ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #270 -: Ноември 20, 2010, 13:28:07 » |
Нагоре
|
Стига,момичета,много сте лоши!Големи хора сме все пак.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #271 -: Ноември 20, 2010, 14:47:22 » |
Нагоре
|
Мимозка, много ти благодаря НЕмам време да пиша повече, че тръгвам да ги търся в Пр-ка и много бързаааам Ей, ако съм ги изпуснала,ще ви , че не ми казахте по-рано...
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
stella77
stella77
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #272 -: Ноември 22, 2010, 19:01:14 » |
Нагоре
|
Хм, аз и други прекрасни цървулки съм срещала, а има и такива, на които пише, че са в отлично състояние и не са носени, а подметката изтъркана Абе, работата става много дебела, май само с директно включване и оглеждане по скайпа трябва да купуваме
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо. Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието. И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #274 -: Ноември 22, 2010, 19:24:43 » |
Нагоре
|
Цитат на: incadens в Ноември 20, 2010, 01:31:38 Цитат на: skoki81 в Ноември 04, 2010, 20:15:28 Цитат на: Galina Lovecheva в Ноември 04, 2010, 15:15:40 Цитат на: Криси09 в Ноември 04, 2010, 15:07:23 Цитат на: mimoza7710 в Ноември 04, 2010, 11:15:31 Момичета.....какво ще кажете за това? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Аз оставам без думи Lips Sealed http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=78658&cat=83Е как бе адидас са Cheesy И как само погнаха момичето в обявата Cheesy. Ама май така трябва да се процедира с всички, който продават боклуци,че дано пък се засрамят Embarrassed е разсмяхте ме с тази обява Е, добре, де, вие се смеете, а аз неутешимо. Как може да съм такъв карък и да изпусна Sad Huh?. Ами ето, тя ги е продала.... Ще се пръсна от яд! Еми, не са продадени мила, висят си в продавалника и можеш да ги имаш срещу нищожната сума от 20лв. Изглежда уплашихме доста момичето и вместо да си вземе покука тя реши да преде на друг стан! Но....на този или на друг, ние сме си НИЕ! Пиеш продадено,понеже не може да се изтрие обявата.Вие се смеете,ама ако имате повече свободнао време и почнете да оглеждате категорийте,ще срещнете и по фрапантни случай.Има потребители,които като купят нещо за 100 лв го носят 1-2 год.и то заприлича на парцал.Обаче те са дали 100 за него и съответно им е жал да го дадат за 10-20 и го пускат на 50 лв.Сега ще Ви кажа пресен пример от онзи ден(малко в страни от темата).Едно време бях много тясно свързана с тези магазини ТСМ.Там се продаваха едни черни ботушки,от стреч ,нови за 13 лв.Аз лично имам 6 чифта от тях,различно декорирани и ги скъсвам от носене.В сайта в момента се продават два чифта от две потребителки под различни марки.И двата чифта са носени.Едните са за 21лв,а другите за 30лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #275 -: Ноември 22, 2010, 23:37:51 » |
Нагоре
|
Цитат на: incadens в Ноември 20, 2010, 01:31:38 Цитат на: skoki81 в Ноември 04, 2010, 20:15:28 Цитат на: Galina Lovecheva в Ноември 04, 2010, 15:15:40 Цитат на: Криси09 в Ноември 04, 2010, 15:07:23 Цитат на: mimoza7710 в Ноември 04, 2010, 11:15:31 Момичета.....какво ще кажете за това? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Аз оставам без думи Lips Sealed http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=78658&cat=83Е как бе адидас са Cheesy И как само погнаха момичето в обявата Cheesy. Ама май така трябва да се процедира с всички, който продават боклуци,че дано пък се засрамят Embarrassed е разсмяхте ме с тази обява Е, добре, де, вие се смеете, а аз неутешимо. Как може да съм такъв карък и да изпусна Sad Huh?. Ами ето, тя ги е продала.... Ще се пръсна от яд! Еми, не са продадени мила, висят си в продавалника и можеш да ги имаш срещу нищожната сума от 20лв. Изглежда уплашихме доста момичето и вместо да си вземе покука тя реши да преде на друг стан! Но....