dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #300 -: Ноември 29, 2010, 20:59:34 » |
Нагоре
|
Полетата там не за задължителни.А специално това за доставката е формулирано съвсем ясно "приблизителна цена за доставка". Мнооого тарикатско е да заявиш, че щом не е попълнено, значи е включена в цената и ти гарантирам че това ще ти донесе неприятности все някой ден;) За мен цената е с включена доставка само когато това изрично е написано.Всичко останало са тарикатлъци.
Подкрепям Амбър
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #301 -: Ноември 29, 2010, 21:10:03 » |
Нагоре
|
Полетата там не за задължителни.А специално това за доставката е формулирано съвсем ясно "приблизителна цена за доставка". Мнооого тарикатско е да заявиш, че щом не е попълнено, значи е включена в цената и ти гарантирам че това ще ти донесе неприятности все някой ден;) За мен цената е с включена доставка само когато това изрично е написано.Всичко останало са тарикатлъци.
Амбър, само казвам как се тълкува, аз винаги питам , така, че няма опасност да попадна в неприятна ситуация + това винаги когато пускам запис закръглям сумата на повече
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #302 -: Ноември 29, 2010, 21:41:23 » |
Нагоре
|
Аз лично, когато искам да пусна нещо с включени пощенски го упоменавам в самата обява и така е коректно според мен.Не смятам, че при липса на попълнено поле за пощенски, те са включени в цената, според мен горната обява за пантофите е без пощенски, че то за 7 лева ще си купя нови, а не такива на ръба на скъсването, тях дори и у дома няма да ги сложа на детето си, но вярно е, че има хора в нужда, за които тази оферта е добра
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #303 -: Ноември 29, 2010, 22:55:16 » |
Нагоре
|
Не казвам, че това е боклук, напротив лосиона е много хубав и с блестящи частици, само с една подробност, не се произвежда поне от 2-3 години, следователно според мен му е изтекъл срока/или е пред изтичане/ на годност-а той е 3 години, понеже съм дистрибутор от 2008, но не съм го виждала из каталозите, подарък ми е бил отпреди това, от приятелка.Има обяви със стари продукти, които от години не са по каталозите и си ги продават потребителките, лично аз не бих рискувала с такъв продукт, само не ме нападайте,но съм виждала доста такива примери, особенно в съседния сайт, не че и тук не ги има, само трябва да се разгледат внимателно обявите http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=95157&cat=24http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=95171&cat=24в тази обява червилото на орифлейм и сенките на ейвън също ги няма от години в каталозите според мен е коректно да се пише срока на годност нека потребителките не ми се сърдят, че ги изтипосвам тук,но има хора с алергии, ами ако някоя мама ги купи, това ще й донесе здр.проблеми
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 23:14:41 от gitadam »
|
Активен
|
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #304 -: Ноември 29, 2010, 23:11:41 » |
Нагоре
|
Като заговорихте за пощенски, в последно врене (при комшиите) ми се случва да напиша колко са пощенските, но отсреща си приспадат стотинки за записа!? Пример: Пощенски 1.84. Тя ми праща 1.40, защото дала 40ст. за да ми прати запис...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #305 -: Ноември 29, 2010, 23:13:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #306 -: Ноември 30, 2010, 09:42:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #307 -: Ноември 30, 2010, 10:24:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #308 -: Ноември 30, 2010, 10:36:12 » |
Нагоре
|
Това за таксата дори и аз не го очаквах. Мнения коренно различни,като хората,които са ги писали. Нямам ръка-кантар,че да знам кое колко ще излезе.И като ми го върнат от пощата щот опаковаката била незнам си каква...става още по-весело. Ако продам нещо за 5 лв и нагоре,съм съгласна да мина метър с част от пощенските.Но аз и за това описах конкретния случай."Нещо" на 1/2 цена и подарък отгоре,че айде сега и отбив от пощенските....Хора,вземете се в ръце.Всеки отговаря за себе си,но аз си броя всяка стотинка.На който не му се е наложило до сега,ДАНО и да не му се налага. Някои хора пращат точно до стотинка-прави са. Други пък закръглят-така са пожелали. Всеки според възможностите си. Но в ЛС-тата преди покупко-продажбата, ВИНАГИ става въпрос за пощенски.Така,че по-добре никакви да не отбележа,отколкото грешно сума.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
hiitklif
new user
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #309 -: Ноември 30, 2010, 15:01:07 » |
Нагоре
|
" Колкото съм писала, толкова искам, ако излезе повече не ги търся! Cheesy Щом не е попълнено полето, значи цената е с пощенски! Cool Това е! " Aбсолютно съгласна съм,и аз процедирам така.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и държа на същото от Ваша страна. Ред пазя 6 часа.След запис-пишете на л.с. моля Ви.Не се записвайте в обявите ми само за спорта. Изпращам и получавам като МПП и по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж. Държа много на комуникацията. За суми над 15 лв-предварително плащане. Не се пазаря,не го правете и вие. Моля след приключена сделка-поставяйте оценки,аз винаги го правя.
