Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #360 -: Декември 18, 2010, 22:07:27 » |
Нагоре
|
Да, майка ми имаше преди 10 години такова.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #361 -: Декември 18, 2010, 22:39:40 » |
Нагоре
|
Ми то и това е от време оно, а като гледам, и другите обяви на потребителката са ...уникални ! (нищо лично )
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #362 -: Декември 18, 2010, 22:44:21 » |
Нагоре
|
Ми то и това е от време оно, а като гледам, и другите обяви на потребителката са ...уникални ! (нищо лично ) Както и да е съхранявано, няма начин 10-15 год. палто от естествена кожа с косъм да става за носене.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #363 -: Декември 18, 2010, 22:50:33 » |
Нагоре
|
Не знам, нямам такова, но по спомени верно бяха бая тежички...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #364 -: Декември 18, 2010, 23:20:15 » |
Нагоре
|
Не ми се мисли колко котета са убили, за да го направят това палто.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #365 -: Декември 19, 2010, 01:01:34 » |
Нагоре
|
Не ми се мисли колко котета са убили, за да го направят това палто. Това е кощунство!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
silvana sladurana
new user
Неактивен
Публикации: 202
|
|
« Отговор #366 -: Декември 19, 2010, 01:25:51 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=13884&cat=99 Нищо лично(да не ми се сърди дамата): НО малко история: Такова палто имах около 1991 или 1992г(доброто старо време ,когато затваряха корекомите).Та тези палта ги купувахме от там и с тях вървяха и едни упътвания как се съхраняват и т.н..Пиша по повод на това ,че и при съвсем стриктно спазване на условията за съхранение едва ли след толкова години ще става за носене-и за тази цена?? Друг е въпроса,че от около 2000год вече тези модели не са актуални.Но всеки си преценява за себе си (не съм капацитет"диктуващ модата",но си сверявам часовника от време на време). Нищо лично-изказвам мнение /Да,имах няколко палта(зайци,норки,котки,лисици и какво ли още...,НО отдавна са раздадени на приятелки/
|
|
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 13:27:03 от silvana sladurana »
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #367 -: Декември 19, 2010, 02:23:34 » |
Нагоре
|
Силвеее, не лъжи, не може да нямаш и сега някое (ще ти преджобя дрешника сл. път, ако наследникът не ме изпревари ). Друг е въросът, че с твоя гардероб едва ли им знаеш и ти бройката. А на тая дама обявите ги знам още от продавалника - имаше ръждясало ножче, някакви печки и котлони от Балканската война, стари вестници и др. антики.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
емма
new user
Неактивен
Публикации: 84
|
|
« Отговор #368 -: Декември 19, 2010, 09:18:57 » |
Нагоре
|
Добре де момичета,не ви ли прави впечатление,че се продават носени дрехи доста скъпо Дъщеря ми тръгва на градина и мислих,че от тук ще купя нещо по изгодно ,но не би!!Търся долнички,които са най -удобни за в градината и пижамка.Ами тук носени панталончета по евтини от 9-10лв не намерих.За пижамките същото полужение.Разходих се до квартално магазинче и там цените бяха следните-страхотни панталончета(трико-ватирани,тънички)цена-от 8лв до 14лв.Пижамките бяха по 11-14лв.Ами купих си от магазина..Все по рядко попадам тук на нещо качественно и на добра цена.Имам чувството ,че всеки го е ударил на печалбарство
|
|
|
Активен
|
над 15лв предварително плащане
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #369 -: Декември 19, 2010, 09:33:58 » |
Нагоре
|