на този или на друг, ние сме си НИЕ! Пиеш продадено,понеже не може да се изтрие обявата.Вие се смеете,ама ако имате повече свободнао време и почнете да оглеждате категорийте,ще срещнете и по фрапантни случай.Има потребители,които като купят нещо за 100 лв го носят 1-2 год.и то заприлича на парцал.Обаче те са дали 100 за него и съответно им е жал да го дадат за 10-20 и го пускат на 50 лв.Сега ще Ви кажа пресен пример от онзи ден(малко в страни от темата).Едно време бях много тясно свързана с тези магазини ТСМ.Там се продаваха едни черни ботушки,от стреч ,нови за 13 лв.Аз лично имам 6 чифта от тях,различно декорирани и ги скъсвам от носене.В сайта в момента се продават два чифта от две потребителки под различни марки.И двата чифта са носени.Едните са за 21лв,а другите за 30лв Даце, веднага давай един чифт от твоите, иначе
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #276 -: Ноември 23, 2010, 20:55:23 » |
Нагоре
|
Даце, веднага давай един чифт от твоите, иначе Добре,днес са на ПРОМОЦИЯ-35 лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #277 -: Ноември 23, 2010, 21:14:07 » |
Нагоре
|
Даце, веднага давай един чифт от твоите, иначе Добре,днес са на ПРОМОЦИЯ-35 лв Ти ли си пуснала на прИмоция, или дамата ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #278 -: Ноември 23, 2010, 22:01:28 » |
Нагоре
|
Ти ли си пуснала на прИмоция, или дамата Huh??
Нее мойте са на промоция Искаш ли ги?А и пощенски 5 лв(кутия,хартия и тиксо) А иначе едните вече са намалени на 14лв (калнички)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #279 -: Ноември 23, 2010, 22:39:13 » |
Нагоре
|
Ти ли си пуснала на прИмоция, или дамата Huh??
Нее мойте са на промоция Искаш ли ги?А и пощенски 5 лв(кутия,хартия и тиксо) А иначе едните вече са намалени на 14лв (калнички) хихихи и аз да се запиша за един чифт
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #280 -: Ноември 23, 2010, 22:59:07 » |
Нагоре
|
Цитат на: dacetoooooooo в Днес в 22:01:28 Цитат Ти ли си пуснала на прИмоция, или дамата Huh?? Нее мойте са на промоция Cheesy Искаш ли ги?А и пощенски 5 лв(кутия,хартия и тиксо) Tongue А иначе едните вече са намалени на 14лв (калнички) Cheesy хихихи и аз да се запиша за един чифт Ааа ще вдигна цената. Чудя се дали утре да не снимам мойте и да покажа и двете обяви.Интересно ми е какво ще кажат двете дами(и двете са с мнооого оценки).Мислите ли,че е редно да го правя?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #281 -: Ноември 24, 2010, 21:13:23 » |
Нагоре
|
Даце, казах ти, че цената не ме интересува, давай снимките, че се разболях от мъка по тях...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #282 -: Ноември 24, 2010, 22:13:59 » |
Нагоре
|
Даце, казах ти, че цената не ме интересува, давай снимките, че се разболях от мъка по тях... Обещавам утре да направя и да ти ги покажа.Само не плачи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #283 -: Ноември 24, 2010, 22:39:12 » |
Нагоре
|
Даце, казах ти, че цената не ме интересува, давай снимките, че се разболях от мъка по тях... Обещавам утре да направя и да ти ги покажа.Само не плачи Е, нЕма да рева, само, че от нетърпение и яд , че не ми ги пращаш цял ден .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #284 -: Ноември 25, 2010, 20:54:12 » |
Нагоре
|
Хора, това според вас ботуши, обувани един път ли са? http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=93983&cat=58Пишe "купувани са от сайт" ама от какъв сайт не става ясно.Продавалник някакъв най-вероятно.
|
|
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 21:58:31 от amber »
|
Активен
|
|
|
|
|
|