А защо да не е подвалено да се правят коментари на цените в обявите? Ясно ми е че може да станат големи скандали така, но нали за това са модераторите. Ще изтрият обявата, ако трябва. В момента се продават едни ларедутски кецове за 19 лв. Същите с код се намаляха на 3 Евро - лично съм купувала и понеже бяха големи си спомням, че ги продадох. Ако е разрешен коментара в обявите щях да пиша - нищо чудно цената да са корегира.
Ето я обявата
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58031&cat=110Без кода за намаление струваха 8 или 9 евро
Така е, ама може да не са купени с код, или поне така може да се твърди, ние не знаем със сигурност...
По същата тема и анцузите адидас момчешките и момичешките падаха под 30 лева с код, ама я виж на цена 44 как се харчат, ще се избият
В крайна сметка си е изгодно, и за 44. Пък на който не му се дават, да виси и да дебне по нощите (като мене
), и да рискува да се напълни с уголемени/ умалени дрехи, неподходящи модели с подвеждащи каталожни снимки или с изненадващо начислена доставка. Друго си е тук наготово - качени размери, реални снимки....А и по-добре нови кецове с надценка, отколкото стари, употребявани и изтъркани, на същата цена....та така...добре познатата стара дискусия
И пак в същата посока - като нямам евроланд в квартала, и за 8 лева ми вършат работа тия ботушки(примерно). Че докато се закарам да си ги купя за 6, колко бензин ще изгоря....