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #310 -: Ноември 30, 2010, 16:00:44 » |
Нагоре
|
Сега ще ме карате да редактирам всичките си обяви, защото никъде не съм написала цената за пощенски. Аз смятам, че ако не е споменато в обявата, че е с включена поща, значи не е. Това поленце там не го броя.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #311 -: Ноември 30, 2010, 21:05:15 » |
Нагоре
|
дааа и аз забелязах че се пълни с боклуци ,от няма и 2 месеца съм тук и вече си имам дрешка с лекета
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #312 -: Декември 01, 2010, 13:58:08 » |
Нагоре
|
Напоследък все ми взимат по 1.88 лв в пощата..или повече . Гледам да отразявам в обявите,но май тук-таме съм пропуснала. Мисля,че се подразбира за пощенските,освен ако няма изрично написано,че се поемат от продавача.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #313 -: Декември 01, 2010, 23:38:55 » |
Нагоре
|
Хората пращат точно до стотинка. 1,88 значи 1,88 1,63 значи 1,63 Ако им пишеш 1лв и после искаш 1,88....война.Аз го изпитах на гърба си.Продавам блузка за 3 лв,с подарък-още една.И познай какво стана като пощенските от 1,63 станаха 1,88.Разликата е малка,но аз си ги поех.И блузка подарък...И за това вече не пиша!
Колкото съм писала, толкова искам, ако излезе повече не ги търся! Щом не е попълнено полето, значи цената е с пощенски! Това е! Не излизайте с номера, че не знаете колко ще излезе пощата, достатъчно дълго време сте тук и имате достатъчно много сделки. Между другото никога не са ми изпращали точно 1,88 за поща - винаги 2лв. Останах изумена когато купих една блузка за 6лв.+1,50лв. поща. (поне така пишеше). Казах, че няма проблем и ще пратя запис за 7,50лв.Момичето я пусна и ми писа: Мила, пощата излезе 1,70лв. Вярвайте, повдигна ми се. А какво щеше да стане, ако вече бях пуснала записа Ще ви кажа - щях да пусна още един на стойност 0,20лв. Това е нещо, което никога не бих направила - да поискам още стотинки за пощенски! Кой както иска така да го тълкува. Полетата в обявата са там, за да са попълнени. Е, Мимка, добре, че не са ти писали:"Пощенските излязоха 1.66лв. и още 0.83лв. за жълто пликче(общо 2.49 лв.)", защото на мен това ми се случи. А в обявата беше посочена само цената на панталона, който купих., полето за пощенските беше празно. Питах момичето на ЛС, с пощенските ли е толкова, а тя: " Е, чак пък с пощенските! Нека не издребняваме!". И какво стана после, кой издребня, аз или тя с жълтото пликче (м/у другото ми писа, да преценя дали да го платя). Е, какво да се циганява, то е ясно, че иска да й се плати, иначе нямаше да ми пише за него .
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #314 -: Декември 02, 2010, 00:02:26 » |
Нагоре
|
Подкрепям Амбър и аз съм на това мнение,никога незнам точно колко ще са пощенските,а ако съм решила да ги поема си пиша под обявата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
|
|