{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой го направи?  (Прочетена 6020 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Sweet
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 236

сладка

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Септември 13, 2010, 19:43:06 »
Раздели ТемаНагоре

Какви са тези разсъблечени мацки и как снимката им се появи в моята обява??? Явно на някои модератори/администратори им е доста скучно и са решили да се пошегуват, но шегата е доста плоска и детинска!

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=36503&cat=500

И защо пък точно в моята обява сте я поставили тази снимка?

Активен

Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм!
Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте!
Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #1 -: Септември 13, 2010, 19:45:51 »
Раздели ТемаНагоре

Силно се съмнявам някой Админ или Модератор да се шегува, по-скоро провери някой вкъщи дали не си е играл(ако не е чисто рекламен трик)  :Smiley
Активен
Sweet
new user
*
Неактивен Неактивен

сладка

Профил
« Отговор #2 -: Септември 13, 2010, 19:47:22 »
Раздели ТемаНагоре

Силно се съмнявам някой Админ или Модератор да се шегува, по-скоро провери някой вкъщи дали не си е играл(ако не е чисто рекламен трик)  :Smiley

Ами, гаранция не е рекламен трик и не, не са го направили децата, които и хал хабер си нямат от прикачване на снимки + ника ми тук и паролата ми!
Активен

Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм!
Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #3 -: Септември 13, 2010, 20:14:24 »
Раздели ТемаНагоре

Какви са тези разсъблечени мацки и как снимката им се появи в моята обява??? Явно на някои модератори/администратори им е доста скучно и са решили да се пошегуват, но шегата е доста плоска и детинска!

Ще ти отговоря на въпроса. Вината не е в админ или модератор. Проблема е в съвпадение на имената на снимките с друга обява. Ето я и въпросната обява: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=37525&cat=42
Какво трябва да се направи. Преименувай си снимката която искаш да сложиш (с уникално име - примерно sweet1.jpg). С редактиране на обявата премахни текущата снимка и сложи наново твоя. Пробвай!
Активен

Sweet
new user
*
Неактивен Неактивен

сладка

Профил
« Отговор #4 -: Септември 13, 2010, 21:18:06 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за отговора. Ще изтрия обявата и ще преименувам снимките си занапред. Извинявам се за избухването, просто се почувствах гадно като видях тези надупени мацки в обявата си...
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #5 -: Септември 13, 2010, 21:25:31 »
Раздели ТемаНагоре

И за напред ще те помоля да не отпращаш такива обвинения към екипа-обидно е при положение че винаги гледаме да се отзовем на проблема .А и щом задаваш въпроса "Кой?" защо конкретизираш екипа  Sad
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #6 -: Септември 13, 2010, 21:40:51 »
Раздели ТемаНагоре

Не се ядосвай,все пак мацките са готини Wink
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #7 -: Септември 13, 2010, 21:51:48 »
Раздели ТемаНагоре

Не се ядосвай,все пак мацките са готини Wink

Така е  (cheers4)
Активен

Sweet
new user
*
Неактивен Неактивен

сладка

Профил
« Отговор #8 -: Септември 13, 2010, 21:55:30 »
Раздели ТемаНагоре

И за напред ще те помоля да не отпращаш такива обвинения към екипа-обидно е при положение че винаги гледаме да се отзовем на проблема .А и щом задаваш въпроса "Кой?" защо конкретизираш екипа  Sad

Извиних се вече като човек, няма нужда да дълбаеш! Все пак никой друг освен мод или админ не може да смени снимката ти в обявата...

Разбрах вече, че е бъг и пак се извинявам.
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #9 -: Септември 13, 2010, 22:01:05 »
Раздели ТемаНагоре

Голяма драма:)
А те даже ти отиват на заглавието Smiley
"Неприлично предложение" Smiley
Активен
Sweet
new user
*
Неактивен Неактивен

сладка

Профил
« Отговор #10 -: Септември 13, 2010, 22:21:17 »
Раздели ТемаНагоре

Голяма драма:)
А те даже ти отиват на заглавието Smiley
"Неприлично предложение" Smiley
Cheesy

Именно, защото заглавието беше свързано с 'неприлично' и снимката беше на надупени мацки, чиито интимни прелести надничаха изотзадзе  Cheesy

Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: