{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)?  (Прочетена 108451 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #165 -: Ноември 02, 2010, 15:15:48 »
Раздели ТемаНагоре

като се замисля, определени марки са си секънд хенд от всякъде, фокс, обайди, овиезе в такива магазини не съм виждала и приемам, че са купувани тук от мола или носени от чужбина, но некст, нейм ит, ейч енд ем, екзит, всяка втора дрешка в секънда е такава, пък и вида на такава дрешка си личи, едно е да е носена само от твоето дете, друго е от поне 2-3 при него и това си личи по вида, но нека майките да не ме нападат, просто споделям мнение.една майка ми каза, че е получила от тук дрехи за 8 лева от друга мама, ама по думите й са били точно от там и едва ли не е била принудена да ги изхвърли на боклука

Съгласна съм с тебе,но има и друг вариант..Някои (от нас) лично си ги купуват от чужбина или им ги носят...Моите деца например са облечени (или били) предимно с H&M,C&A,Baby club,Mohini,Chicco,носени от майка ми или купувани от чужбина лично от мен. Аз бях бременна,когато бях в чужбина при майка ми и още тогава накупих доста бебешки дрешки от H&M.Имаше намаления,цените бяха много приемливи и аз се възползвах.А Next, Name it ,Marks & Spencer  и някои други аз намирам в ибей,но винаги гледам да ги купувам нови или във видимо отлично състояние,защото там няма как да се занимавам да връщам ако има проблем..Имам и няколко приятелки и роднини,които живеят в Щатите,Канада,Германия и те също са ми носили разни неща....Така че никога не се знае кое от къде е купувано,но и едва ли наистина някой ще признае,че еди-какво си е купувано от секънд хенд магазини.Аз нямам проблем с това.Стига дрешката и цената видимо да ме удовлетворява,не ми пречи да ги купя,пък ако ще и да е трета употреба.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 15:20:57 от doublemama » Активен

Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #166 -: Ноември 02, 2010, 15:21:48 »
Раздели ТемаНагоре

като се замисля, определени марки са си секънд хенд от всякъде, фокс, обайди, овиезе в такива магазини не съм виждала и приемам, че са купувани тук от мола или носени от чужбина, но некст, нейм ит, ейч енд ем, екзит, всяка втора дрешка в секънда е такава, пък и вида на такава дрешка си личи, едно е да е носена само от твоето дете, друго е от поне 2-3 при него и това си личи по вида, но нека майките да не ме нападат, просто споделям мнение.една майка ми каза, че е получила от тук дрехи за 8 лева от друга мама, ама по думите й са били точно от там и едва ли не е била принудена да ги изхвърли на боклука

Извинете, но аз пазарувам и онлайн такива марки, и лично от магазините в София и от чужбина. Моля да не слагате "етикети" автоматично.
На прима виста казвам два магазина, които се намират на ул. Солунска, един на ул. 6-ти септември и продават H&M, Next и т.н.  
От единия на Солунска съм купувала пролетта на H&M по 10-12 лв. блузки с дълъг ръкав и тениски за по 8.00 лв. от разпродажби.
От втория миналата есен, якенце за 50.00 лв. Панталонки на Next и  Exit  за по 25-35 лв. А в този на 6-ти септември, купувам освен дрехи и обувки. Вече има всички фирми и в БГ или пък достъп до всички онлайн.
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 15:41:50 от Shu-shi » Активен

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #167 -: Ноември 02, 2010, 15:34:53 »
Раздели ТемаНагоре

за софия не знам как стоят нещата, но в пловдив, тези марки не съм ги виждала определено по моловете, просто споделям мнение
специално в нашите магазини има само фокс, обайви, мадъркеър
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 15:36:28 от gitadam » Активен
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #168 -: Ноември 02, 2010, 15:43:51 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Понеже и моята обява е тук ,искам да поясня,че за нанасянето на гланц или червило,винаги използвам четка.Другото което искам да отбележа е,че всяко едно червило преди да го пусна за продажба съм го избърсала много добре със салфетка и по този начин съм премахнала дори допирът с четката.Не бих си позволила да изпратя на някого от "лигите "си  Cheesy

Цитат
А как миришат точно тези дрехи от втора употреба, защото наскоро получих неща, които миришат странно и сега ме е страх да ги сложа на детето Sad Каква е точната миризма?
Миризмата е много специфична и не може да се сбърка с друга.Нещо между евтин прах за пране и белина .

