Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Декември 15, 2010, 14:08:58 » |
Нагоре
|
Аз ли се лъжа, че на пазара ръкавичките са по лев и нещо? Поне толкова бяха като купувах последния път.
Ами да, именно за това говорим
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #316 -: Декември 15, 2010, 16:29:19 » |
Нагоре
|
Аз ли се лъжа, че на пазара ръкавичките са по лев и нещо? Поне толкова бяха като купувах последния път.
Тук не трябва да се продават за повече от 2лв.то като си платиш примерно и пощата,по добре да си купиш нови и то два чивта
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #317 -: Декември 15, 2010, 17:29:43 » |
Нагоре
|
Прадокса не само за ръкавички и шапчици има многоооооо такива .. Скоро харесах яке ,дамата ме убеждаваше че в магазините струвало 120лв а тя милата чисто ново ще ми го даде за 69лв (с пощата) оказа се че якето струва по магазините точно 65лв .Та представете си ? Да не говорим че критериите за чисто ново тук за всеки са различни.. Само изпрано ,за масовката тук е чисто ново ))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #318 -: Декември 15, 2010, 17:45:03 » |
Нагоре
|
Ами аз купих на децата преди 2 седмизи цимни ръкавици, подплатени и непромокаеми за 6,50 чифта. Пуснах ги на 4лв. Тъй че си зависи от ръкавиците. Относно състоянието,eria не е ли ново нещо, което само е изпрано. Според мен за да е ново не трябва да е носено и веднъж. Ако е пробвано само също си е нова дрехата. Нали и в магазина се пробват
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #319 -: Декември 15, 2010, 19:13:55 » |
Нагоре
|
Ами аз купих на децата преди 2 седмизи цимни ръкавици, подплатени и непромокаеми за 6,50 чифта. Пуснах ги на 4лв. Тъй че си зависи от ръкавиците. Относно състоянието,eria не е ли ново нещо, което само е изпрано. Според мен за да е ново не трябва да е носено и веднъж. Ако е пробвано само също си е нова дрехата. Нали и в магазина се пробват Мила ,нищо лично и към теб ,но всеки може да си купи дреха за повод или без да е облече 1 път да му мине повода или да разбере че не му харесва дрешката ,изпира го и казва че е НОВО ... Това не е ново ,според мен и критериите за Ново тук са различни в условията на сайта А и за уж чисто новите неща се търсят и чисто високи цени.. Извинявам се ако съм засегнала накого
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #320 -: Декември 15, 2010, 19:31:32 » |
Нагоре
|
И аз скоро писах някъде тук за цените- ботуши по 200 лв- аз за толкова ще си ги купя от магазина.Или скоро видях нови ботуши за 15 лв - и тук ги има същите ,защо да давам и 2лв за поща?Някой искат да си върнат същите пари и успяват .Най - ме дразни когато пишат че е подарък ,а се иска голяма сума. Преди няколко дни попълних и една анкета тук според която по- голям процент от тук присъстващите имат доход до 300лв и все пак се купуват скъпите неща
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #321 -: Декември 15, 2010, 19:39:57 » |
Нагоре
|
И аз скоро писах някъде тук за цените- ботуши по 200 лв- аз за толкова ще си ги купя от магазина.Или скоро видях нови ботуши за 15 лв - и тук ги има същите ,защо да давам и 2лв за поща?Някой искат да си върнат същите пари и успяват .Най - ме дразни когато пишат че е подарък ,а се иска голяма сума. Преди няколко дни попълних и една анкета тук според която по- голям процент от тук присъстващите имат доход до 300лв и все пак се купуват скъпите неща Аз също бих купила скъпа дрешка ,единствено и само ако си заслужава .А тук се оказва че колкото е скъпа дрешката те и надуват цената ,след като са я поносили и нарадвали. Е съжалявам ние не сме от Карлуково да не разбираме за какво става дума )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #322 -: Декември 15, 2010, 20:59:14 » |
Нагоре
|
Точно поради тази причина има много непокътнато обяви!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krissie
веган - суровояд
new user
Неактивен
Публикации: 52
там преди сто лета...
