|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #301 -: Декември 12, 2010, 23:20:16 » |
Нагоре
|
Направо съм възмутена направих забележка
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #304 -: Декември 13, 2010, 08:17:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #305 -: Декември 13, 2010, 09:01:10 » |
Нагоре
|
Направо не е за вярване това да не е новогодишна шега ? Пръстите се подали от върха на обувката това само аз ли го виждам или е в действителност ?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #307 -: Декември 13, 2010, 09:07:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #308 -: Декември 13, 2010, 09:27:36 » |
Нагоре
|
лелее, направо гледам и не вярвам на "ушите си", това е за кофата, как може? Нали не е от снимката? Аз продавам едни боти на дъщеря си, така съм ги снимала , че изглежда, че подметката е сцепена и не след дълго една мама ме пита , така ли е? Ами не е, ама откъде да знам ,че на някой така ще му изглежда и разбира се обясних и поставих снимка и на подметката, за да видят хората ,че са здрави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #311 -: Декември 14, 2010, 22:22:34 » |
Нагоре
|
Направо съм изумена от цените на шапките и ръкавичките.Та тия хора срам немат ли за най обикновените от памук искат по 3лв +0.50 за пощенски та те са си толко пари нови в магазина да не говорим за тези по дебелите ,че са на космически цени .Идва Коледа пуснете намаление Аз такива обяви дори не заглеждам.Възмущавам се също.Аз скоро си купих страхотни нови ръкавички от магазина за 2.50
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #312 -: Декември 15, 2010, 02:00:21 » |
Нагоре
|
Направо съм изумена от цените на шапките и ръкавичките.Та тия хора срам немат ли за най обикновените от памук искат по 3лв +0.50 за пощенски та те са си толко пари нови в магазина да не говорим за тези по дебелите ,че са на космически цени .Идва Коледа пуснете намаление Аз такива обяви дори не заглеждам.Възмущавам се също.Аз скоро си купих страхотни нови ръкавички от магазина за 2.50 аз оня ден купух за 2лв.Розово и бяло...много мекички
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #313 -: Декември 15, 2010, 08:08:08 » |
Нагоре
|
Направо съм изумена от цените на шапките и ръкавичките.Та тия хора срам немат ли за най обикновените от памук искат по 3лв +0.50 за пощенски та те са си толко пари нови в магазина да не говорим за тези по дебелите ,че са на космически цени .Идва Коледа пуснете намаление Да, и на мен ми направи впечатление това Вчера за първи път си направих труда да разгледам около 77 страници от този раздел, понеже никъде в момента не мога да намеря шушлякови ръкавички за децата. Наистина, цените са като в магазина
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #314 -: Декември 15, 2010, 10:56:55 » |
Нагоре
|
Аз ли се лъжа, че на пазара ръкавичките са по лев и нещо? Поне толкова бяха като купувах последния път.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|