{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Относно обяви от Ларедут  (Прочетена 8058 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« -: Септември 07, 2010, 05:55:41 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте момичета. Преди време направихме раздел "СТОКИ ОТ ЧУЖДЕСТРАННИ САЙТОВЕ" където да се качват обяви от Ларедут, е-бау и други чужди сайтове. Все по-често с модераторите се натъкваме на обяви които са взети от чужди сайтове, а не се публикуват в правилния раздел. Ще Ви помоля, да се спазват разделите за публикуване! При въпроси пишете.

п.п. ако продължи това да не се спазва, ще помоля модовете директно да трият неправилно публикуваните обяви. това се отнася за обяви без снимка, без размери, в грешен раздел. моля Ви момичета, колегите не са пъдари!
Активен

Neige
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 110

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #1 -: Септември 10, 2010, 13:43:28 »
Раздели ТемаНагоре

На мен не са ми ясни няколко неща в тази връзка:

1/ Само за нови стоки ли става въпрос или въобще за стоки, които са купени от чуждестранни сайтове?  Аз например имам доста детски дрешки, които са купувани от чуждестранни сайтове, но са носени. Къде е удачно да ги пусна за продажба?

2/ И за обувките ли важи? Например носени маратонки, купувани от чужд сайт?

3/ Така според мен е по-неудобно за продаващия, а и за купуващия, защото трябва да погледне на няколко места. А времето на повечето от нас е ограничено - използвам времето, докато децата спят или късно вечер и все бързам.
Аз например като купувач търся дрешки за децата в съответната ръстова категория, а не в раздел за стоки от чуждестранни сайтове, защото там всичко е смесено и трябва да ровя повече. Не може ли по някакъв начин обявата да излиза и в съответния раздел по ръст, за детските дрешки например? За обувките също не е удачно, защото се смесват с обявите за дрешки за най-различни възрасти и търсенето става досадно... Като продавач пък смятам, че шансовете да се купи стоката, пусната за продажба в отделния раздел, е по-малък, пак поради гореизброените причини. Лично мое мнение е (не искам никого да ангажирам с него), че въпросният раздел е излишен. Не знам с каква цел е създаден, може би да се ограничи търговията, но май не е особено удачен...
Активен

Пазя ред в рамките на деня. Моля, при сериозен интерес пишете ЛС!
Купувачи на 2 и повече мои обяви и майки на близнаци са с предимство.
Поставям оценки, поставяйте и вие. Коректна съм, бъдете коректни и вие!
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #2 -: Септември 10, 2010, 19:53:16 »
Раздели ТемаНагоре

Споделям объркването на Neige, не мога да преценя носени ларедутски дрехи къде трябва да ги публикувам.
За да се продадат по-успешно, предпочитам да ги публикувам в разделите по размери, особено бебешките, иначе ще бъдат затрупани от нови дрехи от различен вид и размер.
От друга страна, когато влизам в темите за чуждестранните сайтове като купувач, определено търся и очаквам да разгледам нови дрехи и обувки - по някаква причина закупени, но невлезли в употреба.
може би трябва да останат темите за чуждестранните сайтове само за нови неща.
В противен случай ще трябва да позволите дублиране на обявите - веднъж по размер, веднъж по "произход".
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #3 -: Септември 10, 2010, 20:07:54 »
Раздели ТемаНагоре

Прави сте и двете. Ще помислим по въпроса с Модовете и ще уточним нещата! Smiley
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #4 -: Септември 15, 2010, 06:25:19 »
Раздели ТемаНагоре

точно затова бях против тази идея...Бях сигурна в развитието на раздела...
Или да не се пише в обявата,че е от Ларедут Wink
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
desipetrova1981
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 268

моите съкровища-каката и близнаците-тя и той

Профил
« Отговор #5 -: Септември 15, 2010, 22:30:55 »
Раздели ТемаНагоре

и за мен е доста объркващо с този раздел
примерно - Ла Редут-детски стоки-има и дрехи-зимни, летни, гащи, чорапи, и какво ли не
трудно е да откриеш това което търсиш и засега понеже са малко сравнително на брой, се ядва
но като се понатрупат, кой ще има време да рови и търси :Smiley
най-удачно си по възраст и категория
Активен

изчаквам 6ч след запис /предпочитам предварително плащане/не подканям на Лс/наложен платеж-не/повече от една обява-предимство/пиша отр. оценка за непоети пощенски без уговорка
мотие оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=45205&ppaction=readfeed
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #6 -: Септември 16, 2010, 08:46:20 »
Раздели ТемаНагоре

и за мен е доста объркващо с този раздел
примерно - Ла Редут-детски стоки-има и дрехи-зимни, летни, гащи, чорапи, и какво ли не
трудно е да откриеш това което търсиш и засега понеже са малко сравнително на брой, се ядва
но като се понатрупат, кой ще има време да рови и търси :Smiley
най-удачно си по възраст и категория

Иаз съм съгласна-изобщо не виждам смисъл-какво значение има откъде е стоката
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
tania77
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 18

Профил
« Отговор #7 -: Септември 21, 2010, 07:19:40 »
Раздели ТемаНагоре

Би следвало раздела да е: "Нови стоки с етикет от чуждестранни сайтове", аз направо се чудя къде да публикувам, всичките дрехи са ни от сайтове, а ги публикувам в категорията по възраст... Не знам дали е редно така?!
Активен

ОЦЕНКИТЕ МИ В ПРОДАВАЛНИКА
Пощенските за сметка на купувача.
За сума над 15 лева след предварително заплащане.
С предимство са купувачите на 2 или повече неща наведнъж.
Купувам и продавам само КАЧЕСТВЕНИ неща!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Септември 21, 2010, 07:21:31 »
Раздели ТемаНагоре

Би следвало раздела да е: "Нови стоки с етикет от чуждестранни сайтове", аз направо се чудя къде да публикувам, всичките дрехи са ни от сайтове, а ги публикувам в категорията по възраст... Не знам дали е редно така?!
не е редно  Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
Sweet
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 236

сладка

Профил
« Отговор #9 -: Септември 21, 2010, 12:27:00 »
Раздели ТемаНагоре

Според мен си е добре така - много ми е удобно да следя какво ново от Ла Редут са пуснали мамчетата. Обаче би било добре към заглавията на обявите да се пише и кой размер са дрешките/обувките, че да не се налага да отваряме постоянно обявите, за да видим дали е размера, който търсим.
Активен

Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм!
Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте!
Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
tania77
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 18

Профил
« Отговор #10 -: Септември 26, 2010, 12:34:58 »
Раздели ТемаНагоре

не е редно  Smiley

Значи носени или неносени, няма значение, щом съм ги купила от чуждестранни сайтове, а не от бг сайтове или магазини, трябва да ги публикувам в раздела " Стоки от чуждестранни сайтове", така ли?  :Smiley
Активен

ОЦЕНКИТЕ МИ В ПРОДАВАЛНИКА
Пощенските за сметка на купувача.
За сума над 15 лева след предварително заплащане.
С предимство са купувачите на 2 или повече неща наведнъж.
Купувам и продавам само КАЧЕСТВЕНИ неща!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Септември 26, 2010, 12:44:23 »
Раздели ТемаНагоре

Значи носени или неносени, няма значение, щом съм ги купила от чуждестранни сайтове, а не от бг сайтове или магазини, трябва да ги публикувам в раздела " Стоки от чуждестранни сайтове", така ли?  :Smiley
да,правилно Smiley
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: