Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #255 -: Октомври 18, 2010, 10:25:26 » |
Нагоре
|
Здравейте! Реших да редактирам обявите си във връзка с новата опция - за момче или момиче. Същевременно видях,че на част от тях имам възможност да препубликувам, от което се възползвах Но установих,че с едно влизане в редакция на обявата не може да се извършат и двете неща, преоритет има препубликуването, а промените,които съм направила по-нагоре в обявата не излизат. Това налага повторно влизане в редактиране на обявата.Има ли начин това да се оптимизира? Сайтът е страхотен и важното е,че непрекъснато се усъвършенства, създават се нови удобни опции за нас - потребителите! Благодаря! а ако първо редактираш и после дадеш за препубликуване?Сега ще тествам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #256 -: Октомври 18, 2010, 10:27:55 » |
Нагоре
|
не става,и аз тествах но не е болка за умиране мисля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zuzi2
new user
Неактивен
Публикации: 49
|
|
« Отговор #257 -: Октомври 18, 2010, 16:48:23 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да ви попитам защо немога да кача обява/Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ ,ОЧАКВАМ СЪЩОТО ОТ ВАС. НЕ ИЗПРАЩАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ. ПОЩЕНСКИТЕ ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #258 -: Октомври 18, 2010, 16:57:07 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да ви попитам защо немога да кача обява/Благодаря предварително!
Вижте снимките дали са както трябва! Мин. 600х600 пиксела и максимум 2 мегабайта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kiki
new user
Неактивен
Публикации: 96
|
|
« Отговор #259 -: Октомври 18, 2010, 17:24:56 » |
Нагоре
|
Имам 2 продадени неща, съответно съм ги маркирала преди няколко дена с Продадено, искам да изтрия вече обявите да не ми се мотаят, защо не мога?
|
|
|
Активен
|
1.Давам на първия дал адрес на лични. 2.С две обяви са с предимство. 3.Преdpочитам плащане чрез epay. 4.Пишете оценки. Аз пиша.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #260 -: Октомври 18, 2010, 17:54:34 » |
Нагоре
|
Имам 2 продадени неща, съответно съм ги маркирала преди няколко дена с Продадено, искам да изтрия вече обявите да не ми се мотаят, защо не мога?
Вече могат да се трият след като мине един месец от публикуването им
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #261 -: Октомври 18, 2010, 17:58:19 » |
Нагоре
|
При мен опция момче/момиче в редактирай обявата нямам, имам си старите опции "тли четли" и т.н. :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kiki
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #262 -: Октомври 18, 2010, 18:05:04 » |
Нагоре
|
Вече могат да се трият след като мине един месец от публикуването им Това е много не функционално, ако я продам веднага на първия ден на публикуването, означава , че 1 месец трябва да стой при мен със знак Продадено. Какъв е смисъла, само аз ли не го схващам?
|
|
|
Активен
|
1.Давам на първия дал адрес на лични. 2.С две обяви са с предимство. 3.Преdpочитам плащане чрез epay. 4.Пишете оценки. Аз пиша.
|
|
|
velisa75
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #263 -: Октомври 18, 2010, 18:25:03 » |
Нагоре
|
Здравейте,защо получавам известие на мейла,че имам коментар по обява,а не го виждам,като вляза в обявата?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kiki
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #264 -: Октомври 18, 2010, 18:37:12 » |
Нагоре
|
Здравейте,защо получавам известие на мейла,че имам коментар по обява,а не го виждам,като вляза в обявата?
И на мен ми се е случвало
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #265 -: Октомври 18, 2010, 19:40:53 » |
Нагоре
|
И на мен ми се е случвало Някой е писал по ваша обява , но си е изтрил кментара
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #266 -: Октомври 18, 2010, 19:44:19 » |
Нагоре
|
Вече могат да се трият след като мине един месец от публикуването им Това е много не функционално, ако я продам веднага на първия ден на публикуването, означава , че 1 месец трябва да стой при мен със знак Продадено. Какъв е смисъла, само аз ли не го схващам? целта е да се избегне препубликуването на обявата по-бързо от 1м.,когато е разрешено
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #267 -: Октомври 18, 2010, 20:43:46 » |
Нагоре
|
При мен опция момче/момиче в редактирай обявата нямам, имам си старите опции "тли четли" и т.н. : Влизаш в обявата "Опции" -> "Редактирай обява" ->(предпоследната опция) "Подходящо е за:" има падащо меню. Имам 2 продадени неща, съответно съм ги маркирала преди няколко дена с Продадено, искам да изтрия вече обявите да не ми се мотаят, защо не мога?
Вече могат да се трият след като мине един месец от публикуването им Това е много не функционално, ако я продам веднага на първия ден на публикуването, означава , че 1 месец трябва да стой при мен със знак Продадено. Какъв е смисъла, само аз ли не го схващам? kiki ти имаш 2 продадени обяви от общо 11 и си тръгнала да недоволстваш, че чак след 30 дни ще можеш да ги изтриеш. А какво да кажат тези който са с близо 200 обяви? Опциите за триене и преПубликуване се активират 30 дни след публикуването на обявата. Направено е с цел да се избегнат всекидневното триене и публикуване на едни и същи обяви.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kiki
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #268 -: Октомври 19, 2010, 11:45:14 » |
Нагоре
|
При мен опция момче/момиче в редактирай обявата нямам, имам си старите опции "тли четли" и т.н. : Влизаш в обявата "Опции" -> "Редактирай обява" ->(предпоследната опция) "Подходящо е за:" има падащо меню. Имам 2 продадени неща, съответно съм ги маркирала преди няколко дена с Продадено, искам да изтрия вече обявите да не ми се мотаят, защо не мога?
Вече могат да се трият след като мине един месец от публикуването им Това е много не функционално, ако я продам веднага на първия ден на публикуването, означава , че 1 месец трябва да стой при мен със знак Продадено. Какъв е смисъла, само аз ли не го схващам? kiki ти имаш 2 продадени обяви от общо 11 и си тръгнала да недоволстваш, че чак след 30 дни ще можеш да ги изтриеш. А какво да кажат тези който са с близо 200 обяви? Опциите за триене и преПубликуване се активират 30 дни след публикуването на обявата. Направено е с цел да се избегнат всекидневното триене и публикуване на едни и същи обяви. Много жалко че отправянето на въпрос към вас го разбирате като недоволство. Имала съм 11 обяви и 2 продадени ;и съм тръгнала да недоволствам: , това ми прозвуча много неадекватно и грубо. Другите има ли по 200? Нали макс. брой е 150. Мисля че щом не разбираме нещо трябва да се пита, ако не искате да ви питаме кажете!!!!! Никъде не съм проявила нахалство, но отговора ви ме засегна.
|
|
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 11:47:41 от kiki »
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #269 -: Октомври 19, 2010, 12:10:03 » |
Нагоре
|
проблемът е,че не четете,а само питате Въпросите ви ги има на всяка страница по 5 пъти Обясняваме на всеки по отделно по 100 пъти Така сме преценили,така сме направили!Има опция за скриване на продадените обяви и няма да ги виждате Не го знаете,защото не четете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|