hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Септември 24, 2010, 16:25:38 » |
Нагоре
|
От всичко,което изчетох ми стана ясно,е ътябва отново намеса на модовете .Направете едни точни правила:дали да се дава на първия се записал,колко часа да е срока за размисъл,дали имаме право по своя преценка(което според мен е тъпо) да дадем стоката на когото ни харесва и т.н.Просто вие решете и точка по тая тема.Нека да има ясни правила и който не ги спазва да си понесе последствията! Работя по тези правила и скоро ще ги пуснем! В тази връзка мисля, че не трябва да се забравя правото на продавача да игнорира определен/и потребители. Не говоря за това да не се спазва реда на записване в обявата или да се дава на когото ни харесва... Аз, например, си имам 1-2 потребителки, с които не контактувам/продавам/купувам при никакви обстоятелства! За протокола-аз съм "ЗА" да се спазва реда на записване Но съм много против записите за спорта, които тук минават всякаква граница
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #31 -: Септември 24, 2010, 17:47:17 » |
Нагоре
|
Да ви кажа ,напоследък и аз забелязвам много от редовното "запис",и после мълчние 2 дена.Много гадно :
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #32 -: Септември 24, 2010, 18:05:57 » |
Нагоре
|
Да ви кажа ,напоследък и аз забелязвам много от редовното "запис",и после мълчние 2 дена.Много гадно : не само това, ми рпиташ и на ЛС какво са решили и пак мълчание, не е ли редно поне с ред да се каже-отказах се, размислих и т.н....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 12, 2010, 09:39:04 » |
Нагоре
|
Не знам дали постъпвам правилно, но в повечето случаи като си харесам нещо пиша директно на лични. Питам дали е свободно и в стигаме до сделка. Изобщо не съм наясно дали трябва да се записвам в обявите
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 12, 2010, 09:51:08 » |
Нагоре
|
По принцип трябва да се запишеш в обявата,защото аз поне спазвам реда от обявите и чак след това ЛС.Но ако няма никого на обява,можеш да закупиш стоката и на ЛС. Най-страшното не е,че стои "запис" в обявите без никой да информира допълнително,какво става с този "запис".Случи ми се след "запис" да издирвам потребителката на ЛС/нали съм коректна/,но и там ни вопъл,ни стон.Съответно си е пропуснала реда и го продавам на следващата.И от там като се почва една какафония/сетила се,де след 2 дни/,обвинения,заплахи. Хора помнете къде и какво пишете.Пуснаха ви и опция "Бележки",имате и "Наблюдавани".Никой не е длъжен да ви моли и да ви издирва.А след това и да си го отнася,че си е направил труда да свърши вашата работа.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 12, 2010, 11:05:13 » |
Нагоре
|
По принцип трябва да се запишеш в обявата,защото аз поне спазвам реда от обявите и чак след това ЛС. Е да ама идва и моментът с това дали първият записал се е надежден.... Не знам, ще разчитам ако се спъна някъде и сгреша нещо неволно модовете да ме подритнат и подсетят, че не съм права. Не че им е работа
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Finty
new user
Неактивен
Публикации: 12
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 13, 2010, 16:33:27 » |
Нагоре
|
Не ви ли хрумва, че някои потребители публикуват обявите си тук именно за да избегнат тромавите правила от продавалника. За това дали е морално - ако ви се струва неморално има много други подобни сайтове. Правилата на продавалника са в сериозна степен в ущърб за продавача, тук поне продавача има свободата да определя сам правилата. Абсолютно трябва да остане както е в момента.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 15, 2010, 10:31:10 » |
Нагоре
|
Ето и моето скромно мнение! Нека да се даде предимство на "записът" в обявата. Случвало ми се е като продавач за едно и също нещо да ми пишат и на лични, че го искат, но без запис в обявата и майчета, които са се записали в обявата и след това на лични, че искат да го купят...много е неприятна ситуацията затова и съм написъла в подписа си, че предимство имат тези, които са се записали в обявата...и според мен така трябва да е редно. Нали све се "пее" да има прозрачност -нека и тук да е така. Като купувач ми се е случвало да се запиша стриктно в обява и да ми отговорят, че преди мен някой е писал на лични и го е купил...много неприятно-аз откъде да разбера, че записалият се на лични е преди мен...Писането направо на лични ще доведе до абсолютна анархия...нали все пак може да се наложи и въпроси да се зададат по-обявата...
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
|
|