{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4 5 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Пощенски услуги!  (Прочетена 42032 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Октомври 29, 2010, 08:42:38 »
Раздели ТемаНагоре

А ти имаш ли докумен за тия парички,който си дала?Да ти кажа вече незнам какво става. Sad аз не съм запозната ама трябва да се поразровя има ли тема със други доставчици да я зарежем тая поща?
Имам. Нищо не давам на юнашка вяра. Принципно проблем няма. Просто питах момичетата дали са наясно Wink С пощите е най-евтинко май. Да ти гкажа няма сила на тоя свят да ме накара да платя на куриер толкова, колкото струва и стоката Wink
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #31 -: Октомври 29, 2010, 08:46:50 »
Раздели ТемаНагоре

А ти имаш ли докумен за тия парички,който си дала?Да ти кажа вече незнам какво става. Sad аз не съм запозната ама трябва да се поразровя има ли тема със други доставчици да я зарежем тая поща?
Имам. Нищо не давам на юнашка вяра. Принципно проблем няма. Просто питах момичетата дали са наясно Wink С пощите е най-евтинко май. Да ти гкажа няма сила на тоя свят да ме накара да платя на куриер толкова, колкото струва и стоката Wink
Аз също не давам на доверие според мен услугата им с наложен платеж е добро решение поне според мен така и процедирам за сега.Успех  Wink
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #32 -: Октомври 29, 2010, 08:55:05 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също не давам на доверие според мен услугата им с наложен платеж е добро решение поне според мен така и процедирам за сега.Успех  Wink
Не ме разбра ......или аз не се изразих правилно Wink Не давам пратката или парите на служителката да ми ги оправя, пък аз да не чакам. Има мами, които така правят защото са от по-малки населени места и се познават Smiley Иначе не обичам наложеният платеж Wink Просто си проверявам купувача или продавача. Има черен списък, оценки и т.н.
Успех и на теб
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Nadejda_Dqkova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил
« Отговор #33 -: Ноември 07, 2010, 12:29:46 »
Раздели ТемаНагоре

Аз искам да попитам относно наложения платеж по пощата - какво точно се смята? Видях, че има обявена стойност и т.н. - ако може някой да ми обясни по-подробно  Wink
Активен

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=54372&profile_type=feedback - оценките ми от Продавалник

Дрехи, неотговарящи на описанието - връщам!
Изчаквам записалите се 12 часа!
Поставям оценки - поставяйте и вие!
Изпращам по пощата, наложен платеж само по уговорка!
Изпращам парите по пощата или по Еконт като пощенски запис!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #34 -: Ноември 07, 2010, 12:54:12 »
Раздели ТемаНагоре

Аз искам да попитам относно наложения платеж по пощата - какво точно се смята? Видях, че има обявена стойност и т.н. - ако може някой да ми обясни по-подробно  Wink
Като отидеш в пощата да изпращаш нещо обяввяваш стойноста,която си продала нещо и плащаш доставката.
Като получат пратката си плащат обявената сума + доставката и после ти си получаваш всичките пари
Т.Е. ако си продала нещо за 20лв. и са ти взели 2лв. за доставка ти ще си получиш точно 22лв.
Дано съм била ясна.
Активен

Nadejda_Dqkova
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Ноември 07, 2010, 14:42:17 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля, че разбрах - следователно е хубаво да използвам тази опция  вместо да изчислявам приблизителна цена за доставка и да я прибавям към исканата сума  Cheesy Така ще е по-добре, а и няма как да подлъжа купувача, предполагам  Cheesy
Активен

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=54372&profile_type=feedback - оценките ми от Продавалник

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 07, 2010, 15:13:24 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля, че разбрах - следователно е хубаво да използвам тази опция  вместо да изчислявам приблизителна цена за доставка и да я прибавям към исканата сума  Cheesy Така ще е по-добре, а и няма как да подлъжа купувача, предполагам  Cheesy
нито той ще те излъже за парите.
Поне аз така предпочитам с наложен платеж
 Wink
Активен

Nadejda_Dqkova
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Ноември 07, 2010, 15:16:02 »
Раздели ТемаНагоре

Много ти благодаря, че се отзова  Cheesy Улесни ме максимално като ми обясни за какво става на въпрос  Wink
Активен

Nadejda_Dqkova
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Ноември 07, 2010, 15:37:31 »
Раздели ТемаНагоре

Извинявай, че отново те занимавам, но при наложения платеж малкият пакет трябва ли да е препоръчан  Cheesy
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #39 -: Ноември 07, 2010, 16:10:41 »
Раздели ТемаНагоре

Аз лично така бих го изпратила и никога нещо до пойскване
 Wink
Активен

mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #40 -: Ноември 08, 2010, 10:34:59 »
Раздели ТемаНагоре

някой може ли да ми каже когато ми преведът парите от пощата със запис,но по банковата ми сметка след колко дни се виждат парите по сметката.
освен номера на сметката какви други банкови данни трябват
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
abrikotin
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 107

Профил
« Отговор #41 -: Ноември 08, 2010, 10:55:43 »
Раздели ТемаНагоре

някой може ли да ми каже когато ми преведът парите от пощата със запис,но по банковата ми сметка след колко дни се виждат парите по сметката.

Номера на сметката, бик на банката и трите имена, мисля че това е достатъчно.
Активен

Не толерирам "запис" за спорта!
Смятам,че 5-6 часа са достатъчни,за да решите искате нещо или не,ако имате нужда да изчакам повече-пишете на лични.
Не приемам НП без предварителна уговорка.
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65410&profile_type=feedback
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #42 -: Ноември 08, 2010, 11:23:00 »
Раздели ТемаНагоре

До 2 кг е малък пакет,а над 2 кг-колет!
Е вчера пуснах пакет тежащ 398 гр.,  и си ми взеха 2.25, а по новите им цени май е 1. 68 или нещо от сорта
Толкова горе-долу струва колет до 3кг. Може би си пропуснала да им "натъртиш", че го пускаш като МПП, а не като колет...но те би трябвало да знаят!!! При нас гишетата са отделно и служителите не правят такива гаври  Tongue Изпращат те на съседното " колетно" гише едва след като претеглят пратката и АКО покаже , че е над 2кг.
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #43 -: Ноември 08, 2010, 23:16:40 »
Раздели ТемаНагоре

никои ли не знае
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 08, 2010, 23:27:44 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
никои ли не знае
Различно.Понякога минават и 4-5 дни докато то пощата преведат на банката,а банката по сметката.
Ако се изпращат пари със запис по сметка:Трите имена на получателя;IBAN;BIC;име на банката;град
Активен

Страници: 1 2 [3] 4 5 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: