zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #240 -: Октомври 13, 2010, 14:27:49 » |
Нагоре
|
Ох аз нещо не виждам тази опция за препубликуването-къде е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
val_gadj
new user
Неактивен
Публикации: 46
Нека бъдем коректни
|
|
« Отговор #241 -: Октомври 13, 2010, 14:39:15 » |
Нагоре
|
отавряш обявата и отиваш при опции-редактирай обявата и най-долу ще я видиш
|
|
|
Активен
|
Изпращането е с договаряне!
|
|
|
Nadomma
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #242 -: Октомври 13, 2010, 15:13:37 » |
Нагоре
|
Извинявайте, но не мога да изтрия публикувана от мен обява ... Търся в опции, в основното меню ... Моля кажете как!!!
|
|
|
Активен
|
Тук съм с чисти помисли и добри намерения! Усмихвам Ви се
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #243 -: Октомври 13, 2010, 15:15:36 » |
Нагоре
|
Извинявайте, но не мога да изтрия публикувана от мен обява ... Търся в опции, в основното меню ... Моля кажете как!!!
Прочетете тук: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=400.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #244 -: Октомври 13, 2010, 16:22:25 » |
Нагоре
|
А може ли да се зануляват и вижданията на обявата при препубликуването? ( не е болка за умиране, но е по добре) Благодаря!
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #245 -: Октомври 13, 2010, 17:00:36 » |
Нагоре
|
А може ли да се зануляват и вижданията на обявата при препубликуването? ( не е болка за умиране, но е по добре) Благодаря!
Може, но така поне се знае коя е препубликувана. Не бях се сетил за това. Ще помислим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titi
new user
Неактивен
Публикации: 199
|
|
« Отговор #246 -: Октомври 13, 2010, 17:11:12 » |
Нагоре
|
Това за автоматичното подновяване на обявите е прекрасно, благодаря! А какво правим в случая с продадените обяви? Не мога да ги изтрия, понеже са публикувани преди по-малко от месец, а са продадени. Сделката е приключила, получила съм потвърждение от купувача, че всичко е наред. Така само заемат място Преди веме беше писано, че се изтриват автоматично след няколко дни, но аз си ги виждам и съответно и бройката ми не намалява. Струва си да повисят 1 месец като продадени, но да ограничим препубликуването им. Ако наистина бройката с обяви ви е запълнена може да помислим и по този въпрос. И при мен е така.Имам обяви на 2-3 дена,които са продадени,сделката ще приключи до 2-3 дни ,а няма да мога да ги изтрия. А наистина ми трябва още място за публикуване на нови.Дори понякога чакам с нетърпение да приключи дадена сделка за да си изтрия обявата и да публикувам нова.
|
|
|
Активен
|
Изключително коректна съм, очаквам същото! Изпращам малки ПРЕПОРЪЧАНИ пакети! Пощенските са за сметка на купувача, освен ако няма предварителна уговорка! ПАЗЯ РЕД 6 ЧАСА! ПОРАДИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ВЕЧЕ ИСКАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ!!!!!!!!АКО НЕ ВИ ДОПАДА ТОВА УСЛОВИЕ НЕ МИ ПИШЕТЕ ИЗОБЩО!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #247 -: Октомври 13, 2010, 17:33:12 » |
Нагоре
|
Това за автоматичното подновяване на обявите е прекрасно, благодаря! А какво правим в случая с продадените обяви? Не мога да ги изтрия, понеже са публикувани преди по-малко от месец, а са продадени. Сделката е приключила, получила съм потвърждение от купувача, че всичко е наред. Така само заемат място Преди веме беше писано, че се изтриват автоматично след няколко дни, но аз си ги виждам и съответно и бройката ми не намалява. Струва си да повисят 1 месец като продадени, но да ограничим препубликуването им. Ако наистина бройката с обяви ви е запълнена може да помислим и по този въпрос. И при мен е така.Имам обяви на 2-3 дена,които са продадени,сделката ще приключи до 2-3 дни ,а няма да мога да ги изтрия. А наистина ми трябва още място за публикуване на нови.Дори понякога чакам с нетърпение да приключи дадена сделка за да си изтрия обявата и да публикувам нова. Вдигнах броя на разрешените обяви от 150 на 200. Надявам се това да реши проблема!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Neige
new user
Неактивен
Публикации: 110
|
|
« Отговор #248 -: Октомври 13, 2010, 18:04:57 » |
Нагоре
|
Имам обява, публикувана на 12 септември, която не мога да изтрия. Продадена е, стои със статус продадена от около седмица, минали са и 30 дни от публикуването й, но все още не мога да я изтрия. Може ли тогава да има някакъв филтър, който да позволи да скрием обявите със статус продадено в профила си? Така само прелиствам... И щом ще ми се трупат обяви със статус "Продадено", може ли да се трият по няколко наведнъж? Както трием личните съобщения например?
|
|
|
Активен
|
Пазя ред в рамките на деня. Моля, при сериозен интерес пишете ЛС! Купувачи на 2 и повече мои обяви и майки на близнаци са с предимство. Поставям оценки, поставяйте и вие. Коректна съм, бъдете коректни и вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #249 -: Октомври 13, 2010, 18:43:34 » |
Нагоре
|
Имам обява, публикувана на 12 септември, която не мога да изтрия. Продадена е, стои със статус продадена от около седмица, минали са и 30 дни от публикуването й, но все още не мога да я изтрия. Може ли тогава да има някакъв филтър, който да позволи да скрием обявите със статус продадено в профила си? Така само прелиствам... И щом ще ми се трупат обяви със статус "Продадено", може ли да се трият по няколко наведнъж? Както трием личните съобщения например?
Видях какъв е проблема и след малко ще го отстраня. Има филтър с който можете да криете продадените - казва се "Скрии ПРОДАДЕНИ".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titi
new user
Неактивен
Публикации: 199
|
|
« Отговор #250 -: Октомври 13, 2010, 18:45:05 » |
Нагоре
|
Това за автоматичното подновяване на обявите е прекрасно, благодаря! А какво правим в случая с продадените обяви? Не мога да ги изтрия, понеже са публикувани преди по-малко от месец, а са продадени. Сделката е приключила, получила съм потвърждение от купувача, че всичко е наред. Така само заемат място Преди веме беше писано, че се изтриват автоматично след няколко дни, но аз си ги виждам и съответно и бройката ми не намалява. Струва си да повисят 1 месец като продадени, но да ограничим препубликуването им. Ако наистина бройката с обяви ви е запълнена може да помислим и по този въпрос. И при мен е така.Имам обяви на 2-3 дена,които са продадени,сделката ще приключи до 2-3 дни ,а няма да мога да ги изтрия. А наистина ми трябва още място за публикуване на нови.Дори понякога чакам с нетърпение да приключи дадена сделка за да си изтрия обявата и да публикувам нова. Вдигнах броя на разрешените обяви от 150 на 200. Надявам се това да реши проблема! Много Благодаря
|
|
|
Активен
|
Изключително коректна съм, очаквам същото! Изпращам малки ПРЕПОРЪЧАНИ пакети! Пощенските са за сметка на купувача, освен ако няма предварителна уговорка! ПАЗЯ РЕД 6 ЧАСА! ПОРАДИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ВЕЧЕ ИСКАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ!!!!!!!!АКО НЕ ВИ ДОПАДА ТОВА УСЛОВИЕ НЕ МИ ПИШЕТЕ ИЗОБЩО!
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #251 -: Октомври 16, 2010, 15:01:47 » |
Нагоре
|
а тук да попитам имам обява публикувана в ПРОДАВАМ,която искам да я преместя в ПОДАРЯВАМ.как става това,че нещо не виждам начина.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #252 -: Октомври 16, 2010, 15:09:29 » |
Нагоре
|
а тук да попитам имам обява публикувана в ПРОДАВАМ,която искам да я преместя в ПОДАРЯВАМ.как става това,че нещо не виждам начина. За съжаление, само чрез мен Търсих как да пусна тази функция за потребители, но не я намерих. Дай линка ще я преместя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HI
new user
Неактивен
Публикации: 29
|
|
« Отговор #253 -: Октомври 18, 2010, 10:07:26 » |
Нагоре
|
Здравейте! Реших да редактирам обявите си във връзка с новата опция - за момче или момиче. Същевременно видях,че на част от тях имам възможност да препубликувам, от което се възползвах Но установих,че с едно влизане в редакция на обявата не може да се извършат и двете неща, преоритет има препубликуването, а промените,които съм направила по-нагоре в обявата не излизат. Това налага повторно влизане в редактиране на обявата.Има ли начин това да се оптимизира? Сайтът е страхотен и важното е,че непрекъснато се усъвършенства, създават се нови удобни опции за нас - потребителите! Благодаря!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес след запис очаквам ЛС. Предпочитам плащане по банка.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #254 -: Октомври 18, 2010, 10:17:12 » |
Нагоре
|
Здравейте! Реших да редактирам обявите си във връзка с новата опция - за момче или момиче. Същевременно видях,че на част от тях имам възможност да препубликувам, от което се възползвах Но установих,че с едно влизане в редакция на обявата не може да се извършат и двете неща, преоритет има препубликуването, а промените,които съм направила по-нагоре в обявата не излизат. Това налага повторно влизане в редактиране на обявата.Има ли начин това да се оптимизира? Сайтът е страхотен и важното е,че непрекъснато се усъвършенства, създават се нови удобни опции за нас - потребителите! Благодаря! Да знам за това, но не ми остана време да довърша кода сутринтта. Малко по-късно:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|