emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 29, 2010, 08:42:38 » |
Нагоре
|
А ти имаш ли докумен за тия парички,който си дала?Да ти кажа вече незнам какво става. аз не съм запозната ама трябва да се поразровя има ли тема със други доставчици да я зарежем тая поща? Имам. Нищо не давам на юнашка вяра. Принципно проблем няма. Просто питах момичетата дали са наясно С пощите е най-евтинко май. Да ти гкажа няма сила на тоя свят да ме накара да платя на куриер толкова, колкото струва и стоката
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 29, 2010, 08:46:50 » |
Нагоре
|
А ти имаш ли докумен за тия парички,който си дала?Да ти кажа вече незнам какво става. аз не съм запозната ама трябва да се поразровя има ли тема със други доставчици да я зарежем тая поща? Имам. Нищо не давам на юнашка вяра. Принципно проблем няма. Просто питах момичетата дали са наясно С пощите е най-евтинко май. Да ти гкажа няма сила на тоя свят да ме накара да платя на куриер толкова, колкото струва и стоката Аз също не давам на доверие според мен услугата им с наложен платеж е добро решение поне според мен така и процедирам за сега.Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 29, 2010, 08:55:05 » |
Нагоре
|
А ти имаш ли докумен за тия парички,който си дала?Да ти кажа вече незнам какво става. аз не съм запозната ама трябва да се поразровя има ли тема със други доставчици да я зарежем тая поща? Имам. Нищо не давам на юнашка вяра. Принципно проблем няма. Просто питах момичетата дали са наясно С пощите е най-евтинко май. Да ти гкажа няма сила на тоя свят да ме накара да платя на куриер толкова, колкото струва и стоката Аз също не давам на доверие според мен услугата им с наложен платеж е добро решение поне според мен така и процедирам за сега.Успех Не ме разбра ......или аз не се изразих правилно Не давам пратката или парите на служителката да ми ги оправя, пък аз да не чакам. Има мами, които така правят защото са от по-малки населени места и се познават Иначе не обичам наложеният платеж Просто си проверявам купувача или продавача. Има черен списък, оценки и т.н. Успех и на теб
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Nadejda_Dqkova
new user
Неактивен
Публикации: 17
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 07, 2010, 12:29:46 » |
Нагоре
|
Аз искам да попитам относно наложения платеж по пощата - какво точно се смята? Видях, че има обявена стойност и т.н. - ако може някой да ми обясни по-подробно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 07, 2010, 12:54:12 » |
Нагоре
|
Аз искам да попитам относно наложения платеж по пощата - какво точно се смята? Видях, че има обявена стойност и т.н. - ако може някой да ми обясни по-подробно Като отидеш в пощата да изпращаш нещо обяввяваш стойноста,която си продала нещо и плащаш доставката. Като получат пратката си плащат обявената сума + доставката и после ти си получаваш всичките пари Т.Е. ако си продала нещо за 20лв. и са ти взели 2лв. за доставка ти ще си получиш точно 22лв. Дано съм била ясна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nadejda_Dqkova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 07, 2010, 14:42:17 » |
Нагоре
|
Мисля, че разбрах - следователно е хубаво да използвам тази опция вместо да изчислявам приблизителна цена за доставка и да я прибавям към исканата сума Така ще е по-добре, а и няма как да подлъжа купувача, предполагам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 07, 2010, 15:13:24 » |
Нагоре
|
Мисля, че разбрах - следователно е хубаво да използвам тази опция вместо да изчислявам приблизителна цена за доставка и да я прибавям към исканата сума Така ще е по-добре, а и няма как да подлъжа купувача, предполагам нито той ще те излъже за парите. Поне аз така предпочитам с наложен платеж
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nadejda_Dqkova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 07, 2010, 15:16:02 » |
Нагоре
|
Много ти благодаря, че се отзова Улесни ме максимално като ми обясни за какво става на въпрос
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nadejda_Dqkova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 07, 2010, 15:37:31 » |
Нагоре
|
Извинявай, че отново те занимавам, но при наложения платеж малкият пакет трябва ли да е препоръчан
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 07, 2010, 16:10:41 » |
Нагоре
|
Аз лично така бих го изпратила и никога нещо до пойскване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 08, 2010, 10:34:59 » |
Нагоре
|
някой може ли да ми каже когато ми преведът парите от пощата със запис,но по банковата ми сметка след колко дни се виждат парите по сметката. освен номера на сметката какви други банкови данни трябват
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 08, 2010, 10:55:43 » |
Нагоре
|
някой може ли да ми каже когато ми преведът парите от пощата със запис,но по банковата ми сметка след колко дни се виждат парите по сметката. освен номера на сметката какви други банкови данни трябват
Номера на сметката, бик на банката и трите имена, мисля че това е достатъчно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 08, 2010, 11:23:00 » |
Нагоре
|
До 2 кг е малък пакет,а над 2 кг-колет!
Е вчера пуснах пакет тежащ 398 гр., и си ми взеха 2.25, а по новите им цени май е 1. 68 или нещо от сорта Толкова горе-долу струва колет до 3кг. Може би си пропуснала да им "натъртиш", че го пускаш като МПП, а не като колет...но те би трябвало да знаят!!! При нас гишетата са отделно и служителите не правят такива гаври Изпращат те на съседното " колетно" гише едва след като претеглят пратката и АКО покаже , че е над 2кг.
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 08, 2010, 23:16:40 » |
Нагоре
|
никои ли не знае
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 08, 2010, 23:27:44 » |
Нагоре
|
някой може ли да ми каже когато ми преведът парите от пощата със запис,но по банковата ми сметка след колко дни се виждат парите по сметката. освен номера на сметката какви други банкови данни трябват никои ли не знае Различно.Понякога минават и 4-5 дни докато то пощата преведат на банката,а банката по сметката. Ако се изпращат пари със запис по сметка:Трите имена на получателя;IBAN;BIC;име на банката;град
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|