FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Септември 30, 2010, 11:02:28 » |
Нагоре
|
Според мен състояние Лошо и Средно не би трябвало да стоят като опция ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #61 -: Септември 30, 2010, 11:03:47 » |
Нагоре
|
Аз сега погледнах, че тя дори е сложила състояние "добро" за ботушите.
Мимоза...лошо, лошо, ама колко да е лошо:)Според мен не трябва да се позволяват чак такива изстъпления . 4лв+2 за доставка= 6 лв за ботуши, които и до контейнера за боклук да видя ще ме е гнус да пипна.
Амбър, много си права и в случая е нарушено първото правило, а именно употребяваната стока да бъде почистена! Ето го и анцунга който цитирах: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=3034&cat=52Като се има предвид, че продавача не описва никъде да има скъсано, на някой все пак може да му влезе в употреба. Друг е въпроса, че поставеното състояние в никакъв случай не се връзва с описанието. Допускам, че в случая става въпрос за техническа грешка. И все пак.....
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #62 -: Септември 30, 2010, 11:07:35 » |
Нагоре
|
Еее...че анцунга си е много добре даже:) Абсолютно би влязал в употреба на някой...може би ако цената не беше толкова висока;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #64 -: Септември 30, 2010, 11:46:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #65 -: Септември 30, 2010, 11:54:23 » |
Нагоре
|
Ох,става ми тьжно и потискащо Кой знае хората на какьв хал са,но пьк............незнам Без думи!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #66 -: Септември 30, 2010, 14:07:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #67 -: Септември 30, 2010, 14:16:31 » |
Нагоре
|
Само да питам нещо не по темата Купих си един огромен боклук от тук, но в последствие го върнах като за него съм дала единствено пощенските по връщането - имам ли право според вас да поставя на потребителката неутрална оценка при положение, че реално сделката не се е осъществила?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #68 -: Септември 30, 2010, 14:28:49 » |
Нагоре
|
Само да питам нещо не по темата Купих си един огромен боклук от тук, но в последствие го върнах като за него съм дала единствено пощенските по връщането - имам ли право според вас да поставя на потребителката неутрална оценка при положение, че реално сделката не се е осъществила?
Според мен сделка има след като си получила пакета. А за оценка може би сама трябва да прецениш дали да поставиш в зависимост от комуникация,държание и т.н. на потребителката.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #69 -: Септември 30, 2010, 16:55:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #70 -: Септември 30, 2010, 17:51:30 » |
Нагоре
|
Според мен състояние Лошо и Средно не би трябвало да стоят като опция ...
Да наистина не трябва да ги има,но всичко зависи от човека,дали реално ще си прецени стоката! Авана,според мен можеш да поставиш оценка,неможе все да даваме пари за пощенски и то за боклуци Цитат Много малко носени, без забележки! http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=50610&cat=57ей това ако е малко носено
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #71 -: Септември 30, 2010, 23:49:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #72 -: Октомври 01, 2010, 09:06:31 » |
Нагоре
|
хихи,направо без пари
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #73 -: Октомври 01, 2010, 09:51:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #74 -: Октомври 01, 2010, 14:10:47 » |
Нагоре
|
Вече незнам какво да кажа-то по тази логика да минем през контейнерите да посъберем това онова ,да го минем с влажен парцал и да се мъчим да изкараме някой лев- ЧЕ КРИЗА Е ВСЕ ПАК Ама наистина обяви под всякаква критика вече има-НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ : :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|