amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #225 -: Октомври 12, 2010, 23:00:22 » |
Нагоре
|
Къде се намира бутона за препубликуване? Имам обява от 12-ти септември и исках да пробвам как става:) Влязох в редактиране, но не намирам нищо.
Edit: Сега се появи, но ми като опитах ми изписа "You do not have permission for this action! "
|
|
« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 23:06:51 от amber »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #226 -: Октомври 12, 2010, 23:31:15 » |
Нагоре
|
Къде се намира бутона за препубликуване? Имам обява от 12-ти септември и исках да пробвам как става:) Влязох в редактиране, но не намирам нищо.
Edit: Сега се появи, но ми като опитах ми изписа "You do not have permission for this action! "
Пробвай сега и пиши
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
|
|
« Отговор #227 -: Октомври 13, 2010, 06:57:48 » |
Нагоре
|
Стана! Супер е, благодаря:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #228 -: Октомври 13, 2010, 07:50:30 » |
Нагоре
|
Благодаря и от мен Това е едно от най-добрите подобрения
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #229 -: Октомври 13, 2010, 08:14:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #230 -: Октомври 13, 2010, 08:29:52 » |
Нагоре
|
Това за автоматичното подновяване на обявите е прекрасно, благодаря! А какво правим в случая с продадените обяви? Не мога да ги изтрия, понеже са публикувани преди по-малко от месец, а са продадени. Сделката е приключила, получила съм потвърждение от купувача, че всичко е наред. Така само заемат място Преди веме беше писано, че се изтриват автоматично след няколко дни, но аз си ги виждам и съответно и бройката ми не намалява.
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #231 -: Октомври 13, 2010, 08:37:13 » |
Нагоре
|
Това за автоматичното подновяване на обявите е прекрасно, благодаря! А какво правим в случая с продадените обяви? Не мога да ги изтрия, понеже са публикувани преди по-малко от месец, а са продадени. Сделката е приключила, получила съм потвърждение от купувача, че всичко е наред. Така само заемат място Преди веме беше писано, че се изтриват автоматично след няколко дни, но аз си ги виждам и съответно и бройката ми не намалява. Струва си да повисят 1 месец като продадени, но да ограничим препубликуването им. Ако наистина бройката с обяви ви е запълнена може да помислим и по този въпрос.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #232 -: Октомври 13, 2010, 08:47:22 » |
Нагоре
|
Ехее, благодаря за светкавичния отговор Бройката не ми е запълнена, слава богу, но питах за да съм сигурна, че на мен не ми убягва нещо. Хубав ден и успех!
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
|
|
« Отговор #233 -: Октомври 13, 2010, 10:33:35 » |
Нагоре
|
Страхотни са новите опции дето са въведени, особено тази за препубликуване на обявата, което ни спестява досадното писане и вмъкване на всичко наново. Но въпроса ми е, защо ми излизат и старите коментари по обявата, не може ли тя да излезне на чисто
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #234 -: Октомври 13, 2010, 10:45:48 » |
Нагоре
|
Страхотни са новите опции дето са въведени, особено тази за препубликуване на обявата, което ни спестява досадното писане и вмъкване на всичко наново. Но въпроса ми е, защо ми излизат и старите коментари по обявата, не може ли тя да излезне на чисто
Може (малко ще ми е играчка), но ако е имало движение по обявата е добре да се вижда.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #235 -: Октомври 13, 2010, 11:41:50 » |
Нагоре
|
преполагам автоматичното препубликуване не изключва стария вариант публикуване наново след 30 дни - който не иска да се виждат старите коментари, може така да прави
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #236 -: Октомври 13, 2010, 12:26:45 » |
Нагоре
|
преполагам автоматичното препубликуване не изключва стария вариант публикуване наново след 30 дни - който не иска да се виждат старите коментари, може така да прави Абсолютно правилно!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #237 -: Октомври 13, 2010, 12:34:09 » |
Нагоре
|
Може ли едно предложение. Според новите правила обявите маркирани като продадени ще могат да се трият най-рано месец след тяхното публикуване. А възможно ли е тези обяви да излизат най-накрая на списъка "мои обяви". Дано да ме разбирате правилно какво имам впредвид
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #238 -: Октомври 13, 2010, 12:43:55 » |
Нагоре
|
Може ли едно предложение. Според новите правила обявите маркирани като продадени ще могат да се трият най-рано месец след тяхното публикуване. А възможно ли е тези обяви да излизат най-накрая на списъка "мои обяви". Дано да ме разбирате правилно какво имам впредвид Когато изкарате списъка с "Мой обяви" от падащото меню горе в дясно натиснете "Скрии ПРОДАДЕНИ". Мисля, че това ще свърши работа. Иначе обявите се сортират по дата на публикуване.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #239 -: Октомври 13, 2010, 12:53:18 » |
Нагоре
|
Благодаря.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
|
|