Добре де момичета,не ви ли прави впечатление,че се продават носени дрехи доста скъпо Дъщеря ми тръгва на градина и мислих,че от тук ще купя нещо по изгодно ,но не би!!Търся долнички,които са най -удобни за в градината и пижамка.Ами тук носени панталончета по евтини от 9-10лв не намерих.За пижамките същото полужение.Разходих се до квартално магазинче и там цените бяха следните-страхотни панталончета(трико-ватирани,тънички)цена-от 8лв до 14лв.Пижамките бяха по 11-14лв.Ами купих си от магазина..Все по рядко попадам тук на нещо качественно и на добра цена.Имам чувството ,че всеки го е ударил на печалбарство Съгласна съм с теб,специално за долничките,но има и по-евтини тук/и при мен/.Аз търсех за големия ми син долнички-анцуг,за физическо в училище.В Бургас имаме чисто нови от 7 лв нагоре,тук си видяла какво чудо са.За ватираните дънки и джинси нямам думи.В Бургас най-евтини-по 8-10 лв,тук..познайте.Ми сложете си и пощенските и става ужас.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #370 -: Декември 19, 2010, 16:50:34 » |
Нагоре
|
Това са сайтове за начесване на крастата от пазар, а не за изгодно пазаруване.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #371 -: Декември 19, 2010, 16:57:01 » |
Нагоре
|
Това са сайтове за начесване на крастата от пазар, а не за изгодно пазаруване. Начесване на крастата?А изразява ли се в изхарчена сума???Аз мисля,че не!Така,че можеш да я начешеш и с 3 лв и с 300 лв.Обаче не е начесване,а тарикатщина да продаваш нещо за 10 лв,а то да струва 5 лв.И идиотщина да го купиш... Не дай си боже да си в безизходица и да се надяваш на изгодна покупка от тук.А този сайт е по-скоро за взаимна помощ,изразяваща се в пазаруване на стоки,на изгодна цена.Аз поне за това го използвам.Не си начесвам крастата,а се опитвам да си облека децата изгодно.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #372 -: Декември 19, 2010, 16:59:28 » |
Нагоре
|
Това са сайтове за начесване на крастата от пазар, а не за изгодно пазаруване. За това е сайта и по-точно трябва да е ,защото някой наистина ги избива на печелбарство... Това са сайтове за начесване на крастата от пазар, а не за изгодно пазаруване. Начесване на крастата?А изразява ли се в изхарчена сума???Аз мисля,че не!Така,че можеш да я начешеш и с 3 лв и с 300 лв.Обаче не е начесване,а тарикатщина да продаваш нещо за 10 лв,а то да струва 5 лв.И идиотщина да го купиш... Не дай си боже да си в безизходица и да се надяваш на изгодна покупка от тук .А този сайт е по-скоро за взаимна помощ,изразяваща се в пазаруване на стоки,на изгодна цена.Аз поне за това го използвам.Не си начесвам крастата,а се опитвам да си облека децата изгодно. Именно.За това има и опция размяна ,за да можем да си помагаме.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #373 -: Декември 19, 2010, 17:55:34 » |
Нагоре
|
Добре де, тогава какъв е смисълът да си купя панталон например, който тук струва 10 лв., нов е 15, а във втората употреба е 5? Тук всеки пазарува с презумпцията да продаде хм...ще го нарека изгодно и да купи на далавера. Защо си продавате, за Бога, смрадливите, разчанчени от носене обувки, а не ги оставите до кофите за боклук? Защо си продавате палтата от котки от 1981-ва? Или дрехите носени от вашето, на съседката и на сестрата на съседката ви деца? Или най-голямата наглост, защо продавате дрехи от вторите употреби. Баси 20 страници с обяви от най-различен калибър, или все вносни обувки, и тази и по-миналата година все не й се свършиха обувките за прохождане.....
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #374 -: Декември 19, 2010, 18:00:48 » |
Нагоре
|
Добре де, тогава какъв е смисълът да си купя панталон например, който тук струва 10 лв., нов е 15, а във втората употреба е 5? Тук всеки пазарува с презумпцията да продаде хм...ще го нарека изгодно и да купи на далавера. Защо си продавате, за Бога, смрадливите, разчанчени от носене обувки, а не ги оставите до кофите за боклук? Защо си продавате палтата от котки от 1981-ва? Или дрехите носени от вашето, на съседката и на сестрата на съседката ви деца? Или най-голямата наглост, защо продавате дрехи от вторите употреби. Баси 20 страници с обяви от най-различен калибър, или все вносни обувки, и тази и по-миналата година все не й се свършиха обувките за прохождане.....
И аз това питам,де!Какъв е смисълът? Обаче това котешко палто,даже мен ме хвана за сърцето!!!А аз не съм "мека душа"!Ужас!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|