sunny girl
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Септември 15, 2010, 14:55:44 » |
Нагоре
|
Случайно попаднах на този сайт,регистрирах се с такъв огромен ентусиазъм,предварително изчитайки доста теми и коментари Обаче защо никой нищо не купува или просто това е при мен,заляха ме съобщения за размяна на почти всичко,което продавам,имайки в предвид,че в обявите ми пише,че "не търся размяна". Не смятам да влизам в спор с никой,моля не го правете и вие
|
|
|
Активен
|
При покупка на повече от един артикул плащам доставката и коментирам цени. Изпращам по Еконт,пратка по желание на купувачите. Много усмивки и весел шопинг на всички.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #1 -: Септември 15, 2010, 15:19:21 » |
Нагоре
|
Мила,просто тук повечето потребителки си разменяме излишните неща.Има и продажби разбира се,но в повечето случаи се търси размяна.Нещо ненужно за едина,ще е много полезно на друга.А това,че ти пишат въпреки-"не искам размяна",няма нищо лошо ,знае ли се, нещо може да ти хареса в обявата на ответната страна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #2 -: Септември 15, 2010, 17:12:57 » |
Нагоре
|
Мила,просто тук повечето потребителки си разменяме излишните неща.Има и продажби разбира се,но в повечето случаи се търси размяна.Нещо ненужно за едина,ще е много полезно на друга.А това,че ти пишат въпреки-"не искам размяна",няма нищо лошо ,знае ли се, нещо може да ти хареса в обявата на ответната страна.
Абсолютно съм съгласна Даже съм попадала (не говоря за авторката) на потрибителки,които никога не са съгласни на размяна и почти всички оценки (с изключение на 1-2) са им от продажби. Аз също винаги съм съгласна на размяна,ако ис харесав нещо разбира се
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #3 -: Септември 15, 2010, 22:11:24 » |
Нагоре
|
мен пък също ме дразни, дори и да не моя обявата, като видя в чужда обява предложение за размяна, при условие че е написано че не желаят размяна и друго, ако се осмеля да предложа размяна/до сега не съм го правила/ първо разглеждам обявите на потребителя-по тях можеш да разбереш какво дете и на каква възраст има, и горе долу какъв р-р дрехи носи защото ми е много интересно като ми предложат размяна, а като разгледам обявите, виждам примерно ританки и гащеризончета, а моите деца са на 4г, и дрешки примерно р-р С, а аз нося М-л. няма нищо лошо в размяната, но нали затова се въведе опцията дали сме съгласни или не
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #4 -: Септември 16, 2010, 05:59:29 » |
Нагоре
|
много хора ипращат ученици и средстватаим са ограничени.Ако и двете страниимат по нещо полезно за другата,размянатаа и много едачносредство за покупка,дори и с доплащане.Аз също имам доста размени
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Bonbon
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #5 -: Септември 16, 2010, 07:41:26 » |
Нагоре
|
sunny girl наистина ли никога нищо не си си харесала за размяна вообще не искам да споре с теб или да се заяждам,само ми е интересно наистина чисто любопитство,аз например не нося дрехи втора употреба,обувки и т.н. но винаги може да се намери нещо с етикет,което случайно може да те хареса,аз пак вече се чуствам неудобно наистина,всеки ми предлага размяна а аз до сега съм разменила само за едно клинче ама като нищо не ми е легнало на сърце а между другото наскоро решихме случайно да сметна сумата на моите продажби от май месец(когато се рег в такива сайтове) и цифрата се оказа 4цифрена така че,но вече ми свършиха нещата който не ми трябват,така че и аз съм като теб в затишие а аз искам да попитам(ако не му е мястото тук,не отговаряйте) тъй като никога не съм влизала в магазини secand hand и нямам познати,който са,не с ами казвали и разказвали,колко сппоред вас струват дрехите втора употреба?!?!?!? незнам защо но може само на мен така да ми се струва,че тук определените цени з адрехи втора употреба са доста високи,единпример яке зимно-45лв то пак си зависи от якето,но аз лично съм виждала подобно в магазин за 50-55лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny girl
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #6 -: Септември 16, 2010, 09:04:46 » |
Нагоре
|
на мен въпросът ми не е "разменяте ли или не",просто се чудя защо никой не купува,това е. Нямам нищо напротив да си разменяте,както всички казват-едно излишно нещо ще е полезно за друг. Всеки си преценява бюджета и възможностите.
|
|
|
Активен
|
При покупка на повече от един артикул плащам доставката и коментирам цени. Изпращам по Еконт,пратка по желание на купувачите. Много усмивки и весел шопинг на всички.
