякога!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #215 -: Октомври 12, 2010, 20:03:16 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам проблем с изтриването на обяви.Имам две излишни обяви,които вече не са актуални,но не мога да ги изтрия.Маркирам си квадратчето,но когато натисна потвърждение ми излиза прозорче с Попълнете полето: Вашето местоположение Защо се получава така?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #216 -: Октомври 12, 2010, 20:07:53 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам проблем с изтриването на обяви.Имам две излишни обяви,които вече не са актуални,но не мога да ги изтрия.Маркирам си квадратчето,но когато натисна потвърждение ми излиза прозорче с Попълнете полето: Вашето местоположение Защо се получава така? Мисля че в момента шефа работи нещо по сайта и за това има леки спънки ще пише и той предполагам
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #217 -: Октомври 12, 2010, 20:15:17 » |
Нагоре
|
Благодаря,ще изчакам,но при мен проблемът е от вчера :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #218 -: Октомври 12, 2010, 20:20:45 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам проблем с изтриването на обяви.Имам две излишни обяви,които вече не са актуални,но не мога да ги изтрия.Маркирам си квадратчето,но когато натисна потвърждение ми излиза прозорче с Попълнете полето: Вашето местоположение Защо се получава така? Мисля че в момента шефа работи нещо по сайта и за това има леки спънки ще пише и той предполагам днес четох във форума,че става задължително да се пише местоположението. майки,споделиха,че първо са вписали града си на обява която искат да трият/не го е имало/ и чак след това са успели да изтрият обявата си.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #219 -: Октомври 12, 2010, 20:37:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #220 -: Октомври 12, 2010, 20:42:32 » |
Нагоре
|
радвам се че помогнах
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #221 -: Октомври 12, 2010, 20:44:48 » |
Нагоре
|
Значи полетата Местоположение и Състояние са задължителни. Предвиждам филтър за местоположение за това е така.
От този момент обяви могат да бъдат трити само ако е минал 30 дневен срок от публикуването им. Когато мине този срок автоматично ще се появи човката за изтриване.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #222 -: Октомври 12, 2010, 21:05:07 » |
Нагоре
|
А да попитам в тази връзка, дали ще има възможност да се преподновяват без да се публикуват наново, т. е да се релистнат Мисля че бях прочела в някоя от темите, че го предвиждате като възможност
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #223 -: Октомври 12, 2010, 21:06:43 » |
Нагоре
|
А да попитам в тази връзка, дали ще има възможност да се преподновяват без да се публикуват наново, т. е да се релистнат Мисля че бях прочела в някоя от темите, че го предвиждате като възможност Да, ще има В момента работя по този въпрос!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #224 -: Октомври 12, 2010, 21:30:16 » |
Нагоре
|
Ей, много благодаря. Както винаги си държите на думата и мислите за нашето удобство
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
|
|