The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #9 -: Април 25, 2010, 18:30:19 » |
Нагоре
|
Е момичета , чного сте кайни , не мислете че и на мъжете им е лесно , понякога моя се е чувствал премазан , когато за нещо се чува безпомощен , когато бях в болница с опасност за помятане , кога влязох да раждам , и заради некадърноста на лекарите на които попаднах , на косъм да затрият и мен и детето , мъж ми не знаеше на кой свят е , когато в работата не му върви , нямат работа - по-малко пари , той почва да обвинява себе си , че не изкарва достатъчно , повярвайте ми момичета , много малко мъже си го признават , но те страшно са угнетени на психическо ниво , а относно кой е мъжът и жената в къщата , в днешно време вече това са понятия които са се размили , бях 3-ти месец блеменна , когато се местихме от квъртирата в която се засемеихме (нова дума в Българския език) , но шефа му го държеше на работа до късно вечерта , прибираше се смазан , и нямаше как да му кажа хайде сега почвай тука да местиш тежките работи , та той вървеше като на сън до кревата едвам стигаше , всичко съм измъкнала сама на двора под навеса , и съм го приготвила за да може бързо да се натовари в камиона , пералнята съм я прибутвала сантиметър по сантеметър , за да я изкарам навън , хладилник всичко , от нерви и яд са ми се пълнили очите със сълзи , но веднага са били измествани от усмивка , защото знаех защо го правя , за бъдещото си семейство , всеки има трудни моменти в живота си , но когато това е спътника ти в живота , трябва ти да си застанеш на мястото и да го подкрепиш ,както той ще те подкрипе когето имаш нужда , да не вземете само да си помислите че вкъщи е някаква илилия , божеееее , карамесе максимум през ден два , но това е полезно , много по полезно отколкото да държиш в себе си каквото ти тежи , по-добре много малки скандали , отколкото някой грандиозен дето не се знае дали няма да свърши с разритване на семейството , мили момечета аз съм на мнение че в България отодавна няма място за "Дами" като под дами имам предвид , мацки които не дигат тежко , които не могат да се спръвят с някой по-мъжки работи , самата ни страна , до такава степен е извратила условията за семейство , че вече и самите семейства се отплесват от общоприетите правила , за да изкретат ! Има много неща които ме дразнят в мъж ми , като се прибере , трябва да му слагам да яде ,все едно той не може да вземе чения и черпак и да си сипе , често го бъзикам с думите , "Знам че хладилника е с пръстов отпечатък , ей сега ще дойда да го отворя" , много ме дразни и това , че не може наистина да вникне в нещата , дребните неща които ме тормозят , примерно съм стигнала до желание да се съмоубия , защото малката е плюе храната и си я размазва по лицето , но и аз си имам кусури , всеки ги има , примерно , редавен случай аз почвам да му се оплаквам че не съм излизала , не съм се виждала с приятелки , стоя затворена вкъщи , той като ми каже , е то и аз съм на същия хал , и аз му отвръщам , е да ама ти ходиш на работа , единствен отговор винаги е " Не е същото , там съм за да работя" , и е прав , за целия ден той има едни два пъти по 15 минути в които да изпуши по цигара и да си поговори с колегите , и това е , така че аз знам , че и на него не му е леко , чувствам го , никога няма да забравя , един грандиозен скандал коййто имахме , той ми мрънкяше за това , мрънкяше за онова , и на мен накрая ми избиха чивиите , и му казах едно две неща които хем са така , хем не са , погледа с който ме погледна , беше ....... е няма да го забравя , толкова безпомощен , толкова тъжен , нещастен , страдащ , и думите които ме каза също........ "....ще живееш по добре без мен , аз само ти усложнявам нещата още повече" , направо ми идеше да си забия главата в стената , повярвайте ми дами , ако такова нещо не ви се е случвало , просто не знаете какво може да бъде , ако ми се беше разкрещял щеше да ми е по добре , но това предаване , това отчаяние , много е лошо да го видиш в любимия , още повече да знаеш че ти си виновен за това , с мрънкане и т.н. , мъжете , а и жените , се опитват да успокоят себе си , тях ги тормозят собствените пропуски , и за да се поуспокоят изтъкват тези на половинката , за да не са само те грешните , не дейте толкова строго да осъждате , защото сигурна съм на никой (говоря и за себе си) няма да му е приятно да осъждат толкова строго по негов адрес ! Проблемите на семейството по мое мнение , идват главно от неизразените чувства и хубави и лоши , мълчанието в един дом е много зловредно нещо , аз много битки имах с моя , който докато се гаджосвахме почти не си говореше (под говореше имам предвид просто лаф маабет , ей така безцелно и безпричинно говорене за де що се сетиш) за ад започнем винаги да си говорим за всяко нещо , ама за всяко , с него мога вече всичко да си споделя , въпреки че за много неща няма да ме разбере , примерно трепета около новата бузка която съм взела за малката , откриването на магазин на другия край на софия , където е с примерно 50 стотинки по евтино от този срещу нас , ей такива работи , но въпреки всичко , аз си му ги казвам , а и той на мен също , не че аз го разбирам де , е опитвам се ама не винаги ми се отдава , като цяло , комуникацията е много , ама много важна , поне аз така мисля де ! Но наистина , знайте , мъжете се тормозят , задълбават, и се вглъбяват в проблемите с които се сблъскват в ежадневието си , и на тях им е по тежко това , просто женската психика е създадена да може да поема много повече отколкото мъжката , един и същи проблем , на мъжът ще му се отрази два пъти по зле! Дано не съм засегнала някого с излиянията си , ама просто си изразявам мнението , а и последно нещо , към днешна дата , жената е улеснена по много параграфи отностно домакинството и задълженията които се водят "ЖЕНСКИ" докато , диваните и ден днешен са си тежки ;D , има много повече ипдейти за нас!
|