{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)?  (Прочетена 108386 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #270 -: Ноември 20, 2010, 13:28:07 »
Раздели ТемаНагоре

Стига,момичета,много сте лоши!Големи хора сме все пак. (sad1)
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #271 -: Ноември 20, 2010, 14:47:22 »
Раздели ТемаНагоре

Мимозка, много ти благодаря Kiss
НЕмам време да пиша повече, че тръгвам  да ги търся в Пр-ка  и много бързаааам (car2)
Ей, ако съм ги изпуснала,ще ви (rude1), че не ми казахте по-рано...
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
stella77
stella77
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #272 -: Ноември 22, 2010, 19:01:14 »
Раздели ТемаНагоре

Хм, аз и други прекрасни цървулки съм срещала,  а има и такива, на които пише, че са в отлично състояние и не са носени, а подметката изтъркана  Shocked
Абе, работата става много дебела, май само с директно включване и оглеждане по скайпа трябва да купуваме  Cheesy
Активен

Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо.
Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието.
И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм Smiley
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #273 -: Ноември 22, 2010, 19:03:58 »
Раздели ТемаНагоре

Хм, аз и други прекрасни цървулки съм срещала,  а има и такива, на които пише, че са в отлично състояние и не са носени, а подметката изтъркана  Shocked
Абе, работата става много дебела, май само с директно включване и оглеждане по скайпа трябва да купуваме  Cheesy
Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #274 -: Ноември 22, 2010, 19:24:43 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: incadens в Ноември 20, 2010, 01:31:38
Цитат на: skoki81 в Ноември 04, 2010, 20:15:28
Цитат на: Galina Lovecheva в Ноември 04, 2010, 15:15:40
Цитат на: Криси09 в Ноември 04, 2010, 15:07:23
Цитат на: mimoza7710 в Ноември 04, 2010, 11:15:31
Момичета.....какво ще кажете за това?  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Аз оставам без думи  Lips Sealed
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=78658&cat=83
Е как бе адидас са Cheesy

И как само погнаха момичето в обявата Cheesy.
Ама май така трябва да се процедира с всички, който продават боклуци,че дано пък се засрамят Embarrassed
(laugh5) (laugh6) (laugh2) (laugh3) (laugh6) е разсмяхте ме с тази обява

Е, добре, де, вие се смеете, а аз  (dew3)неутешимо.
Как може да съм такъв карък и да изпусна Sad Huh?. Ами ето, тя ги е продала.... Ще се пръсна от яд!
Еми, не са продадени мила, висят си в продавалника и можеш да ги имаш срещу нищожната сума от 20лв. Изглежда уплашихме доста момичето и вместо да си вземе покука тя реши да преде на друг стан! Но....на този или на друг, ние сме си НИЕ!
Пиеш продадено,понеже не може да се изтрие обявата.Вие се смеете,ама ако имате повече свободнао време и почнете да оглеждате категорийте,ще срещнете и по фрапантни случай.Има потребители,които като купят нещо за 100 лв го носят 1-2 год.и то заприлича на парцал.Обаче те са дали 100 за него и съответно им е жал да го дадат за 10-20 и го пускат на 50 лв.Сега ще Ви кажа пресен пример от онзи ден(малко в страни от темата).Едно време бях много тясно свързана с тези магазини ТСМ.Там се продаваха едни черни ботушки,от стреч ,нови за 13 лв.Аз лично имам 6 чифта от тях,различно декорирани и ги скъсвам от носене.В сайта в момента се продават два чифта от две потребителки под различни марки.И двата чифта са носени.Едните са за 21лв,а другите за 30лв
Активен

incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #275 -: Ноември 22, 2010, 23:37:51 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: incadens в Ноември 20, 2010, 01:31:38
Цитат на: skoki81 в Ноември 04, 2010, 20:15:28
Цитат на: Galina Lovecheva в Ноември 04, 2010, 15:15:40
Цитат на: Криси09 в Ноември 04, 2010, 15:07:23
Цитат на: mimoza7710 в Ноември 04, 2010, 11:15:31
Момичета.....какво ще кажете за това?  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Аз оставам без думи  Lips Sealed
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=78658&cat=83
Е как бе адидас са Cheesy

И как само погнаха момичето в обявата Cheesy.
Ама май така трябва да се процедира с всички, който продават боклуци,че дано пък се засрамят Embarrassed
(laugh5) (laugh6) (laugh2) (laugh3) (laugh6) е разсмяхте ме с тази обява

Е, добре, де, вие се смеете, а аз  (dew3)неутешимо.
Как може да съм такъв карък и да изпусна Sad Huh?. Ами ето, тя ги е продала.... Ще се пръсна от яд!
Еми, не са продадени мила, висят си в продавалника и можеш да ги имаш срещу нищожната сума от 20лв. Изглежда уплашихме доста момичето и вместо да си вземе покука тя реши да преде на друг стан! Но....на този или на друг, ние сме си НИЕ!
Пиеш продадено,понеже не може да се изтрие обявата.Вие се смеете,ама ако имате повече свободнао време и почнете да оглеждате категорийте,ще срещнете и по фрапантни случай.Има потребители,които като купят нещо за 100 лв го носят 1-2 год.и то заприлича на парцал.Обаче те са дали 100 за него и съответно им е жал да го дадат за 10-20 и го пускат на 50 лв.Сега ще Ви кажа пресен пример от онзи ден(малко в страни от темата).Едно време бях много тясно свързана с тези магазини ТСМ.Там се продаваха едни черни ботушки,от стреч ,нови за 13 лв.Аз лично имам 6 чифта от тях,различно декорирани и ги скъсвам от носене.В сайта в момента се продават два чифта от две потребителки под различни марки.И двата чифта са носени.Едните са за 21лв,а другите за 30лв

Даце, веднага давай един чифт от твоите, иначе (rude1)
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #276 -: Ноември 23, 2010, 20:55:23 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Добре,днес са на ПРОМОЦИЯ-35 лв  Cheesy
Активен

incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #277 -: Ноември 23, 2010, 21:14:07 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Добре,днес са на ПРОМОЦИЯ-35 лв  Cheesy

Ти ли си пуснала на прИмоция, или дамата Huh??
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #278 -: Ноември 23, 2010, 22:01:28 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Нее мойте са на промоция  Cheesy Искаш ли ги?А и пощенски 5 лв(кутия,хартия и тиксо)  Tongue
А иначе едните вече са намалени на 14лв (калнички) Cheesy
Активен

viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #279 -: Ноември 23, 2010, 22:39:13 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Нее мойте са на промоция  Cheesy Искаш ли ги?А и пощенски 5 лв(кутия,хартия и тиксо)  Tongue
хихихи и аз да се запиша за един чифт  Cheesy Wink
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #280 -: Ноември 23, 2010, 22:59:07 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: dacetoooooooo в Днес в 22:01:28
Цитат
хихихи и аз да се запиша за един чифт 
Ааа ще вдигна цената. Cheesy Чудя се дали утре да не снимам мойте и да покажа и двете обяви.Интересно ми е какво ще кажат двете дами(и двете са с мнооого оценки).Мислите ли,че е редно да го правя? Roll Eyes
Активен

incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #281 -: Ноември 24, 2010, 21:13:23 »
Раздели ТемаНагоре

Даце, казах ти, че цената не ме интересува, давай снимките, че се разболях от мъка по тях...
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #282 -: Ноември 24, 2010, 22:13:59 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Даце, казах ти, че цената не ме интересува, давай снимките, че се разболях от мъка по тях...
Обещавам утре да направя и да ти ги покажа.Само не плачи Tongue
Активен

incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #283 -: Ноември 24, 2010, 22:39:12 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Обещавам утре да направя и да ти ги покажа.Само не плачи Tongue

Е, нЕма да рева, само, че от нетърпение  и яд , че не ми ги пращаш цял ден (smoke1).
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #284 -: Ноември 25, 2010, 20:54:12 »
Раздели ТемаНагоре

Хора, това според вас ботуши, обувани един път ли са?  Shocked
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=93983&cat=58
Пишe "купувани са от сайт" ама от какъв сайт не става ясно.Продавалник някакъв най-вероятно.
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 21:58:31 от amber » Активен

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: