{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)?  (Прочетена 108353 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #300 -: Ноември 29, 2010, 20:59:34 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Полетата там не за задължителни.А специално това за доставката е формулирано съвсем ясно "приблизителна цена за доставка".
Мнооого тарикатско е да заявиш, че щом не е попълнено, значи е включена в цената и ти гарантирам че това ще ти донесе неприятности все някой ден;)
За мен цената е с включена доставка само когато това изрично е написано.Всичко останало са тарикатлъци.
Подкрепям Амбър Wink
Активен

mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #301 -: Ноември 29, 2010, 21:10:03 »
Раздели ТемаНагоре

Полетата там не за задължителни.А специално това за доставката е формулирано съвсем ясно "приблизителна цена за доставка".
Мнооого тарикатско е да заявиш, че щом не е попълнено, значи е включена в цената и ти гарантирам че това ще ти донесе неприятности все някой ден;)
За мен цената е с включена доставка само когато това изрично е написано.Всичко останало са тарикатлъци.
Амбър, само казвам как се тълкува, аз винаги питам  Tongue , така, че няма опасност да попадна в неприятна ситуация + това винаги когато пускам запис закръглям сумата на повече  Tongue
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #302 -: Ноември 29, 2010, 21:41:23 »
Раздели ТемаНагоре

Аз лично, когато искам да пусна нещо с включени пощенски го упоменавам в самата обява и така е коректно според мен.Не смятам, че при липса на попълнено поле за пощенски, те са включени в цената, според мен горната обява за пантофите е без пощенски, че то за 7 лева ще си купя нови, а не такива на ръба на скъсването, тях дори и у дома няма да ги сложа на детето си, но вярно е, че има хора в нужда, за които тази оферта е добра

Активен
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #303 -: Ноември 29, 2010, 22:55:16 »
Раздели ТемаНагоре

Не казвам, че това е боклук, напротив лосиона е много хубав и с блестящи частици, само с една подробност, не се произвежда поне от 2-3 години, следователно според мен му е изтекъл срока/или е пред изтичане/ на годност-а той е 3 години, понеже съм дистрибутор от 2008, но не съм го виждала из каталозите, подарък ми е бил отпреди това, от приятелка.Има обяви със стари продукти, които от години не са по каталозите и си ги продават потребителките, лично аз не бих рискувала с такъв продукт, само не ме нападайте,но съм виждала доста такива примери, особенно в съседния сайт, не че и тук не ги има, само трябва да се разгледат внимателно обявите

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=95157&cat=24

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=95171&cat=24

в тази обява червилото на орифлейм и сенките на ейвън също ги няма от години в каталозите
според мен е коректно да се пише срока на годност

нека потребителките не ми се сърдят, че ги изтипосвам тук,но има хора с алергии, ами ако някоя мама ги купи, това ще й донесе здр.проблеми

« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 23:14:41 от gitadam » Активен
Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #304 -: Ноември 29, 2010, 23:11:41 »
Раздели ТемаНагоре

Като заговорихте за пощенски, в последно врене (при комшиите) ми се случва да напиша колко са пощенските, но отсреща си приспадат стотинки за записа!? Пример:
Пощенски 1.84. Тя ми праща 1.40, защото дала 40ст. за да ми прати запис...
Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #305 -: Ноември 29, 2010, 23:13:20 »
Раздели ТемаНагоре

Като заговорихте за пощенски, в последно врене (при комшиите) ми се случва да напиша колко са пощенските, но отсреща си приспадат стотинки за записа!? Пример:

Shocked Shocked Shocked
Ти пък си смятай хартията и тиксото  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #306 -: Ноември 30, 2010, 09:42:19 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked Shocked Shocked
Чудо невиждано!  Shocked Shocked Shocked
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #307 -: Ноември 30, 2010, 10:24:14 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked Shocked Shocked
а ти на мен защо не ми сметна с тиксото Cheesy Cheesy Tongue
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #308 -: Ноември 30, 2010, 10:36:12 »
Раздели ТемаНагоре

Това за таксата дори и аз не го очаквах.
Мнения коренно различни,като хората,които са ги писали.
Нямам ръка-кантар,че да знам кое колко ще излезе.И като ми го върнат от пощата щот опаковаката била незнам си каква...става още по-весело.
Ако продам нещо за 5 лв и нагоре,съм съгласна да мина метър с част от пощенските.Но аз и за това  описах конкретния случай."Нещо" на 1/2 цена и подарък отгоре,че айде сега и отбив от пощенските....Хора,вземете се в ръце.Всеки отговаря за себе си,но аз си броя всяка стотинка.На който не му се е наложило до сега,ДАНО и да не му се налага.
Някои хора пращат точно до стотинка-прави са.
Други пък закръглят-така са пожелали.
Всеки според възможностите си.
Но в ЛС-тата преди покупко-продажбата, ВИНАГИ става въпрос за пощенски.Така,че по-добре никакви да не отбележа,отколкото грешно сума.
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
hiitklif
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 54

Профил WWW
« Отговор #309 -: Ноември 30, 2010, 15:01:07 »
Раздели ТемаНагоре

" Колкото съм писала, толкова искам, ако излезе повече не ги търся!  Cheesy Щом не е попълнено полето, значи цената е с пощенски!  Cool
Това е! "

Aбсолютно съгласна съм,и аз процедирам така. Smiley
Активен

Коректна съм и държа на същото от Ваша страна.
Ред пазя 6 часа.След запис-пишете на л.с. моля Ви.Не се записвайте в обявите ми само за спорта.
Изпращам и получавам като МПП и по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж.
Държа много на комуникацията.
За суми над 15 лв-предварително плащане.

Не се пазаря,не го правете и вие.  Smiley
Моля след приключена сделка-поставяйте оценки,аз винаги го правя.   Smiley
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #310 -: Ноември 30, 2010, 16:00:44 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked Сега ще ме карате да редактирам всичките си обяви, защото никъде не съм написала цената за пощенски.
Аз смятам, че ако не е споменато в обявата, че е с включена поща, значи не е. Това поленце там не го броя. Tongue
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

desitka79
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 435

моето богатство

Профил
« Отговор #311 -: Ноември 30, 2010, 21:05:15 »
Раздели ТемаНагоре

дааа и аз забелязах че се пълни с боклуци ,от няма и 2 месеца съм тук и вече си имам  дрешка с лекета
Активен

досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него
1.за проба не пращам НИКОГА
2.пари предварително не пращам на непознати потребители
3.нямам нищо против размяните
4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #312 -: Декември 01, 2010, 13:58:08 »
Раздели ТемаНагоре

Напоследък все ми взимат по 1.88 лв в пощата..или повече Roll Eyes. Гледам да отразявам в обявите,но май тук-таме съм пропуснала. Мисля,че се подразбира за пощенските,освен ако няма изрично написано,че се поемат от продавача. Cool
Активен
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #313 -: Декември 01, 2010, 23:38:55 »
Раздели ТемаНагоре

Хората пращат точно до стотинка.
1,88   значи 1,88
1,63   значи 1,63
Ако им пишеш 1лв и после искаш 1,88....война.Аз го изпитах на гърба си.Продавам блузка за 3 лв,с подарък-още една.И познай какво стана като пощенските от 1,63 станаха 1,88.Разликата е малка,но аз си ги поех.И блузка подарък...И за това вече не пиша!
Колкото съм писала, толкова искам, ако излезе повече не ги търся!  Cheesy Щом не е попълнено полето, значи цената е с пощенски!  Cool
Това е! Не излизайте с номера, че не знаете колко ще излезе пощата, достатъчно дълго време сте тук и имате достатъчно много сделки.
Между другото никога не са ми изпращали точно 1,88 за поща - винаги 2лв. Останах изумена когато купих една блузка за 6лв.+1,50лв. поща.
(поне така пишеше). Казах, че няма проблем и ще пратя запис за 7,50лв.Момичето я пусна и ми писа: Мила, пощата излезе 1,70лв.  Shocked Вярвайте, повдигна ми се. А какво щеше да стане, ако вече бях пуснала записа  Shocked Ще ви кажа - щях да пусна още един на стойност 0,20лв.  Tongue Tongue Tongue Това е нещо, което никога не бих направила - да поискам още стотинки за пощенски!  Кой както иска така да го тълкува. Полетата в обявата са там, за да са попълнени.

Е, Мимка, добре, че не са ти писали:"Пощенските излязоха 1.66лв. и още 0.83лв. за жълто пликче(общо 2.49 лв.)", защото на мен това ми се случи. А  в обявата беше посочена само цената на панталона, който купих., полето за пощенските беше празно. Питах момичето на ЛС, с пощенските ли е толкова, а тя: " Е, чак пък с пощенските! Нека не издребняваме!". И какво стана после, кой издребня, аз или тя с жълтото пликче Huh?(м/у другото ми писа, да преценя дали да го платя). Е, какво да се циганява, то е ясно, че иска да й се плати, иначе нямаше да ми пише за него Wink.
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #314 -: Декември 02, 2010, 00:02:26 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Подкрепям Амбър Wink
и аз съм на това мнение,никога незнам точно колко ще са пощенските,а ако съм решила да ги поема си пиша под обявата Smiley
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!

Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: