gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #225 -: Ноември 20, 2010, 20:29:40 » |
Нагоре
|
Да ,износени са и с дупки май Това ще ме е срам да го подаря, пак какво остава да го продам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #226 -: Ноември 20, 2010, 20:37:01 » |
Нагоре
|
Щот са Колев и Колев! А мен ще ме кастрите ли? http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=86561&cat=57Сори за саморекламата,ама ме е яд като видя безумно износени дрехи и обувки на СУПЕР невероятни цени.И моите са КК,и те са носени... Едни чисто нови пантофки са от 4 лв. нагоре...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #229 -: Ноември 20, 2010, 23:13:52 » |
Нагоре
|
Е, и аз имам КК и са носени от моето дете и в никакъв случай не изглеждат такива, като взети от магазина са в момента, изобщо няма да предположиш, че са носени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #231 -: Ноември 21, 2010, 04:46:39 » |
Нагоре
|
Много замъглени снимки, как успя така да ги размажеш? Предполагам с телефон Плачем си за нова техника за снимки и картинки. Но той и цветът им е един странен.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #232 -: Ноември 21, 2010, 08:03:33 » |
Нагоре
|
Незнам дали тук е мястото да питам,но ме интересува вие мами как реагирате когато някой ви пита за дадена обява дали правите корекция на цената и колко най-много сваляте от нея.Питам ви понеже вече няколко пъти ми задават въпрос на лични за корекция на цените ми без да съм отбелязвала че коригирам цени,аз разбира се не отказвам но свалям с по 2лв от продукта или поемам пощенски все пак нещото ако е 10лв не мога да сваля на 5лв!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #233 -: Ноември 21, 2010, 08:22:36 » |
Нагоре
|
Незнам дали тук е мястото да питам,но ме интересува вие мами как реагирате когато някой ви пита за дадена обява дали правите корекция на цената и колко най-много сваляте от нея.Питам ви понеже вече няколко пъти ми задават въпрос на лични за корекция на цените ми без да съм отбелязвала че коригирам цени,аз разбира се не отказвам но свалям с по 2лв от продукта или поемам пощенски все пак нещото ако е 10лв не мога да сваля на 5лв!
Az како съм преценила че цената е минумума който съм дала не правя а когато взимат повече неща бих поела пощата .Всеки се пробва за пазарене с цените и ако мине мине ако не или взима или опитва на друго място
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #234 -: Ноември 21, 2010, 08:26:58 » |
Нагоре
|
И аз така,свалям с по 1-2 лв или поемам пощ. И то много зависи от начина, по който ме молят. Наскоро дори подарих дрешката на една изключително мила мама, без дори да ме е молила за това. Просто ми дойде отвътре.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #235 -: Ноември 21, 2010, 08:28:34 » |
Нагоре
|
Az како съм преценила че цената е минумума който съм дала не правя а когато взимат повече неща бих поела пощата .Всеки се пробва за пазарене с цените и ако мине мине ако не или взима или опитва на друго място по принцип и аз мисля така,само че като поседи дадена обява,винаги я намалявам,в крайна сметка по добре да отиде при човек,който ще ползва стоката,а не да ми седи по гардеробите ,а и нали гледаме да ни е изгодно
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
tonikrisi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #236 -: Ноември 21, 2010, 08:46:07 » |
Нагоре
|
Az како съм преценила че цената е минумума който съм дала не правя а когато взимат повече неща бих поела пощата .Всеки се пробва за пазарене с цените и ако мине мине ако не или взима или опитва на друго място по принцип и аз мисля така,само че като поседи дадена обява,винаги я намалявам,в крайна сметка по добре да отиде при човек,който ще ползва стоката,а не да ми седи по гардеробите ,а и нали гледаме да ни е изгодно Само за тази седмица имах 3 предложения да коригирам цената и на всички отговорих че мога да сваля с по 2лв,но след това ни вест ни кост от тях,та затова си помислих че след като са ме питали може би е трябвало да сваля повече...понеже съм от горе долу 2м тука не знаех как се процедира при такова положение,затова исках съвет от вас.По принцип и аз съм свалила цените си до минимум,но когато видя че на някой му е харесало нещо страшно много бих направила отстъпка.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #237 -: Ноември 21, 2010, 08:49:39 » |
Нагоре
|
И аз съм подарявала ей така дрешка и на мен също са ми подарявали за което благодаря и наистина зависи от това как те питат
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #238 -: Ноември 21, 2010, 09:01:06 » |
Нагоре
|
Az како съм преценила че цената е минумума който съм дала не правя а когато взимат повече неща бих поела пощата .Всеки се пробва за пазарене с цените и ако мине мине ако не или взима или опитва на друго място по принцип и аз мисля така,само че като поседи дадена обява,винаги я намалявам,в крайна сметка по добре да отиде при човек,който ще ползва стоката,а не да ми седи по гардеробите ,а и нали гледаме да ни е изгодно Разгледах обявите ти,наистина имаш страхотни неща на символични цени,така че не се притеснявай за тези дето не са ти писали,явно не са решили дали искат да си купят нещата успехи занапред Само за тази седмица имах 3 предложения да коригирам цената и на всички отговорих че мога да сваля с по 2лв,но след това ни вест ни кост от тях,та затова си помислих че след като са ме питали може би е трябвало да сваля повече...понеже съм от горе долу 2м тука не знаех как се процедира при такова положение,затова исках съвет от вас.По принцип и аз съм свалила цените си до минимум,но когато видя че на някой му е харесало нещо страшно много бих направила отстъпка.
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
tonikrisi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #239 -: Ноември 21, 2010, 09:11:31 » |
Нагоре
|
Az како съм преценила че цената е минумума който съм дала не правя а когато взимат повече неща бих поела пощата .Всеки се пробва за пазарене с цените и ако мине мине ако не или взима или опитва на друго място по принцип и аз мисля така,само че като поседи дадена обява,винаги я намалявам,в крайна сметка по добре да отиде при човек,който ще ползва стоката,а не да ми седи по гардеробите ,а и нали гледаме да ни е изгодно Разгледах обявите ти,наистина имаш страхотни неща на символични цени,така че не се притеснявай за тези дето не са ти писали,явно не са решили дали искат да си купят нещата успехи занапред Само за тази седмица имах 3 предложения да коригирам цената и на всички отговорих че мога да сваля с по 2лв,но след това ни вест ни кост от тях,та затова си помислих че след като са ме питали може би е трябвало да сваля повече...понеже съм от горе долу 2м тука не знаех как се процедира при такова положение,затова исках съвет от вас.По принцип и аз съм свалила цените си до минимум,но когато видя че на някой му е харесало нещо страшно много бих направила отстъпка. Много ви благодаря момичета,вече ще знам какво да правя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|