{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Това точно и коректно описана дреха ли е според вас?  (Прочетена 30296 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
veselina_s_p
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Имам си две сладки девойки :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Август 31, 2010, 10:55:03 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно съм съгласна ,мого излишни нерви,но явно не може с всеки да се разбереш.

Един път да сме на едно мнение  Cheesy Наистина няма оправия с някои хора...

Твоите причини, за да не ми върнеш парите вече са ми ясни. А това, което си посочила няма нищо общо. Оценката няма как да бъде друга, щом получавам нещо различно от описаното. Както вече ти казах, в Продавалника също си имаме сделка отвсякъде и по тамошните правила. Явно и модовете там са на това мнение, защото за сега нямам Бан от твоето оплакване Wink

Сега за първи път споменаваш твоите мерки и че с тези мерки роклята ти е ШИРОКА! Много ми е трудно да го повярвам честно! Да, аз съм В към С, зависи от марката. Но повечето сутиени са ми В /и в двата случая обиколката се запазва естествено/. Щом си В и ти е широка, защо не писа че за В е голяма и най-вероятно е за С още в обявата, като те питах. Което съответно щеше да е още по-голяма глупост, просто защото роклята си е за малък бюст и това е. Няма как да сме еднакъв размер сутиени и на теб да ти е широка, а на мен доста малка...Не знам кой в какво се оплита, но всеки път, като ми пишеш ЛС и сега тук, вкарваш нещо ново в оправданията си  Cheesy И да, резмера който си дала от 39см за обиколката при деколтето ми е добре. Това мерих още и от обявата. Но ми е малка извивката отпред при бюста. Какво му е трудното да се разбере...

Но нещата вече са ясни, започнахме да си повтаряме вече говореното на ЛС. Просто ми беше интересно какво биха казали обективните странични погледи по въпроса...
Ти вече няколко пъти ми повтори, че няма да си приемеш роклята обратно и че всичко е наред  Cheesy Харчи си парите с кеф...
Наистина има по-важни неща и не мисля, че си струва да си хабя повече нервите с човек, като тебе. Роклята със сигурност ще я пусна да се продава, защото просто няма какво да я правя. Но не мисля, че в момента има смисъл да го правя...идва есен и зима  Smiley
Активен

До пощата ходя 1-2 пъти седмично, защото не ми е близо. Моля за търпение и разбиране. Благодаря!
Предпочитам плащане по електронен път - банка или ePay!
Аз винаги пиша оценки, пишете и вие!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #16 -: Август 31, 2010, 10:59:33 »
Раздели ТемаНагоре

Добре, де толкова ли не можахте да се уговорите за проба? Или да постигнете някакъв консенсус по въпроса - връщам ти роклята за да си я продаваш, ти пък ми прати парите обратно ?
Щяхте да си спестите толкова много нерви

Лично мнение : Подплата се споменава, но не и че е права, т.е. има още ограничения
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
geri_koleva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Профил
« Отговор #17 -: Август 31, 2010, 14:01:34 »
Раздели ТемаНагоре

Подплата не е права а е по роклята
Активен

Скайп gery.koleva

С предимство 2 или повече обяви,изпращам и получавам като МПП или Еконт пощенска пратка .Не изпращам за проба
Не приемам връщане защото не сте измерили правилно

Имам над 200 полож.Оценки  в съседния сайт
veselina_s_p
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Септември 01, 2010, 16:17:42 »
Раздели ТемаНагоре

Добре, де толкова ли не можахте да се уговорите за проба? Или да постигнете някакъв консенсус по въпроса - връщам ти роклята за да си я продаваш, ти пък ми прати парите обратно ?
Щяхте да си спестите толкова много нерви

Лично мнение : Подплата се споменава, но не и че е права, т.е. има още ограничения

