viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #210 -: Ноември 03, 2010, 15:48:31 » |
Нагоре
|
Трябва нещо да се измисли за тези дрехи от втората употреба,може би шефа ще измисли някакав раздел от дрехи купувани отам Smileyно едва ли това ще помогне,защото съм 100% убедена че пак ще има продавалки който няма да си признаят (в което няма нищо срамно че е пазарувано от такъв магазин) Раздела ще си остане празен.Едната мама си прие блузката обратно,но друга ме направи на 2 ст.Чак ме прокле Каза,че си измислям,а блузата лъхаше на дезинфектант от 100 км. Аз също съм получавала "миризливи" дрехи, но понякога е от тиксото. Разбрах го, защото веднъж и аз купих такова тиксо, но естествено веднага го изхвърлих в коша Mimoza и аз бях купила такова тиксо-отврат!Наистина миришеше ужасно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #211 -: Ноември 03, 2010, 18:39:35 » |
Нагоре
|
Бе и аз изпрах всичко наведнъж,преди да пусна обявите.И продължавам да пера,преди да изпратя нещо.Много ще ми е неудобно ако някой получи намирисваща дреха...Пера вечерта,стоя до към 1ч.,простирам си дрехите на сушилника и го слагам под климатика.Всичко изсъхва през нощта и на другия ден го пращам.
Евала на такива като теб! Най-много се радвам, когато отворя пакетче и от него ме лъхне страхотна миризма на току що изпрано с прах за пране. Става ми едно такова приятно... Веднъж ми пратиха столче за кола по куриер с опция за преглеждане и като го разопаковахме, мацката, която работи в офиса, се опули от радост от аромата на "Ариел", който се разнесе. Кошчето не беше в отличното състояние, в каквото беше описано, но въпреки това го взехме, защото ни направи хубаво впечатление, че са се погрижили да изперат платнената част преди пращането.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #213 -: Ноември 03, 2010, 19:15:04 » |
Нагоре
|
оуууууу ужас
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
monka84
new user
Неактивен
Публикации: 104
|
|
« Отговор #214 -: Ноември 03, 2010, 19:25:03 » |
Нагоре
|
оуууууу ужас Как може да продават такива неща
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Поставям оценки,правете го и вие!Стоки над 20лв. със наложен платеж или предварително плащане!Предпочитам плащане по банков път!Сметката ми е :BG29CECB97901061715101 CECBBGSF във ЦКб
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #215 -: Ноември 03, 2010, 19:30:09 » |
Нагоре
|
Трябва да има раздел "Отпадъци" тука,хората да си разчистват боклуците Иначе и аз пера всичко преди да го пратя-ако трябва се извинявам,че ще се забавя 1-2 дни с пращането,но по-добре така,отколкото непрано.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #216 -: Ноември 03, 2010, 19:48:18 » |
Нагоре
|
Изпреварихте ме . А що се отнася до тиксото и аз съм купила в момента такова миризливо , но облепям само отвън и не ми се вярва от него да се омирисва вътре пакета.Освен това дрешките, които изпращам са изпрани и отделно ги пръскам със спрей за дрехи.Мирише просто страхотно и много силно
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #217 -: Ноември 03, 2010, 19:53:06 » |
Нагоре
|
отделно ги пръскам със спрей за дрехи. Мила,просветли едно блонди какъв е този спрей :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #218 -: Ноември 03, 2010, 20:18:18 » |
Нагоре
|
еее стига вече де,ужас
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #219 -: Ноември 03, 2010, 20:18:38 » |
Нагоре
|
отделно ги пръскам със спрей за дрехи. Мила,просветли едно блонди какъв е този спрей : Това е ароматизатор за дрехи,пердета и други подобни,казва се Yumos.Опаковката е като тази на препарат за стъкла, за съжаление тук не се продава. Носят го търговците на прахове от Турция. Ето тук в темата успях да го открия: http://archives.zavinagi.com/archive/index.php?topic=378058 .Аз ползвам този с лавандула. Ухае невероятно
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #220 -: Ноември 03, 2010, 20:39:15 » |
Нагоре
|
За тиксото,учудих се,защото и аз облепям само отвън : .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #221 -: Ноември 03, 2010, 21:14:31 » |
Нагоре
|
За тиксото,учудих се,защото и аз облепям само отвън : . да то и аз отлепям само отвън,незнам дали умирисва дрехите,но като цяло мирише гадно - на чорапи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #222 -: Ноември 03, 2010, 21:44:49 » |
Нагоре
|
За тиксото,учудих се,защото и аз облепям само отвън : . да то и аз отлепям само отвън,незнам дали умирисва дрехите,но като цяло мирише гадно - на чорапи Боже, къде го намирате това тиксо!
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #223 -: Ноември 04, 2010, 00:23:06 » |
Нагоре
|
Трябва да има раздел "Отпадъци" тука,хората да си разчистват боклуците Иначе и аз пера всичко преди да го пратя-ако трябва се извинявам,че ще се забавя 1-2 дни с пращането,но по-добре така,отколкото непрано. Трябва да има раздел "Отпадъци" боже колко боклуци имам,ако вземем да ги напускаме всички,че те ща станат повече отколкото другите обяви. Шегувам се
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #224 -: Ноември 04, 2010, 00:25:49 » |
Нагоре
|
отделно ги пръскам със спрей за дрехи. Мила,просветли едно блонди какъв е този спрей : Това е ароматизатор за дрехи,пердета и други подобни,казва се Yumos.Опаковката е като тази на препарат за стъкла, за съжаление тук не се продава. Носят го търговците на прахове от Турция. Ето тук в темата успях да го открия: http://archives.zavinagi.com/archive/index.php?topic=378058 .Аз ползвам този с лавандула. Ухае невероятно Ми дай да си поръчаме и ние
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|