Не искам да ме разбирате погрешно, не познавам и не защитавам продавачката, но не е редно да обвинявате така, без да знаете за колко и от къде са купени!
Аз също пазарувам от Спортдирект, но чрез посредник, на който плащам 10% върху цената. Затова ще дам пример с моя несполучлива покупка от въпросния сайт и същата пусната тук като моя обява после. Началото на лятото си харесах маратонки в Спортдирект на цена 26 паунда. Докато се начудя кои точно цветове и посредника ми пусне поръчката ги намалиха на 18 паунда!
Казах си "Супер!" и от лакомия си поръчах два чифта. Дойдоха след три седмици, но ми бяха малки и ги пуснах за продажба в Прод...ка, защото още не знаех за този сайт. След това ги пуснах тук. След два месеца, ровейки се в Спордирект, забелязах, че са ги намалили. Като честен човек ги намалявам и аз и дори обяснявам защо.
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=13088&cat=114Забележете, че на кутията няма никакви стикери за намаление и при публикуването на обявата спокойно можех да излъжа, че си струват 69 паунда, колкото си пише на кутията. На мен са ми излезнали 50лв. /18 паунда по 2.50лв. плюс 10%/.
http://www.sportsdirect.com/quick-bellsta-trainer-ladies-234159?colcode=23415994Зелените още са 12 паунда, розовите са 10, но ... изобщо няма номера!
Свършили са!
Същото се получи и с едни шапки на Найк. Купих ги за двойно по-висока цена в сравнение с пролетната, но не съжалявам. Защото исках да си ги имам и нося тогава, а не сега след 8 месеца.
Маратонките от моите обяви нямам намерение да ги намалявам, дори и да станат по 2 паунда в сайта, защото съм ги купила за 50лв. и давам точни размери на стелка, честно описание и право да се пробват на момичетата от София. А на мен тези "екстри" никой не ми ги е предлагал или връщал парите за неотговаряща номерация. Трупам си кутиите и това е!
Моделите, които не ми стават и са унисекс ги задържам за сина ми, но в случая тези са толкова дамски, че няма как!
Незная какъв е случаят с въпросната ФИЛА от примера на maminko /може и да е права/, но ... наистина ще се почуствам гадно, ако някой ме обвини несправедливо!