|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #286 -: Ноември 25, 2010, 21:21:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #287 -: Ноември 25, 2010, 21:59:53 » |
Нагоре
|
...че и състояние "отлично" ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #288 -: Ноември 25, 2010, 22:02:35 » |
Нагоре
|
ох, направо ужас ) ,не съм разгледала цялата тема , обаче ако ме има тука ще умраааа от срам(sad1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
svetlina
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #289 -: Ноември 26, 2010, 18:49:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпрашам на първия дал адрес на ЛС, предпочитам плащане по банкова сметка в краен случай чрез пощенски запис , държа много на комуникацията , не вземам под внимание броя на положителните оценки , защото не знам колко отрицателни са спестени...
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #291 -: Ноември 29, 2010, 13:42:58 » |
Нагоре
|
Чак пък за бройка.То и комплект да са ....пак не биват.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #292 -: Ноември 29, 2010, 16:46:27 » |
Нагоре
|
Е, стига де, не са толкова зле, 2чифта за 5лв. с пощенски.....има хора които наистина немогат да си позволят други. За тази цена са си чист подарък
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #293 -: Ноември 29, 2010, 16:53:48 » |
Нагоре
|
Е, стига де, не са толкова зле... Е, стига де, колко по-зле от това?!:) И никъде не пише че са с пощата.5 лв + още да кажем 2 лв поща. За 7 лв могат да се намерят и нови.По добре едни нови, отколкото 2 чифта на ръба на скъсването.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #294 -: Ноември 29, 2010, 17:00:22 » |
Нагоре
|
Е, стига де, не са толкова зле... Е, стига де, колко по-зле от това?!:) И никъде не пише че са с пощата.5 лв + още да кажем 2 лв поща. За 7 лв могат да се намерят и нови.По добре едни нови, отколкото 2 чифта на ръба на скъсването. Като ги изпере ще светнат , пък не е попълнила полето за пощенски от там съдя, че са с пощата
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #295 -: Ноември 29, 2010, 18:15:59 » |
Нагоре
|
пък не е попълнила полето за пощенски от там съдя, че са с пощата Аа, не е задължително. Аз също не го попълвам, защото не знам колко ще излезе.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #296 -: Ноември 29, 2010, 19:32:04 » |
Нагоре
|
пък не е попълнила полето за пощенски от там съдя, че са с пощата Аа, не е задължително. Аз също не го попълвам, защото не знам колко ще излезе. Не задължително ...но повечето го разбират точно така: ЧЕ ЩОМ НЯМА ТАМ ЦЕНА ,ЗНАЧИ ,ОБЯВЕНАТА Е С ПОЩАТА....иначе ЗА МЕН ТОВА СИ ЕПОДВЕЖДАЩО ...все пак в полето пише:приблизителна,не точна....и какво значи не знаем точно ....и да не е точна ,+-10 или 20 стотинки ще е разликата....лично аз, дори много често ,вземам 1лв. поща.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #297 -: Ноември 29, 2010, 19:36:31 » |
Нагоре
|
Хората пращат точно до стотинка. 1,88 значи 1,88 1,63 значи 1,63 Ако им пишеш 1лв и после искаш 1,88....война.Аз го изпитах на гърба си.Продавам блузка за 3 лв,с подарък-още една.И познай какво стана като пощенските от 1,63 станаха 1,88.Разликата е малка,но аз си ги поех.И блузка подарък...И за това вече не пиша!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #298 -: Ноември 29, 2010, 20:39:12 » |
Нагоре
|
Хората пращат точно до стотинка. 1,88 значи 1,88 1,63 значи 1,63 Ако им пишеш 1лв и после искаш 1,88....война.Аз го изпитах на гърба си.Продавам блузка за 3 лв,с подарък-още една.И познай какво стана като пощенските от 1,63 станаха 1,88.Разликата е малка,но аз си ги поех.И блузка подарък...И за това вече не пиша!
Колкото съм писала, толкова искам, ако излезе повече не ги търся! Щом не е попълнено полето, значи цената е с пощенски! Това е! Не излизайте с номера, че не знаете колко ще излезе пощата, достатъчно дълго време сте тук и имате достатъчно много сделки. Между другото никога не са ми изпращали точно 1,88 за поща - винаги 2лв. Останах изумена когато купих една блузка за 6лв.+1,50лв. поща. (поне така пишеше). Казах, че няма проблем и ще пратя запис за 7,50лв.Момичето я пусна и ми писа: Мила, пощата излезе 1,70лв. Вярвайте, повдигна ми се. А какво щеше да стане, ако вече бях пуснала записа Ще ви кажа - щях да пусна още един на стойност 0,20лв. Това е нещо, което никога не бих направила - да поискам още стотинки за пощенски! Кой както иска така да го тълкува. Полетата в обявата са там, за да са попълнени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #299 -: Ноември 29, 2010, 20:57:10 » |
Нагоре
|
Полетата там не за задължителни.А специално това за доставката е формулирано съвсем ясно "приблизителна цена за доставка". Мнооого тарикатско е да заявиш, че щом не е попълнено, значи е включена в цената и ти гарантирам че това ще ти донесе неприятности все някой ден;) За мен цената е с включена доставка само когато това изрично е написано.Всичко останало са тарикатлъци.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|