viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Септември 16, 2010, 19:44:33 » |
Нагоре
|
viv_f ако мислих, че темата е излишна щях да я изтрия. наистина ще те помоля, ако видиш такива обяви които не са според правилата да ми пишеш. обещавам ти да им обърна подходящо внимание.
ок !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #16 -: Септември 16, 2010, 19:50:00 » |
Нагоре
|
Не виждам какво ви пречи, че някой е решил да продаде дрешка с минимален дефект за 1 лев. Стига да е описана коректно обявата - четеш, гледаш снимките, преценяш си - и като не ти хареса, подминаваш! Това е.
съгласна съм с това мнение! Но и аз доста се опарих,без да си крия душичката.Дори последната ми покупка,която не струва 2-3лв,се оказа рискова за живота на детето ми,тъй като не беше описан един малък проблем,който всъщност си е доста голям... Значи, това е съвсем друго. Изобщо не е редно да се крият дефектите на стоките, без значение дали са дрехи, играчки или друго. Просто всеки детайл трябва да бъде описан - избеляло, счупено и т.н... НО аз лично немога да продам нещо на което ципът му е скъсан(цитирам "ама скъсаното не се забелзва много...! ?/) или "Има петно,ама е на място където не се вижда" и т.н.,за мен не е нормално,знам че има по-бедни хора на които и такива дрешки ще им дойдат добре и ще са им в полза,но трябва ли да ги продаваме като не стават за нищо?! Значи, разшития шев се оправя с игла и конец, а с помощта на тест-гел почти всяко петно се изпира. Не го приемай като заяждане, но според мен не е редно да съдиш никой тук! Това дали ти би продавала или не, дрешки с дефекти си е лично твой проблем. Мен не ме засяга кой какво продава, стига да е качил реални снимки и стоката да е описана коректно. Не случайно си има няколко раздела :отлично,много добро, добро, средно,лошо! Което преведено значи(поне според моите тълкувания: 1.ново, 2.носено веднъж/дваж, 3.носено повечко,с нормални от употреба следи (заваляно, промяна на цвета, почти невидимо петънце или някаква малка разшивка, която често се получава още при първо завъртане в пералнята, дори на маркови стоки като Пума/от личен опит казвам/) 4 .Дреха с по-голям дефект 5. Парцали за пода и стъклата Това е! Дразни ви, не дразни - има си ги разделите, следователно ще ги има и продавачите в тези раздели. Съгласна съм с теб! Но ей това ,че не всеки описва стоката,както трябва,това искам да кажа и аз ,гледаш обявата,състоние отлично,а в нея е обяснено,че има малко дефекти както и да е .не пускам тема за да се караме или нещо такова.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Bonbon
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #17 -: Септември 16, 2010, 20:17:01 » |
Нагоре
|
а няма ли вариянт вместо"отлично,много добро...и т.н" да се категоризират:с етикет,ново без етикет,носено веднъж и така нататък-"до лошо"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #18 -: Септември 16, 2010, 20:43:06 » |
Нагоре
|
а няма ли вариянт вместо"отлично,много добро...и т.н" да се категоризират:с етикет,ново без етикет,носено веднъж и така нататък-"до лошо"
Мисля, че сегашната категоризация е добра.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #19 -: Септември 16, 2010, 21:01:31 » |
Нагоре
|
Аз съм 'за'! Така по-лесно ще се ориентираме.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #20 -: Септември 16, 2010, 21:55:44 » |
Нагоре
|
Аз съм 'за'! Така по-лесно ще се ориентираме. Това може да се опише и в самата обява. Не, че не мога да направя едно падащо меню, но мисля, че е излишно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #21 -: Септември 17, 2010, 06:34:44 » |
Нагоре
|
няма смисъл.Езва ли някойще опише реалното ЛОШО състояние
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Септември 17, 2010, 07:55:37 » |
Нагоре
|
няма смисъл.Езва ли някойще опише реалното ЛОШО състояние
да така е .Аз искам просто,което няма как да стане за съжеление) да се пресяват по някакъв начин обявите,но няма да стане защото никой неможе да посоче обява и да каже това е купено от 2ра употреба Можеби всеки от нас трябва да сигнализира като види обява неотговаряща на правила и описание и така малко модератора ще ги пресее ,това предлагам ,лек ден на всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Септември 17, 2010, 08:01:15 » |
Нагоре
|
Аз съм 'за'! Така по-лесно ще се ориентираме. Това може да се опише и в самата обява. Не, че не мога да направя едно падащо меню, но мисля, че е излишно. Да ей това искам да кажа и аз ,никой не описва.Гледаш обява със състояние отлично или мн.добро влизаш да я погледнеш и вътре като почнеш да четеш въпросите насочени към продавача,ти става ясно че не е за състояние отлично или мн.добро.Почти не съм виждала обява ,в която да пише-лошо или добро.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #24 -: Септември 17, 2010, 08:38:05 » |
Нагоре
|
Аз съм 'за'! Така по-лесно ще се ориентираме. Това може да се опише и в самата обява. Не, че не мога да направя едно падащо меню, но мисля, че е излишно. Да ей това искам да кажа и аз ,никой не описва.Гледаш обява със състояние отлично или мн.добро влизаш да я погледнеш и вътре като почнеш да четеш въпросите насочени към продавача,ти става ясно че не е за състояние отлично или мн.добро.Почти не съм виждала обява ,в която да пише-лошо или добро. Мисля че не е необходимо да се сменя нищо- вкрайна сметка разковничето е точно в това ДА СЕ ДАВА ПОДРОБНО ,ТОЧНО И ИСТИНСКО ОПИСАНИЕ В ОБЯВИТЕ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #25 -: Септември 17, 2010, 10:06:08 » |
Нагоре
|
Понякога едва се сдържам да напиша коментар в някоя обява от рода на:"защо просто не го подарите",въпреки че аз бих се срамувала да изпратя на някой дреха с лекета,скъсано и т.н.,че да го накарам да си поеме и пощенските : .А пък за очукани обувки ,че на всичкото отгоре даже неопрани, да не говорим . Мили мами,ще си позволя да дам един съвет-просто си подбирайте потребителите,с които общувате.Така ще избегнете много главоболия,въпреки че не винаги има гаранция Хубав ден на всички
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #27 -: Септември 17, 2010, 14:54:03 » |
Нагоре
|
[/quote] ЕЙ РАЗБЕРЕТЕ- някои хора ама наистина нямат пари-защото НЯМАНЕТО НА ПАРИ Е РАЗЛИЧНО ПРИ ВСЕКИ [/quote] Ами така де. Парите никога не стигат - на едни за хляб на други за самолет.....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #28 -: Септември 17, 2010, 19:57:00 » |
Нагоре
|
ЕЙ РАЗБЕРЕТЕ- някои хора ама наистина нямат пари-защото НЯМАНЕТО НА ПАРИ Е РАЗЛИЧНО ПРИ ВСЕКИ [/quote] Ами така де. Парите никога не стигат - на едни за хляб на други за самолет..... [/quote] А защо други трябва да злоупотребяват с това?Работата е там,че такива обувки например в повечето случаи не са на символични цени,които да съответстват на състоянието им.Може да са маркови,ама като не приличат на нищо...
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Септември 17, 2010, 20:02:04 » |
Нагоре
|
ЕЙ РАЗБЕРЕТЕ- някои хора ама наистина нямат пари-защото НЯМАНЕТО НА ПАРИ Е РАЗЛИЧНО ПРИ ВСЕКИ Ами така де. Парите никога не стигат - на едни за хляб на други за самолет..... [/quote] А защо други трябва да злоупотребяват с това?Работата е там,че такива обувки например в повечето случаи не са на символични цени,които да съответстват на състоянието им.Може да са маркови,ама като не приличат на нищо... [/quo да , за съжеление е така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|