|
|
« Отговор #323 -: Декември 16, 2010, 19:05:00 » |
Нагоре
|
Найстина не е коректно да си пробутваме една на друга старите дрешки на нови цени ... Аз предпочитам да си купя нещо от тук за дечицата , за да бъда в помощ на друго семейство пред това да закупя ново . Ръкавички имаме специално от росинъол на доста висока цена така, че не са всички по 2 - 3 лева , но сте прави че не всяка стока си заслужава цената ... Надявам се и си пожелавам а и на вас да не попадаме на на некоректни продавачи . Имам познати който мислят, че е нормално да печелят от каквото може и го оправдават с отцеляването и прехраната си ... но за мен не е правилно да се надлъгваме , по скоро ако се научим като хора да си помагаме един на друг - само тогава щесе чувстваме и душевно и тялом комфортно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #324 -: Декември 17, 2010, 14:55:24 » |
Нагоре
|
Тук не трябва да се продават за повече от 2лв.то като си платиш примерно и пощата,по добре да си купиш нови и то два чивта МИЛИЧКА,ЗНАЕШ ЧЕ ТУК ЦИФРОМАНКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКЬДЕ ДРУГАДЕ,ГЛЕДАТ ДА ДОКАЧАТ НЯКОЯ СТОТИНКА ОТ НАС-ГЛУПАРЕТИНИТЕ,АКО МОГАТ ДЕ ПРИЗНАВАМ,СРЕЩАМ И ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЯКОЛКО МАЦКИ-ЕДНА ОТ ТЯХ Е БАРЕТА 20102010,ДРУГА-КЛЕОПАТРА,НО БЛАГОРОДНО ИМ ЗАВИЖДАМ ЗА СТИЛА-ИМАТ КЛАСА ЖЕНИТЕ,А И СИ ЛИЧИ КОГА Е СКЬПА СТОКА ОТ ЕВТИНИЯ ТУРСКИ ПАЗАР И КОГА Е НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ОТ БЕЛИЯ СВЯТ С РАЗЛИЧНИЯ СТАНДАРТ ЕВАЛА ИМ!НЯКОИ НЕЩА СИ ИМАТ ИСТИНСКА СТОЙНОСТ,А НЕ КАТО...КУПИХ СИ ЕДНО ЯКЕ ОТ АУКРОТО-ДЖЬСТ КАВАЛИ ЗА 190 ЛВ...МЬЖО МУ РАЗБИХ СЬРЦЕТО ДОКАТО МИ ГО ПОДАРИ,И СЕ ОКАЗА ЕВТИНА ИМИТАЦИЯ,МА ПА СКЬПАРСКА НАААЙ-ЯКОТО НА ЯКЕТО МИ Е...КАСОВАТА МУ БЕЛЕЖКА ЗАТВА СЕГА СИ ДРЕМЕ В ГАРДЕРОБА КАТО В СЕЙФ И НЕ ВИЖДА БЯЛ СВЯТ...ЩОТ НЕ СТРУВА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #325 -: Декември 17, 2010, 15:09:15 » |
Нагоре
|
Тук не трябва да се продават за повече от 2лв.то като си платиш примерно и пощата,по добре да си купиш нови и то два чивта МИЛИЧКА,ЗНАЕШ ЧЕ ТУК ЦИФРОМАНКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКЬДЕ ДРУГАДЕ,ГЛЕДАТ ДА ДОКАЧАТ НЯКОЯ СТОТИНКА ОТ НАС-ГЛУПАРЕТИНИТЕ,АКО МОГАТ ДЕ ПРИЗНАВАМ,СРЕЩАМ И ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЯКОЛКО МАЦКИ-ЕДНА ОТ ТЯХ Е БАРЕТА 20102010,ДРУГА-КЛЕОПАТРА,НО БЛАГОРОДНО ИМ ЗАВИЖДАМ ЗА СТИЛА-ИМАТ КЛАСА ЖЕНИТЕ,А И СИ ЛИЧИ КОГА Е СКЬПА СТОКА ОТ ЕВТИНИЯ ТУРСКИ ПАЗАР И КОГА Е НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ОТ БЕЛИЯ СВЯТ С РАЗЛИЧНИЯ СТАНДАРТ ЕВАЛА ИМ!НЯКОИ НЕЩА СИ ИМАТ ИСТИНСКА СТОЙНОСТ,А НЕ КАТО...КУПИХ СИ ЕДНО ЯКЕ ОТ АУКРОТО-ДЖЬСТ КАВАЛИ ЗА 190 ЛВ...МЬЖО МУ РАЗБИХ СЬРЦЕТО ДОКАТО МИ ГО ПОДАРИ,И СЕ ОКАЗА ЕВТИНА ИМИТАЦИЯ,МА ПА СКЬПАРСКА НАААЙ-ЯКОТО НА ЯКЕТО МИ Е...КАСОВАТА МУ БЕЛЕЖКА ЗАТВА СЕГА СИ ДРЕМЕ В ГАРДЕРОБА КАТО В СЕЙФ И НЕ ВИЖДА БЯЛ СВЯТ...ЩОТ НЕ СТРУВА Хихииххии права си