Цитат
Та тя казва, че миналата седмица била купила на големия си син зимно яке за 38 лв от такъв магазин  Shocked
По принцип я познавам много добре и няма да ме излъже, но ми се видяха адски много пари. как ако едно яке там струва 38 лв ще извъртя търговия тук с него? :Smiley
Сигурна съм, че има и евтини неща, но явно има и качествени скъпи.
Та мисълта ми беше, ако това яке догодина умалее на детето и тя реши да го продаде тук колко пари да му иска ако е взето за 38 лв
До нас има "Ла Фиеста" и вътре продават и нови дрехи на разни фирмички сключили договор с магазина.Та цените на тези дрехи са си доста високи ,между 10-45  лв.А и наистина има скъпи и от самата втора употреба.Миналата седмица комшийката от намалението(50%) си купи манто за 28 лв
Активен

Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #169 -: Ноември 02, 2010, 15:49:04 »
Раздели ТемаНагоре

Да добавя, че всички тези фирми се продават и в Румъния, Турция, Гърция, които са супер достъпна дестинация.
Активен

The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #170 -: Ноември 02, 2010, 17:52:57 »
Раздели ТемаНагоре

За втората употреба , аз лично навремето много обикалях хандовете ,но главно си взимах от три магазина където явно друга обработка им прилагат  и да ви кажа след едно изпиране , даже без ленор , само прах с аромат , нямаше и помен от миризмата , докато дрехи от Шик-шик примерно , е вари го пери го , два месеца си лъхти , зависи от къде са докарани дрехите , различните страни имат различни стандарти за хигиенизиране и ползват различни препарати  , а дрехи се вкарват главно от Англия , Германия , Швейцария , наистина зависи от къде е партидата
Активен

anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1786

на мама съкровишето

Профил
« Отговор #171 -: Ноември 02, 2010, 17:55:06 »
Раздели ТемаНагоре

аз също имам роднини в испания,канада,англия,германия и щатите и детето ми,както и това на сестар ми носят само марки като,дисни,Н$М текс кидс,да не кажа всичките,но почти всичко ни е от чужбина и почти нямаме български дрешки,така че като видя обява с тези марки си мисля че и други хора си пазарят от чужбина както ние Smiley
Активен

коректна и бърза съм,очаквам това и от вас
http://www.detski-filmi.eu/ppc/showcat.php?cat=500&ppuser=76318
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
**
Неактивен Неактивен

на мама съкровишето

Профил
« Отговор #172 -: Ноември 02, 2010, 18:00:21 »
Раздели ТемаНагоре

забравих да отбележа,мое мнение е това че всеки дом си има определена миризма и може би само аз го забелязвам,но и дрехите миришат така,аз лично преди да изпратя някаква дреха било то или обувки винаги ги пускам в пералнята и мисля че това е правилно,получавала съм много дрехи които меришеха не на белина а на цигари
Активен

The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #173 -: Ноември 02, 2010, 18:03:39 »
Раздели ТемаНагоре

Значи и аз пуша , но пък това е ужасно , още повече ако пък е детска дреха направо ............... веднъж си взех дрешки от съседа , малката беше на 6 месеца , е дрехите миришеха много на цигари , даже на едната както беше сгъната имаше вътре като тръснато , не знам , като ги е опаковала ли е пушела , какво ли , ама беше отврат , много неприатно ми стана
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #174 -: Ноември 02, 2010, 18:09:00 »
Раздели ТемаНагоре

Аз изобщо не разбирам в какви миризливи втори употреби сте влизали, защото на мен не ми се е случвало да купя от там дреха и да ми мирише на нещо гадно.Дори съм на мнение, че там нито ги перат, нито ги дезинфекцират, понеже в джобове на дънки и якета много често намирам разни бележки, кърпички, ръкавички, че дори и пари съм намирала- нито са прани, нито са обработвани с нещо.
Не знам ... от втора до втора употреба има разлика.Влизала съм в ужасни дупки с купища парцали, има и такива за по 5-6лв/кг има и за 28 лв/кг има и с цени на бройка.Днес взех за големият ми син жестоко, чисто ново яке с единична цена 15 лв в ден на промоция и ми излезе 6 лв.
Нито мирише, нито по нещо можеш да кажеш че е от втората.

Иначе ... съм сигурна, че едно 60-70% от дрехите които се пускат в сайта са от втората употреба.
А си има и откровенни търговки с тъмно сини звездички, предполагам всички вече сте ги забелязали;)
Активен
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
**
Неактивен Неактивен

на мама съкровишето

Профил
« Отговор #175 -: Ноември 02, 2010, 18:11:15 »
Раздели ТемаНагоре

да да точно това имам впредвид,аз също съм пушач,но дрехите които пращам са чистички и изпрани...
получих детски дрешки които така меришеха че детето ми не искаше дори да ги докосне(а по принцип се радва когато вземем пакетче с дрешки и няма търпение да ги отворим),аз винаги когато получа нещо го изпирам,но все пак .......
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #176 -: Ноември 02, 2010, 18:14:39 »
Раздели ТемаНагоре

ДА за тези тъмно сини звездички щях и аз да питам-какво ги определя
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #177 -: Ноември 02, 2010, 18:15:59 »
Раздели ТемаНагоре

Определя ги броят положителни оценки.Над 40 звездичката ти става тъмно синя.
И след това над определен брой положителни стават две тъмно сини и т.н.
Активен
The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #178 -: Ноември 02, 2010, 18:32:25 »
Раздели ТемаНагоре

Не , броя на звездичките е по брой публикации , а цвета на звездичките е за оценките , тоест можеш да имаш 5 звезди пишейки много коментари , но ако имаш една две оценки си остават бели , можеш да имаш 40 оценки , но ако нямаш коментари ще си си с една звезда
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #179 -: Ноември 02, 2010, 18:35:30 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря - сега разбрах Tongue