galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Декември 02, 2010, 00:09:14 » |
Нагоре
|
Според мен това някои да възприемат полето за пощенските разходи за чиста монета и да смятат, че щом не са упоменати, такива няма, идва от и-бей. Там наистина колкото пише за пощенски разходи, точно толкова си плащаш и то предварително, и после няма "излезе ми повече", "излезе ми по-малко". Колкото си писал, толкова взимаш, всеки да си преценява предварително. Иначе и аз искам за пощенски толкова, колкото съм писала в обявата - макар че хората понякога са ми пращали повече, като видят че доставката е излязла повече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #316 -: Декември 02, 2010, 00:16:46 » |
Нагоре
|
Според мен това някои да възприемат полето за пощенските разходи за чиста монета и да смятат, че щом не са упоменати, такива няма, идва от и-бей. Там наистина колкото пише за пощенски разходи, точно толкова си плащаш и то предварително, и после няма "излезе ми повече", "излезе ми по-малко". Колкото си писал, толкова взимаш, всеки да си преценява предварително. Иначе и аз искам за пощенски толкова, колкото съм писала в обявата - макар че хората понякога са ми пращали повече, като видят че доставката е излязла повече.
ама според мен,ако оставиш празно полето не означава,че е с пощенските стоката.Може да означава,че незнам колко ще излязат,всяко нещо си има различен грамаж,аз примерно никога незнам колко ще излязат,за това и най-често ги поемам аз
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #317 -: Декември 02, 2010, 00:54:05 » |
Нагоре
|
Ей тъй на, пропуснах.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #318 -: Декември 02, 2010, 20:10:19 » |
Нагоре
|
Ей тъй на, пропуснах. Аз при комшиите продадох една рокля за 15 лв писах че с пощата е 16.40 а получих 15.30 Не знам как е калкулирано но е странно не съм от хората дето се разправят за 1 лев, но е адски тъпо и дразнещо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #319 -: Декември 02, 2010, 23:36:04 » |
Нагоре
|
Аз също преди дни продадох дрешка с цена 15 .00 лв на нов потребител-без нито една оценка!!!Изисках предварителен запис,като в 3,4 супер подробни лични съобщения написах ,че сборната цена е 17 лв-15 дрехата+2 лв пощенски!!!!Ама бях много подробна,наистина!!!И какво беше очудването ми,когато онзи ден ,когато потърсих записа,той беше за 15 лв?! Писах веднага на мацката,не че съм за тези 2 лв пощенски,но не съм глупак все пак,да ме правят на балама,и отговорът знаете ли какъв беше ?!?!"Ами на мен за да ви изпратя записа,ми поискаха само някакви дребни стотинки и счетох,че не е нужно да ви ги пращам!!! ШОК!!! Първо,когато се записа момичето,ме попита директно на лични,ако тя ми изпрати парите ,кое й гарантира,че ще си получи дрехата!!!Отговорих най-подробно кое!!!оттам последва въпросче-работя ли с Еконт?Ми аз не съм тук на втора работа,имам си друга професия,тук съм за удоволствие,а не да "заработвам",но в крайна сметка я отказах -исках да й спестя 7 лв за куриерската услуга,също и за наложен платеж-предложих най -евтиния и удобен вариан-обикновен пощенски запис и .....накрая ми спестиха пощенските!!!Момичето ми се извини и предложи да ги изпрати на другия ден,отказах й,разбира се,как ли пък няма да се наредя за запис от 2 лв!!!!Оправихме се ,но всичко случило се беше интересен парадокс!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #320 -: Декември 03, 2010, 01:59:38 » |
Нагоре
|
Аз също преди дни продадох дрешка с цена 15 .00 лв на нов потребител-без нито една оценка!!!Изисках предварителен запис,като в 3,4 супер подробни лични съобщения написах ,че сборната цена е 17 лв-15 дрехата+2 лв пощенски!!!!Ама бях много подробна,наистина!!!И какво беше очудването ми,когато онзи ден ,когато потърсих записа,той беше за 15 лв?! Писах веднага на мацката,не че съм за тези 2 лв пощенски,но не съм глупак все пак,да ме правят на балама,и отговорът знаете ли какъв беше ?!?!"Ами на мен за да ви изпратя записа,ми поискаха само някакви дребни стотинки и счетох,че не е нужно да ви ги пращам!!! ШОК!!! Първо,когато се записа момичето,ме попита директно на лични,ако тя ми изпрати парите ,кое й гарантира,че ще си получи дрехата!!!Отговорих най-подробно кое!!!оттам последва въпросче-работя ли с Еконт?Ми аз не съм тук на втора работа,имам си друга професия,тук съм за удоволствие,а не да "заработвам",но в крайна сметка я отказах -исках да й спестя 7 лв за куриерската услуга,също и за наложен платеж-предложих най -евтиния и удобен вариан-обикновен пощенски запис и .....накрая ми спестиха пощенските!!!Момичето ми се извини и предложи да ги изпрати на другия ден,отказах й,разбира се,как ли пък няма да се наредя за запис от 2 лв!!!!Оправихме се ,но всичко случило се беше интересен парадокс!!!! как ли пък няма да се наредя за запис от 2 л ххиихих мила,мен ме пратиха за да изпратя 1.20лв запис,защото уж не сме се разбрали за пощенските и жената и държеше на тези 1.20лв и аз 1.20лв и пратих беше голям срам в пощата.Сега имам да връщам едни дънки и момичето ми писа да сложа 1.88лв.викам си на акъла точно толкова ще сложа естествено,че ще сложа 2лв.ама някък ми е смешно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
neldim
new user
Неактивен
Публикации: 17
|
|
« Отговор #321 -: Декември 03, 2010, 18:21:05 » |
Нагоре
|
И аз като нов потребител,се намесвам в темата за пропуснатите пощенски .В първата ми покупка,само че при комшийте също бях пропуснала пощенските,никога не бях пращала запис и си мислех че пощенските ги искат в пощата .Момичето от което пазарувах ми беше писало 1.50 за пощенски и аз бях много учудена защо в пощата ми искаха само някакви стотинки,мислех че мога да платя разходите за колета когато го получавам.После умрях от срам как да се извинявам,добре че мамата беше печена и се разбрахме.Може и някой от другите нови потребители да е заблуден като мен .Само да не е практика
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #322 -: Декември 04, 2010, 08:23:23 » |
Нагоре
|
И аз като нов потребител,се намесвам в темата за пропуснатите пощенски .В първата ми покупка,само че при комшийте също бях пропуснала пощенските,никога не бях пращала запис и си мислех че пощенските ги искат в пощата .Момичето от което пазарувах ми беше писало 1.50 за пощенски и аз бях много учудена защо в пощата ми искаха само някакви стотинки,мислех че мога да платя разходите за колета когато го получавам.После умрях от срам как да се извинявам,добре че мамата беше печена и се разбрахме.Може и някой от другите нови потребители да е заблуден като мен .Само да не е практика хахаха и аз първия път така направих,мисле си,че в пощата ще ми ги искат и пуснах точната сума за покупката ,след което умрях от притеснение,но и аз попаднах на точна мама
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #323 -: Декември 04, 2010, 09:30:44 » |
Нагоре
|
И аз като нов потребител,се намесвам в темата за пропуснатите пощенски .В първата ми покупка,само че при комшийте също бях пропуснала пощенските,никога не бях пращала запис и си мислех че пощенските ги искат в пощата .Момичето от което пазарувах ми беше писало 1.50 за пощенски и аз бях много учудена защо в пощата ми искаха само някакви стотинки,мислех че мога да платя разходите за колета когато го получавам.После умрях от срам как да се извинявам,добре че мамата беше печена и се разбрахме.Може и някой от другите нови потребители да е заблуден като мен .Само да не е практика хахаха и аз първия път така направих,мисле си,че в пощата ще ми ги искат и пуснах точната сума за покупката ,след което умрях от притеснение,но и аз попаднах на точна мама Аз пък толкова много разпитвах първата мама колко къде и как да пусна, че сигурно още ме споменава
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #324 -: Декември 04, 2010, 14:18:31 » |
Нагоре
|
И аз като нов потребител,се намесвам в темата за пропуснатите пощенски .В първата ми покупка,само че при комшийте също бях пропуснала пощенските,никога не бях пращала запис и си мислех че пощенските ги искат в пощата .Момичето от което пазарувах ми беше писало 1.50 за пощенски и аз бях много учудена защо в пощата ми искаха само някакви стотинки,мислех че мога да платя разходите за колета когато го получавам.После умрях от срам как да се извинявам,добре че мамата беше печена и се разбрахме.Може и някой от другите нови потребители да е заблуден като мен .Само да не е практика хахаха и аз първия път така направих,мисле си,че в пощата ще ми ги искат и пуснах точната сума за покупката ,след което умрях от притеснение,но и аз попаднах на точна мама Аз пък толкова много разпитвах първата мама колко къде и как да пусна, че сигурно още ме споменава сигурно,ама няма как всиччки минаваме от там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #325 -: Декември 10, 2010, 17:49:44 » |
Нагоре
|
темата е "Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)?", обаче аз забелязвам друго напоследък, освен ако не си въобразявам-има по-малко пуснати обяви...Не че водя някаква статистика и ги броя, но така ми се струва..Някой да е забелязал същото?А ако е обратното-ще се зарадвам!!!
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #326 -: Декември 10, 2010, 18:52:13 » |
Нагоре
|
темата е "Забелязвате ли, че сайтът започна да се пълни с боклуци(стока)?", обаче аз забелязвам друго напоследък, освен ако не си въобразявам-има по-малко пуснати обяви...Не че водя някаква статистика и ги броя, но така ми се струва..Някой да е забелязал същото?А ако е обратното-ще се зарадвам!!! +1
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #327 -: Декември 10, 2010, 18:53:34 » |
Нагоре
|
За първи път се срещнах със springflower при комшиите. И тя в 2-3 мейла ми обяснява за пощенските и записите. Мале още ме е срам колко бях невежа по въпроса. Добре че е много готина и търпелива и ми обясни момичето, че сега да не се излагам. springflower
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #328 -: Декември 10, 2010, 19:25:13 » |
Нагоре
|
За първи път се срещнах със springflower при комшиите. И тя в 2-3 мейла ми обяснява за пощенските и записите. Мале още ме е срам колко бях невежа по въпроса. Добре че е много готина и търпелива и ми обясни момичето, че сега да не се излагам. springflower сладур си ти
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #329 -: Декември 10, 2010, 19:29:04 » |
Нагоре
|
За първи път се срещнах със springflower при комшиите. И тя в 2-3 мейла ми обяснява за пощенските и записите. Мале още ме е срам колко бях невежа по въпроса. Добре че е много готина и търпелива и ми обясни момичето, че сега да не се излагам. springflower Така е ,аз също съм обяснявала и са ми обяснявали.Няма как
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
|