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #326 -: Декември 18, 2010, 07:33:09 » |
Нагоре
|
Тук не трябва да се продават за повече от 2лв.то като си платиш примерно и пощата,по добре да си купиш нови и то два чивта МИЛИЧКА,ЗНАЕШ ЧЕ ТУК ЦИФРОМАНКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКЬДЕ ДРУГАДЕ,ГЛЕДАТ ДА ДОКАЧАТ НЯКОЯ СТОТИНКА ОТ НАС-ГЛУПАРЕТИНИТЕ,АКО МОГАТ ДЕ ПРИЗНАВАМ,СРЕЩАМ И ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЯКОЛКО МАЦКИ-ЕДНА ОТ ТЯХ Е БАРЕТА 20102010,ДРУГА-КЛЕОПАТРА,НО БЛАГОРОДНО ИМ ЗАВИЖДАМ ЗА СТИЛА-ИМАТ КЛАСА ЖЕНИТЕ,А И СИ ЛИЧИ КОГА Е СКЬПА СТОКА ОТ ЕВТИНИЯ ТУРСКИ ПАЗАР И КОГА Е НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ОТ БЕЛИЯ СВЯТ С РАЗЛИЧНИЯ СТАНДАРТ ЕВАЛА ИМ!НЯКОИ НЕЩА СИ ИМАТ ИСТИНСКА СТОЙНОСТ,А НЕ КАТО...КУПИХ СИ ЕДНО ЯКЕ ОТ АУКРОТО-ДЖЬСТ КАВАЛИ ЗА 190 ЛВ...МЬЖО МУ РАЗБИХ СЬРЦЕТО ДОКАТО МИ ГО ПОДАРИ,И СЕ ОКАЗА ЕВТИНА ИМИТАЦИЯ,МА ПА СКЬПАРСКА НАААЙ-ЯКОТО НА ЯКЕТО МИ Е...КАСОВАТА МУ БЕЛЕЖКА ЗАТВА СЕГА СИ ДРЕМЕ В ГАРДЕРОБА КАТО В СЕЙФ И НЕ ВИЖДА БЯЛ СВЯТ...ЩОТ НЕ СТРУВА Хихииххии права си За жалост мила ,твоя случай не е единичен ,масово се продава стока (китайска) за оригинална .АЗ съм фен на марковите дрешки и тъй като немога да си позволя да си вземам нови постоянно се ровя тук и в други подобни сайтове..Боже опази ,ами то добре мараката си е марка ,тя дрешката и се взел акъла от носене ,и на парцал за под не мяса ,но исканата цена е като за нова..Писна ми от търгашки а тук в тоя сайт са основно такива !! Какво има стана на тези жени незнам ,то верно криза ,криза ама колко криза че да искараш парцалите си за под и да им искаш космически суми!! Надявам се никой да не съм засегнала ,но товае истината
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #327 -: Декември 18, 2010, 07:41:49 » |
Нагоре
|
Тук не трябва да се продават за повече от 2лв.то като си платиш примерно и пощата,по добре да си купиш нови и то два чивта МИЛИЧКА,ЗНАЕШ ЧЕ ТУК ЦИФРОМАНКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКЬДЕ ДРУГАДЕ,ГЛЕДАТ ДА ДОКАЧАТ НЯКОЯ СТОТИНКА ОТ НАС-ГЛУПАРЕТИНИТЕ,АКО МОГАТ ДЕ ПРИЗНАВАМ,СРЕЩАМ И ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЯКОЛКО МАЦКИ-ЕДНА ОТ ТЯХ Е БАРЕТА 20102010,ДРУГА-КЛЕОПАТРА,НО БЛАГОРОДНО ИМ ЗАВИЖДАМ ЗА СТИЛА-ИМАТ КЛАСА ЖЕНИТЕ,А И СИ ЛИЧИ КОГА Е СКЬПА СТОКА ОТ ЕВТИНИЯ ТУРСКИ ПАЗАР И КОГА Е НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ОТ БЕЛИЯ СВЯТ С РАЗЛИЧНИЯ СТАНДАРТ ЕВАЛА ИМ!НЯКОИ НЕЩА СИ ИМАТ ИСТИНСКА СТОЙНОСТ,А НЕ КАТО...КУПИХ СИ ЕДНО ЯКЕ ОТ АУКРОТО-ДЖЬСТ КАВАЛИ ЗА 190 ЛВ...МЬЖО МУ РАЗБИХ СЬРЦЕТО ДОКАТО МИ ГО ПОДАРИ,И СЕ ОКАЗА ЕВТИНА ИМИТАЦИЯ,МА ПА СКЬПАРСКА НАААЙ-ЯКОТО НА ЯКЕТО МИ Е...КАСОВАТА МУ БЕЛЕЖКА ЗАТВА СЕГА СИ ДРЕМЕ В ГАРДЕРОБА КАТО В СЕЙФ И НЕ ВИЖДА БЯЛ СВЯТ...ЩОТ НЕ СТРУВА Хихииххии права си За жалост мила ,твоя случай не е единичен ,масово се продава стока (китайска) за оригинална .АЗ съм фен на марковите дрешки и тъй като немога да си позволя да си вземам нови постоянно се ровя тук и в други подобни сайтове..Боже опази ,ами то добре мараката си е марка ,тя дрешката и се взел акъла от носене ,и на парцал за под не мяса ,но исканата цена е като за нова..Писна ми от търгашки а тук в тоя сайт са основно такива !! Какво има стана на тези жени незнам ,то верно криза ,криза ама колко криза че да искараш парцалите си за под и да им искаш космически суми!! Надявам се никой да не съм засегнала ,но товае истината ТОЛКОВА СИ ПРАВА,ЧЕ ЧАК БОЛЕЗНЕНО,АМА НЯКОИ КАТО СЕ ПОЗНАЯТ В ПОСТИНГА ЩЕ ВДИГНАТ ОЛЕЛИЯ-ЧЕ КУПУВАНО ЗА НЕЗНАМ КОЛКО СИ,ОТ ЮЕСЕЙ ДОНЕСЕНО-БЕ МАНИ,ФИЛМИ:о)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #328 -: Декември 18, 2010, 09:47:31 » |
Нагоре
|
Тук не трябва да се продават за повече от 2лв.то като си платиш примерно и пощата,по добре да си купиш нови и то два чивта МИЛИЧКА,ЗНАЕШ ЧЕ ТУК ЦИФРОМАНКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКЬДЕ ДРУГАДЕ,ГЛЕДАТ ДА ДОКАЧАТ НЯКОЯ СТОТИНКА ОТ НАС-ГЛУПАРЕТИНИТЕ,АКО МОГАТ ДЕ ПРИЗНАВАМ,СРЕЩАМ И ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЯКОЛКО МАЦКИ-ЕДНА ОТ ТЯХ Е БАРЕТА 20102010,ДРУГА-КЛЕОПАТРА,НО БЛАГОРОДНО ИМ ЗАВИЖДАМ ЗА СТИЛА-ИМАТ КЛАСА ЖЕНИТЕ,А И СИ ЛИЧИ КОГА Е СКЬПА СТОКА ОТ ЕВТИНИЯ ТУРСКИ ПАЗАР И КОГА Е НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ОТ БЕЛИЯ СВЯТ С РАЗЛИЧНИЯ СТАНДАРТ ЕВАЛА ИМ!НЯКОИ НЕЩА СИ ИМАТ ИСТИНСКА СТОЙНОСТ,А НЕ КАТО...КУПИХ СИ ЕДНО ЯКЕ ОТ АУКРОТО-ДЖЬСТ КАВАЛИ ЗА 190 ЛВ...МЬЖО МУ РАЗБИХ СЬРЦЕТО ДОКАТО МИ ГО ПОДАРИ,И СЕ ОКАЗА ЕВТИНА ИМИТАЦИЯ,МА ПА СКЬПАРСКА НАААЙ-ЯКОТО НА ЯКЕТО МИ Е...КАСОВАТА МУ БЕЛЕЖКА ЗАТВА СЕГА СИ ДРЕМЕ В ГАРДЕРОБА КАТО В СЕЙФ И НЕ ВИЖДА БЯЛ СВЯТ...ЩОТ НЕ СТРУВА Хихииххии права си За жалост мила ,твоя случай не е единичен ,масово се продава стока (китайска) за оригинална .АЗ съм фен на марковите дрешки и тъй като немога да си позволя да си вземам нови постоянно се ровя тук и в други подобни сайтове..Боже опази ,ами то добре мараката си е марка ,тя дрешката и се взел акъла от носене ,и на парцал за под не мяса ,но исканата цена е като за нова..Писна ми от търгашки а тук в тоя сайт са основно такива !! Какво има стана на тези жени незнам ,то верно криза ,криза ама колко криза че да искараш парцалите си за под и да им искаш космически суми!! Надявам се никой да не съм засегнала ,но товае истината ТОЛКОВА СИ ПРАВА,ЧЕ ЧАК БОЛЕЗНЕНО,АМА НЯКОИ КАТО СЕ ПОЗНАЯТ В ПОСТИНГА ЩЕ ВДИГНАТ ОЛЕЛИЯ-ЧЕ КУПУВАНО ЗА НЕЗНАМ КОЛКО СИ,ОТ ЮЕСЕЙ ДОНЕСЕНО-БЕ МАНИ,ФИЛМИ:о) Разбирам те чудесно за кой говориш и аз имам Американска(китайска) блузка ,парцал ,нищо че е с етикета нищо че е 5 номера по голяма от Л номер ,а излишно попитах дали става за Л или е голяма ......Е както и да е ,избърсах си готварската печка с нея ,и ми е урок ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #329 -: Декември 18, 2010, 09:59:53 » |
Нагоре
|
Тук не трябва да се продават за повече от 2лв.то като си платиш примерно и пощата,по добре да си купиш нови и то два чивта МИЛИЧКА,ЗНАЕШ ЧЕ ТУК ЦИФРОМАНКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКЬДЕ ДРУГАДЕ,ГЛЕДАТ ДА ДОКАЧАТ НЯКОЯ СТОТИНКА ОТ НАС-ГЛУПАРЕТИНИТЕ,АКО МОГАТ ДЕ ПРИЗНАВАМ,СРЕЩАМ И ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЯКОЛКО МАЦКИ-ЕДНА ОТ ТЯХ Е БАРЕТА 20102010,ДРУГА-КЛЕОПАТРА,НО БЛАГОРОДНО ИМ ЗАВИЖДАМ ЗА СТИЛА-ИМАТ КЛАСА ЖЕНИТЕ,А И СИ ЛИЧИ КОГА Е СКЬПА СТОКА ОТ ЕВТИНИЯ ТУРСКИ ПАЗАР И КОГА Е НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ОТ БЕЛИЯ СВЯТ С РАЗЛИЧНИЯ СТАНДАРТ ЕВАЛА ИМ!НЯКОИ НЕЩА СИ ИМАТ ИСТИНСКА СТОЙНОСТ,А НЕ КАТО...КУПИХ СИ ЕДНО ЯКЕ ОТ АУКРОТО-ДЖЬСТ КАВАЛИ ЗА 190 ЛВ...МЬЖО МУ РАЗБИХ СЬРЦЕТО ДОКАТО МИ ГО ПОДАРИ,И СЕ ОКАЗА ЕВТИНА ИМИТАЦИЯ,МА ПА СКЬПАРСКА НАААЙ-ЯКОТО НА ЯКЕТО МИ Е...КАСОВАТА МУ БЕЛЕЖКА ЗАТВА СЕГА СИ ДРЕМЕ В ГАРДЕРОБА КАТО В СЕЙФ И НЕ ВИЖДА БЯЛ СВЯТ...ЩОТ НЕ СТРУВА Хихииххии права си За жалост мила ,твоя случай не е единичен ,масово се продава стока (китайска) за оригинална .АЗ съм фен на марковите дрешки и тъй като немога да си позволя да си вземам нови постоянно се ровя тук и в други подобни сайтове..Боже опази ,ами то добре мараката си е марка ,тя дрешката и се взел акъла от носене ,и на парцал за под не мяса ,но исканата цена е като за нова..Писна ми от търгашки а тук в тоя сайт са основно такива !! Какво има стана на тези жени незнам ,то верно криза ,криза ама колко криза че да искараш парцалите си за под и да им искаш космически суми!! Надявам се никой да не съм засегнала ,но товае истината ТОЛКОВА СИ ПРАВА,ЧЕ ЧАК БОЛЕЗНЕНО,АМА НЯКОИ КАТО СЕ ПОЗНАЯТ В ПОСТИНГА ЩЕ ВДИГНАТ ОЛЕЛИЯ-ЧЕ КУПУВАНО ЗА НЕЗНАМ КОЛКО СИ,ОТ ЮЕСЕЙ ДОНЕСЕНО-БЕ МАНИ,ФИЛМИ:о) Разбирам те чудесно за кой говориш и аз имам Американска(китайска) блузка ,парцал ,нищо че е с етикета нищо че е 5 номера по голяма от Л номер ,а излишно попитах дали става за Л или е голяма ......Е както и да е ,избърсах си готварската печка с нея ,и ми е урок .. разсмя ме нищо,че не е смешно по принцип
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|