|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #46 -: Октомври 06, 2010, 01:22:20 » |
Нагоре
|
Ами ние : не знаем : .....но мисля, че те ги определят според това, от колко пари се нуждаят и на принципа "Ако мине, мине...."
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #47 -: Октомври 06, 2010, 01:23:29 » |
Нагоре
|
такива цени сварвам и аз Нов китайски комплект от 10лв е на Илиенци.Тук ползван,в 2 обяви става 28лв...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #48 -: Октомври 06, 2010, 08:41:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #49 -: Октомври 06, 2010, 09:00:01 » |
Нагоре
|
Според мен 6-7 лв за блузка не е много. Аз поне на сина ми под 13лв блузка не съм му намирала , или съм намира само китайски от най-кофти трикото За малкия взех една тениска лятото за 10лв пък не беше нищо особено. Може при нас магазините да са по- скъпарски, знам ли
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #50 -: Октомври 06, 2010, 09:05:30 » |
Нагоре
|
А, има блузки и по 5-6 лв. Аз на дъщеря ми купих точно преди седмица няколко такива, с дълъг ръкав, за 5.99 бройката....от Карфур. Нищо им няма, а и като са в такава възраст, че растат като гъби....а и се цапат ужасно, идеално съотношение цена качество.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
sysily
new user
Неактивен
Публикации: 132
|
|
« Отговор #51 -: Октомври 06, 2010, 09:59:47 » |
Нагоре
|
и аз се включвам в темата,защото и мен много дразни факта, че някои спекулират с тези неща,особено за ларедутски стоки,които са си китайски,получават се като подаръци и всъщност са боклуци(не искам никой да обидя,не за всичко и за всичко важи). А също така много се изненадвам, когато аз продавам нещо,пускам го на никса цена,защотот:1.подарък ми е не съм го плащала и не смятам,че трябва да изкравма пари от това, 2. стоката,която съм купила за "без пари" или от разпродажба, да я продавам на цена на половината на реалната - това също е тъпо,защото за мен си е търговийка направо(целта на форума не създаден за това), 3.продавам носени неща с мин.забележки или без такива дори(ами не мога да продам нещо,което е носено,купила съм го за 15 лв и да му искам половината цена - има амортизация и според мен цената трябва да е ниска) - какво от това като пусна с ниски цени, всички мислят,че стоките са некачествени или им има нещо - ето това не мога да го разбера. Също се изненадвам от факта,че когато се продават обувки,ботуши или боти, никой не пише за състоянието на токчетата или подметките - защото имам покупки на такива и ще дам пари за поправка и подмяна на токчета,без това да е упомента в обявата. дано всички проявяват малко повече здрав разум и не изполват този прекрасен сайт за коше за отпадъци на безумни цени...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #52 -: Октомври 06, 2010, 11:51:36 » |
Нагоре
|
А я вижте какъв интересен диалог се води мужду две мами в една обява на която попаднах случайно http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=45116&cat=114
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #53 -: Октомври 06, 2010, 12:19:26 » |
Нагоре
|
Няма го вече диалогът....
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #54 -: Октомври 06, 2010, 13:34:42 » |
Нагоре
|
Да. Мод. го поизтри. Жалко,беше доста интересно.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #55 -: Октомври 06, 2010, 16:37:21 » |
Нагоре
|
Да. Мод. го поизтри. Жалко,беше доста интересно. еее, язък, изпущихме сеиръ
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #56 -: Октомври 06, 2010, 17:38:46 » |
Нагоре
|
а якенцето беше 4евро 16лв за носено направо ме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #57 -: Октомври 06, 2010, 20:48:24 » |
Нагоре
|
а якенцето беше 4евро 16лв за носено направо ме Ами с лихвите, сега ще си го купят другите ПП аз го помня 6 Евро и за това го пуснах на 8 лв, но ще си коригирам цената щом си сигурна ПП2 да не ме набедят в подбиване на пазара само
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #58 -: Октомври 06, 2010, 21:09:31 » |
Нагоре
|
... но ще си коригирам цената щом си сигурна ПП2 да не ме набедят в подбиване на пазара само Аз бързо ще ти го купя, за да не видят;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #59 -: Октомври 06, 2010, 21:45:53 » |
Нагоре
|
... но ще си коригирам цената щом си сигурна ПП2 да не ме набедят в подбиване на пазара само Аз бързо ще ти го купя, за да не видят;) А така! Аз защо мислите си пускам тук линкове към обявите - барем нещичко продам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|