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #7 -: Септември 16, 2010, 16:46:49 » |
Нагоре
|
много хора ипращат ученици и средстватаим са ограничени.Ако и двете страниимат по нещо полезно за другата,размянатаа и много едачносредство за покупка,дори и с доплащане.Аз също имам доста размени
част от отговора
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #8 -: Септември 17, 2010, 13:07:24 » |
Нагоре
|
Случайно попаднах на този сайт,регистрирах се с такъв огромен ентусиазъм,предварително изчитайки доста теми и коментари Обаче защо никой нищо не купува или просто това е при мен,заляха ме съобщения за размяна на почти всичко,което продавам,имайки в предвид,че в обявите ми пише,че "не търся размяна". Не смятам да влизам в спор с никой,моля не го правете и вие Просто обявите маркирани с "Може и размяна" се радват на повече популярност, защото в този тип сайтове обикновено даваме танту за тунту. Т.е. продавам умалелите дрешки, а с парите купувам други, пак оттук. И е по-лесно да размените, вместо да продаваш на един, за да купиш от друг. Има и хора като теб, които нямат нужда от 'заместител' на продадената вещ и си искат паричките, в което няма нищо лошо. Не се дразни на мамите, които въпреки, че виждат че не разменяш ти пишат на лс. Може пък да размислиш.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Ani
new user
Неактивен
Публикации: 30
|
|
« Отговор #9 -: Септември 17, 2010, 17:52:38 » |
Нагоре
|
Аз съм от тези, на които им е супер досадно това непрекъснато питане на лични или в обявите за размяна. Все пак сайта не е създаден само за тези, които търсят размяна и би било добре, когато човек е маркирал, че не желае размяна, да се уважава личното пространство и мнението му.
Който търси размяна го е маркирал в обявите си, за всички останали питанията за размяна са натрапен спам и мисля, че е време администраторите да вземат мерки да се ограничи това явление. Нали точно затова беше въведено маркирането за размяна още при публикуването на обявите.
|
|
|
Активен
|
Пощенските - за купувача. Не пазя ред за запис без потвърждение на лични. Не приемам размяна, не изпращам за проба. Гарантирам за качеството на нещата в моите обяви. Държа на коректните отношения. Приемам плащания по банков път, имам сметка в ДСК.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #10 -: Септември 17, 2010, 17:56:58 » |
Нагоре
|
Аз съм от тези, на които им е супер досадно това непрекъснато питане на лични или в обявите за размяна. Все пак сайта не е създаден само за тези, които търсят размяна и би било добре, когато човек е маркирал, че не желае размяна, да се уважава личното пространство и мнението му.
Който търси размяна го е маркирал в обявите си, за всички останали питанията за размяна са натрапен спам и мисля, че е време администраторите да вземат мерки да се ограничи това явление. Нали точно затова беше въведено маркирането за размяна още при публикуването на обявите.
Абсолютно съм съгласен с теб и ще се радвам ако другите го уважават!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
сладка
|
|
« Отговор #11 -: Септември 17, 2010, 18:30:13 » |
Нагоре
|
И аз съм на мнение, че след като е маркирано с "Не желая размяна" значи не бива да се нахалства, но аз лично не бих се подразнила ако някой 'спами' обявите ми по този начин. Просто бих отговорила "Не." . Всеки коментар изпраща обявата ти на първа страница. И това е добре за теб, защото така има вероятност повече хора да я видят.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
bionic
new user
Неактивен
Публикации: 33
William third
|
|
« Отговор #12 -: Септември 17, 2010, 19:01:37 » |
Нагоре
|
Всеки коментар изпраща обявата ти на първа страница. И това е добре за теб, защото така има вероятност повече хора да я видят. Тук коментара не изпраща обявата на първа страница
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред в обявите си и не подсещам на ЛС, ако имате сериозен интерес ми пишете ЛС. Отговарям на всякакви въпроси, не ме мързи да снимам и измервам допълнително, ако се налага. Държа на добрата комуникация. Изпращам като МПП по БГ пощи или с наложен платеж по Еконт Изисквам предварително плащане за всички потребители - по Еконт С предимство са желаещите повече от 1 обява! Оценките ми от другия сайт на лични.
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
сладка
|
|
« Отговор #13 -: Септември 17, 2010, 19:11:00 » |
Нагоре
|
Всеки коментар изпраща обявата ти на първа страница. И това е добре за теб, защото така има вероятност повече хора да я видят. Тук коментара не изпраща обявата на първа страница Напротив! Изпраща обявата ти на началната страница - долу в ляво.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #14 -: Септември 17, 2010, 19:22:22 » |
Нагоре
|
Всеки коментар изпраща обявата ти на първа страница. И това е добре за теб, защото така има вероятност повече хора да я видят. Тук коментара не изпраща обявата на първа страница Напротив! Изпраща обявата ти на началната страница - долу в ляво. Най-много за минута
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|