Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #45 -: Декември 13, 2010, 14:35:44 » |
Нагоре
|
Опитвам се да публикувам обява,но след натискане на бутон "публикувай",ме връща в начална позиция.Ако е от снимките,защото ги правя с нов апарат,защо тогава качвам от тезе снимки във вече публикувана обява?Или проблемът е друг?За пръв път ми се случва!!!
Имаш наистина проблем със снимките Виж тази тема: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #46 -: Декември 13, 2010, 14:38:41 » |
Нагоре
|
Благодаря ви!Сега успях да комбинирам обявата със снимки от двата апарата,но ще видя нанатък...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
ale
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #47 -: Декември 13, 2010, 22:22:33 » |
Нагоре
|
здравеите искам да попитам защо след като реша да побликувам обява ме връща пак в изходна позиция и обявата не ми се публикува намалих снимките но пак не става благодаря ви
|
|
|
Активен
|
пощенските са за сметка на купувача!
давам предимство на първия писал на лични. изчаквам само 6часа. предпочитам обикновен запис не телеграфски. корентна и точна очаквам същото!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #48 -: Декември 14, 2010, 05:41:27 » |
Нагоре
|
здравеите искам да попитам защо след като реша да побликувам обява ме връща пак в изходна позиция и обявата не ми се публикува намалих снимките но пак не става благодаря ви
Погледни тази тема. Ако не се справиш ми пиши на лични. http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=339.0
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #49 -: Декември 22, 2010, 20:49:35 » |
Нагоре
|
на мен ми прави така когато се опитам да сложа повече от 3 снимки, после като я пусна обявата ми дава да добавям но първоначално не Не знам дали бях полезна
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #50 -: Декември 24, 2010, 12:44:03 » |
Нагоре
|
Здравейте Имам следният въпрос относно обявите -нали има срок 1м след който се появява отметката за републикуване та въпросът ми е ако не я републикувам тя активна ли е и видима ли е за потребителите или трябва непременно да се републикува много благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Декември 24, 2010, 13:07:58 » |
Нагоре
|
Здравейте Имам следният въпрос относно обявите -нали има срок 1м след който се появява отметката за републикуване та въпросът ми е ако не я републикувам тя активна ли е и видима ли е за потребителите или трябва непременно да се републикува много благодаря Остава си видима ако не сте я маркирали като Продадена, но на по задни позиции.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi_vas
... ей я, на ... пак с торбите
new user
Неактивен
Публикации: 7
|
|
« Отговор #52 -: Януари 13, 2011, 13:10:01 » |
Нагоре
|
И аз моля за помощ при публикуване на обява. Нов потребител съм и срещам трудности. Изчетох инструкциите във връзка с размера на снимките и преди да кача такива в обявата си, ги намалих до 600/450 . Въпреки това ми излиза съобщение:
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/13/large/-_5.JPG'
Error code: 1
Пробвах да ги преименовам, но и така не се получава. Изискванетоза размер е спазено. Моля да ми кажете къде греша?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Януари 13, 2011, 13:12:01 » |
Нагоре
|
И аз моля за помощ при публикуване на обява. Нов потребител съм и срещам трудности. Изчетох инструкциите във връзка с размера на снимките и преди да кача такива в обявата си, ги намалих до 600/450 . Въпреки това ми излиза съобщение:
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/13/large/-_5.JPG'
Error code: 1
Пробвах да ги преименовам, но и така не се получава. Изискванетоза размер е спазено. Моля да ми кажете къде греша?
600/450 И на двете цифри трябва да имаш минимум по 600 (600х600) и ще стане.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi_vas
... ей я, на ... пак с торбите
new user
Неактивен
Публикации: 7
|
|
« Отговор #54 -: Януари 13, 2011, 13:33:50 » |
Нагоре
|
Благодаря! Програмата за намаляване на снимки не ми позволяваше да бъдат във формат 600/600 и ги промених на 800/600 или 600/800 и така се получи. Желая лек и много усмихнат ден!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
milieva
new user
Неактивен
Публикации: 96
|
|
« Отговор #57 -: Февруари 04, 2011, 23:17:17 » |
Нагоре
|
Много благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jaunty
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #58 -: Февруари 06, 2011, 12:06:40 » |
Нагоре
|
Здравейте, могат ли да се изтриват продадени обяви?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #59 -: Февруари 06, 2011, 12:09:31 » |
Нагоре
|
Здравейте, могат ли да се изтриват продадени обяви?
Да.Но като минат 30 дни от публикуването им
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|