Ами това беше и моето предложение, но продавалката не се съгласи и в двата случая. Каза, че за проба не праща. А като я получих и видях положението, й писах че ще й я върна. Но тя ми каза да не си правя труда, защото нямало да си я вземе...
Та така.
Довечера ще снимам роклята обърната, където се вижда цялата подплата и как точно върви кройката. Според мен такава снимка и съответните размери трябваше да фигурира и в обявата  Wink
Активен

До пощата ходя 1-2 пъти седмично, защото не ми е близо. Моля за търпение и разбиране. Благодаря!
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #19 -: Септември 01, 2010, 17:02:45 »
Раздели ТемаНагоре

Аз четах темата два пъти!Сега реших да изкажа и моето мнение!Значи,аз също съл получавала доста неща , които са се оказвали малки за мен или за детето ми!Вярно в обявите е имало размери,по които съм се ориентирала,но като дойде при мен има разлика в см(около 2-3см)което си нещо!!!!В такива случаи не се занимавам,защото немога да преценя на кого е грешката!
В тзои случай,също немога да преценя,защото размери има,за подплата също е записано!Но аз ако съм на мястото на продавалката,ще върна парите на момичето,а тя роклята и готово!След като й е малка,за какво й е?Huh?Тук трябва малко коректност,в смисъл не само да продадеш, а после да не ти пука на човека става ли му или не!Просто се е получило разминаване,няма смисъл да се стига до оценки и теми,можеше да си размените нещата обратно и здраве да е!!!Наистина това са бели кахъри и излишно вадене на нерви.Има мн по-серизони неща в живота.Най - важно е децата ни да са здрави,както и ние.Дано не съм обидила никого,ако е така се извинявам!
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
veselina_s_p
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Септември 01, 2010, 18:09:38 »
Раздели ТемаНагоре

Така, ето и снимките:
роклята "отвън":

и роклята "отвътре":

Мисля, че просто няма какво да се коментира  Cheesy Вътрешната ширина при ханша е 41см, а външната около 48см! Не знам продавачката на какво му вика права кройка, но аз знам че този вид кройка се води за такава  Wink

Това е снимка при бюста, за да видите извивките на банелите, които трябва ад поберат бюст чашка В ПОНЕ:

И като видях роклята, ми стана много чудно, какво му беше сложното да ми измери ширината при бюста, та трябваше да си играем на "преценки". Ширината при бюста е 38см, което прави обиколка на бюста 76см. Моята обикока е 91см и нося сутиен 75В. Сами смятайте колко е разликата в "преценката" и как тази рокля ще "стане със сигурност за чашка В, дори и за С"!

Какво да коментирам повече...И после продавачката ще ми говори как размерите и информацията, която е писала в обявата и ми е дала след това, е абколютно коректна, пълна и точна. И аз "просто не съм я погледнала/измерила"...А май някой нещо споменаваше и за доказване на некоректност  Wink

П.П. Аз май с тези снимки трябваше да започна темата  Cheesy Щяха да се спестят няколко ненужни постинга.

Иначе съм съгласна, че има и по-важни неща. Едното от които за мен поне, е че тези пари можеше да не ми отлитат от семейния бюджет за нещо, което не ми върши никаква работа. А роклята не е евтина за втора ръка все пак. Но реших и аз веднъж да се обзаведа с нещо хубаво, а то къде се набутах...
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 19:49:32 от veselina_s_p » Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #21 -: Септември 01, 2010, 19:49:46 »
Раздели ТемаНагоре

Наистина в тази ситуация би трябвало да върнеш роклята а на теб парите понеже объркването което е станало с даването на доста подвеждащи размери(не умишлено разбира се) на продавалката която не е съобразила неразпъващата се подплата  Sad
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #22 -: Септември 01, 2010, 19:52:02 »
Раздели ТемаНагоре

Мислех още вчера да се включа.Съжалявам ,че не можете да се разберете.Не искам и да вземам страна.Просто ще изкажа моето мнение-не бих си купила такава рокля без да меря.Модела е такъв,че трябва да ти пасне много точно,особено в бюста.Ако харесам много нещо от тук,но не съм сигурна дали ще ми стане,просто моля за проба.Ако продавача не се съгласи- здраве да е.Или бих рискувала,ако е на ниска цена(поне да не ме е яд)
Учудвам се на хора,които купуват от тук "златни" гривни, обици и т.н.,и в един момент са много разочаровани,че не са златни  Tongue.
Тази история е подобна,логично е,че роклята може да не ти стане или просто да не се харесаш като я облечеш.

Един съвет за напред към всички-просто не купувайте,ако не сте сигурни.Ще си спестите много нерви и  разправии Sad
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
veselina_s_p
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Септември 01, 2010, 20:24:06 »
Раздели ТемаНагоре

Ами не е точно така. Аз съм купувала доста неща до сега от такъв сайт /вече няколко години/. Почти всичките са дрехи - за мен или децата. Като изключим роклята, не са ми ставали само 2 неща. Но за тях не съм предявявала претенции, защото размерите си бяха дадени точно в обявата. Просто аз не бях преценила нещата добре. Освен това наскоро съм пробвала точно такъв тип рокля и знам как ще изглеждам с нея. За това много й се зрадвах, защото поли и рокли тип балон ми стоят много добре. Наскоро си купих и три бюстиета тип корсет, като едното беше от такъв сайт. И трите ми стоят перфектно. Така, че проблема не е в това какво си избрал да си вземеш. Проблема е кой и как ти го продава  Wink
Тук си има доооста същенствени разлики в описанието и реалната картинка. И определено не мисля, че са "без да искам" На лични два дни се разправяхме тя какво ми е казала за рокля, а тя какво представлява в действителност. И "дамата" /няма какво да ми се сърди за кавичките, защото сама си ги заслужи/ постоянно ми повтаряше, че всичко по размерите и описанията е съвсем точно и коректно и аз съм виновна, защото не съм премерила. Да не споменавам и глупавите оправдания, които ми пишеше и измисляше всеки път нещо ново  Lips Sealed Все пак се разчита, че тук сме се събрали хора да си помогнем взаимно - едни да си върнат част от неуспешна покупка или ненужна вещ, а други да си купят нещо което им трябва на добра цена. И ако ес получи някакъв проблем, то ще се намери разрешение в конкретната ситуация. Но тук срещнах абсолютен отказ за такова още от самото начало...
Аз и без това напоследък се разочарозах доста от някои неща, които виждам по този пит сайтове. И вече доста понамалих покупките си и ги потбирам доста. Тази случка със сигурност ще ме накара да премислям придобивките си от тук, още повече...Не мисля, че някой печели от цялата работа в дългосрочен план...
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 20:25:54 от veselina_s_p » Активен

Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #24 -: Септември 02, 2010, 07:24:06 »
Раздели ТемаНагоре

Веси,разбирам те,но при онлайн пазаруването винаги има риск.Понякога съм питала по 2-3 пъти за точни размери и пак има разминаване.Веднъж купувах пантофи за сина ми и 2 пъти помолих да измерят стелката.В крайна сметка като ги получих имаше 1 см разлика.Добре,че бяха по-големи.
Вероятно ако аз бях на мястото на продавача в твоя случай  бих си взела роклята обратно и бих върнала парите.И това само за да нямам разправии.Има далеч по-важни неща за да си хабя нервите за една дреха.

Хайде дано се разберете  Wink
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #25 -: Септември 02, 2010, 18:34:41 »
Раздели ТемаНагоре

veselina_s_p,с теб сме се срещали наживо от "съседния" сайт,та в обявата бях дала размери,но когато го видя горното,беше тясно.Затова тези мерки по обявите са доста подвеждащи за дрешки с по-нетипична форма,модел и т.н.Не взимам страна,но би трябвало да й върнеш роклята,а тя парите.Дори в ибей продавачите с хиляди оценки приемат връщане или замяна.Няма значение в кой е грешката,със сисгурност не е умишлена..но в крайна сметка като не ти става какво ще я правиш?Имаш си пълното право да я върнеш щом не ти е по мярка.Ако беше до нехаресване как ти стои,си е глезотия,но това си е голяма разлика в мерките,които са дадени и тези,които ти написа.Е,и аз да бях продавалката,нямаше да ми е приятно да взема пари за нещо и да ми го върнат,но бих си я пуснала отново са продажба.Това са излишни разправии според мен,не ти става-връщаш и готово. Wink
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
veselina_s_p
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #26 -: Септември 02, 2010, 20:44:33 »
Раздели ТемаНагоре

Мда, Cheesecake, с тебе се видяхме на живо. Аз и тогава много бях харесала твоето сако, но много се чудех дали ще ми стане. Като се оказа, че си от София много се зарадвах, че ще може да се видим и да преценя на място  Smiley Но ти си беше написала размерите съвсем пълно и коректно. И аз точно заради тях се чудех, защото мерките ми бяха "на кантар" така да се каже  Wink
Докато тук, уж ми се дават мерки и уверения, по които би трябвало да ми стане. И накрая получавам нещо съвсем различно  Sad
Активен

Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #27 -: Септември 02, 2010, 22:49:57 »
Раздели ТемаНагоре

Да,затова би трябвало да се включи в темата и да ти върне парите,без значение чия е грешката..като не ти става,не ти става,коректно е да се приеме обратно роклята.
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #28 -: Септември 03, 2010, 07:56:16 »
Раздели ТемаНагоре

Аз доколкото прочетох обявата пише че подмишниците е 39 и никъде не пише че подплатата е само на бюста.Вероятно на лични сте се уговаряли повече.А относно преценката за чашката, тя винаги е субективнао, тъй че когато аз купувам нещо гледам лично да си преценя Wink
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
veselina_s_p
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Септември 03, 2010, 08:11:55 »
Раздели ТемаНагоре

Аз доколкото прочетох обявата пише че подмишниците е 39 и никъде не пише че подплатата е само на бюста.Вероятно на лични сте се уговаряли повече.А относно преценката за чашката, тя винаги е субективнао, тъй че когато аз купувам нещо гледам лично да си преценя Wink

Мда, и аз няколко пъти писах, че проблема не е в подмишниците  Wink На лични нищо допълнително не съм я питала, защото реших, че ако има нещо съществено и важно, ще си го пише в текста на обявата или в отговора на въпросите ми в коментарите. Как да знам какво да я питам, като не съм виждала роклята  Cheesy За това трябва инициативата да е от продавача в описанията според мен...
То преценката си е лична естествено. Тя не ме е била да й купя роклята  Cheesy Въпросът е, че ми е спестила част от инфото, което щеше да ми е доста от полза да взема "информирана" преценка, така да се каже  Wink Да, не е казано, че подплатата е само на бюста. То общо-взето специално за тази част, нищо не е казано попринцип и на мен ми ес струва, че това си е съществен пропуск  Cheesy
Не знам, аз до сега винаги съм разчитала, че продавачът ще ме информира за всичко както трябва и ще ми опише какво купувам в детайли, за да мога да знам предварително. За няколкото години, за първи път ми се случва да ме подведат с размери, описание и т.н. За мен лично това не е нормално повечение тук, пък за някои може да не е така...Както казах разчитам, че срещу себе си имам ЧОВЕК, а не просто ТЪРГОВЕЦ...Дори да се е получил някакъв пропуск или нещо ненарочно. Като се появи проблема, се разрешава нормално и човешки. А не - аз ти казах, КАКВОТО МЕ ПОПИТА - оправяй се  Lips Sealed
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 08:18:10 от veselina_s_p » Активен

Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: