AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Ноември 02, 2010, 09:01:43 » |
Нагоре
|
Тази сутрин с една мама си говорихме точно по този въпрос, че и тя пуска тук обяви и е видяла темата, но не е от пишещите по форуми Та тя казва, че миналата седмица била купила на големия си син зимно яке за 38 лв от такъв магазин По принцип я познавам много добре и няма да ме излъже, но ми се видяха адски много пари. как ако едно яке там струва 38 лв ще извъртя търговия тук с него? : Сигурна съм, че има и евтини неща, но явно има и качествени скъпи. Та мисълта ми беше, ако това яке догодина умалее на детето и тя реши да го продаде тук колко пари да му иска ако е взето за 38 лв АЗ искам около 40-50 % от цената на която съм купила дрешката, ако е запазена и без забележки Значи 19 лв става И представете си якето от втората ръка за 19 лв тупнато в отделна категория и с описание "поносохме го 1 зима"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #151 -: Ноември 02, 2010, 09:09:12 » |
Нагоре
|
И аз бих писала, а ако има такъв раздел бих си качила там обявата без никакво неудобство. Дори от няколко дни се каня да изпера и пусна едно страхотно яке на H&M.
И не разбирам какво като се напише ника на въпросната жена и какво като го видят шепа хора, няколко от които хейтърки на втората употреба:) Аз лично не бих спряла да пазарувам от нея. Но виж Ларедутските боклуци в повечето случа ги пропускам.Вече писах по-напред, че имаме дрехи от втората, които носени един сезон от децата ми изглеждат мноооого по-добре от някои ларедутски дрехи след първото пране.
|
|
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 13:02:06 от amber »
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #152 -: Ноември 02, 2010, 09:32:09 » |
Нагоре
|
А как миришат точно тези дрехи от втора употреба, защото наскоро получих неща, които миришат странно и сега ме е страх да ги сложа на детето Каква е точната миризма?
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #153 -: Ноември 02, 2010, 09:38:10 » |
Нагоре
|
А как миришат точно тези дрехи от втора употреба, защото наскоро получих неща, които миришат странно и сега ме е страх да ги сложа на детето Каква е точната миризма? миризмата им е доста специфична.------------- миришат на дизенфектант,ако разбира се не са прани преди това. макар,че може и още да се усеща
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #154 -: Ноември 02, 2010, 10:01:33 » |
Нагоре
|
Да изпрах ги и още си миришат на същото ( ясно за кофата са значи.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #155 -: Ноември 02, 2010, 10:04:47 » |
Нагоре
|
Аз съм за шефа да отвори тема за продавалки които продават такива дрехи,като им се впише ника да видим тогава как ще си продават стоката ако на мен ми се случи да купя дреха от някоя мама която замалчи че е от дрип-шопа леле мале какво я чака като се има предвид колко ходене по мъките миналата година с детето от такава дреха.Явно тези дезинфектанти са доста силни щом така деистват на някой -склони към алерги хора. Ще го обсъдя с модовете и ще пуснем тема!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mell78
new user
Неактивен
Публикации: 131
|
|
« Отговор #156 -: Ноември 02, 2010, 12:08:00 » |
Нагоре
|
Не знам дали е по темата или не,но ако е кажете или го изтрийте... Аз пък не мога да си обясня как някой ще пусне да продава употребявано червило,сенки или лак за нокти...Абе изобщо козметика,която е ползвана от някой друг...За парфюм...хайде по-мога да се съглася,при полужение,че не е отливка...Ами то тези продукти са си евентуални носители на всякакви вируси и бактерии.Да ме извиняват момичетата,които ги продават,но ...това е мое мнение...Никого не ангажирам с него...
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото! Дрехи неотговарящи на описанието-ВРЪЩАМ ВЕДНАГА! Пари предварително пращам по моя преценка!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #157 -: Ноември 02, 2010, 12:31:39 » |
Нагоре
|
да, това е голяма гнус. а от спиралките какъв конюктивит може да се хване... чудя се и кой ги купува. според мен трябва да се забрани продажбата им, но пък ще се влезе в неразрешимата дискусия кое може и кое - не. Защото например слънцезащитните продукти - особено тип спрей - не влизат в досег с кожата и не пречи да се ползват от двама човека.
употребявани лигавници също не мога да разбера защо се предлагат. като да продаваш биберон...
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #158 -: Ноември 02, 2010, 12:37:21 » |
Нагоре
|
Не знам дали е по темата или не,но ако е кажете или го изтрийте... Аз пък не мога да си обясня как някой ще пусне да продава употребявано червило,сенки или лак за нокти...Абе изобщо козметика,която е ползвана от някой друг...За парфюм...хайде по-мога да се съглася,при полужение,че не е отливка...Ами то тези продукти са си евентуални носители на всякакви вируси и бактерии.Да ме извиняват момичетата,които ги продават,но ...това е мое мнение...Никого не ангажирам с него... Дайте един линк да видя и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #159 -: Ноември 02, 2010, 12:38:15 » |
Нагоре
|
Тази сутрин с една мама си говорихме точно по този въпрос, че и тя пуска тук обяви и е видяла темата, но не е от пишещите по форуми Та тя казва, че миналата седмица била купила на големия си син зимно яке за 38 лв от такъв магазин Shocked По принцип я познавам много добре и няма да ме излъже, но ми се видяха адски много пари. как ако едно яке там струва 38 лв ще извъртя търговия тук с него? :Smiley Сигурна съм, че има и евтини неща, но явно има и качествени скъпи. Та мисълта ми беше, ако това яке догодина умалее на детето и тя реши да го продаде тук колко пари да му иска ако е взето за 38 лв АЗ искам около 40-50 % от цената на която съм купила дрешката, ако е запазена и без забележки Значи 19 лв става И представете си якето от втората ръка за 19 лв тупнато в отделна категория и с описание "поносохме го 1 зима" Ами ако е от Русе/Силистра тая мама ....Нали и аз това бях писала(в друга тема )Не си струва да препродавам от там...то на мен самата ми идва скъпо (като за втора употреба магазин)камо ли да продавам...че кой ще ми даде 20лв.за това яке,като по тия магазини в София,Варна нещата са по 1,2 3 лв....тук няма такова нещо!!!А тия които се теглят са по 23 /25лв. килото...един пуловер ще ти излезе 12,15 лв.....а най тънката блузка няма да е под 4,5лв....да не говорим ,че тия дето се теглят НЕ СТРУВАТ....а тия дето струват ...са си на половин цена от маркавата стока....Блазе Ви ,че си намирате дънки (хубави)за по 8 лв.....тук са по 18лв...и нагоре...Може би няма коккуренция ,затова така се получава....Та, така стои въпроса по нашия край с тия дрешки ....по добре от редовен магазин...единствения + е че се намират големи номера ,нещо което в Бг. още го няма(незнам защо производителя спира да прави дрехи над ханш 109см.?!)А в Германия например(предполагам и в други страни )един модел го има от XXXXS до XXXXXXXXXXXL.Кофти политика на шивашкия бизнес у нас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #160 -: Ноември 02, 2010, 12:53:22 » |
Нагоре
|
Не знам дали е по темата или не,но ако е кажете или го изтрийте... Аз пък не мога да си обясня как някой ще пусне да продава употребявано червило,сенки или лак за нокти...Абе изобщо козметика,която е ползвана от някой друг...За парфюм...хайде по-мога да се съглася,при полужение,че не е отливка...Ами то тези продукти са си евентуални носители на всякакви вируси и бактерии.Да ме извиняват момичетата,които ги продават,но ...това е мое мнение...Никого не ангажирам с него... Дайте един линк да видя и аз в раздел Козметика, подреди ги от ниска цена нагоре и само гледай - лотове със сенки, гланцове и т.н. )
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #161 -: Ноември 02, 2010, 13:08:47 » |
Нагоре
|
А това пък за козметиката открай време ми е било много интересно ...не толкова за тия ,дето продават,а за тия дето ги купуват.Има толкова неща по магазините по 1,2,4 лв. (ако не може да си позволят маркови)Въпросът е да умееш да ги ползваш И със сажди мога да те гримирам,и мед на усните за гланц ....Не казвам,че няма разлика в червилата или сенките ...ами дакото ти пратят червилото ....ще се мазне още 2,3 пъти например ...и то почти свършило... Абе купи си ново,да си спокойна А иначе,за здравословно......много кофти ..особено,ако имат херпес,предава се ,заразно е и си стои скрит до подходящ момент....имаш ли го вируса,не изчезва...просто се активира по различно време.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #162 -: Ноември 02, 2010, 13:26:39 » |
Нагоре
|
А как миришат точно тези дрехи от втора употреба, защото наскоро получих неща, които миришат странно и сега ме е страх да ги сложа на детето Каква е точната миризма? Аз лично сравнявам миризмата на този препарат с белина. Не помня дали вече писах, но преди време си бях купила едно яке от секънда и след няколко пранета, обилно полято с Ленор, пак миришеше на белина.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
mell78
new user
Неактивен
Публикации: 131
|
|
« Отговор #163 -: Ноември 02, 2010, 14:25:22 » |
Нагоре
|
Не знам дали е по темата или не,но ако е кажете или го изтрийте... Аз пък не мога да си обясня как някой ще пусне да продава употребявано червило,сенки или лак за нокти...Абе изобщо козметика,която е ползвана от някой друг...За парфюм...хайде по-мога да се съглася,при полужение,че не е отливка...Ами то тези продукти са си евентуални носители на всякакви вируси и бактерии.Да ме извиняват момичетата,които ги продават,но ...това е мое мнение...Никого не ангажирам с него... Дайте един линк да видя и аз http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=32207&cat=24http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=73767&cat=24http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=73604&cat=24Има още доста такива обяви
|
|
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 14:28:27 от mell78 »
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото! Дрехи неотговарящи на описанието-ВРЪЩАМ ВЕДНАГА! Пари предварително пращам по моя преценка!
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #164 -: Ноември 02, 2010, 14:41:02 » |
Нагоре
|
като се замисля, определени марки са си секънд хенд от всякъде, фокс, обайди, овиезе в такива магазини не съм виждала и приемам, че са купувани тук от мола или носени от чужбина, но некст, нейм ит, ейч енд ем, екзит, всяка втора дрешка в секънда е такава, пък и вида на такава дрешка си личи, едно е да е носена само от твоето дете, друго е от поне 2-3 при него и това си личи по вида, но нека майките да не ме нападат, просто споделям мнение.една майка ми каза, че е получила от тук дрехи за 8 лева от друга мама, ама по думите й са били точно от там и едва ли не е била принудена да ги изхвърли на боклука
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|